Vilken man!


Christmas lights

Och så var julen här. Det finns dock ingen julkänsla alls hos mig. Trots julstrumpan som hänger på dörren som alltid, julgröten, och mandeln som jag faktiskt fick! Det kommer väl senare hoppas jag.
Bror ska vara tomte åt min fru's familj. Trevligt, va?

Just nu görs ingenting. Försöker hitta julkänslan, men det vill inte fungera. Det kanske kommer fram sen, who knows? Har iallafall fått några paket. Bl.a. en 30 min massage från Väskan. Fan vad nice. Ska användas så snart som möjligt. Har även fått en parfym som luktar sjukt gott. TACK.

Gonna let you see everything



Nu är jag helt ensam. För första gången på säkert några veckor så är jag helt ensam. Väskan har åkt iväg för att jobba, och jag är kvar hemma. Det känns inte riktigt bra det här.. Men vi kommer ju träffas sen igen hoppas jag.. Annars får jag nog panik ska ni se.
Imorgon ska vi iallafall på bio med paps. Han bjuder ju, så inte tackar man väl nej då?
Sen på lördag smäller det. Då drar vi till Stockholm och tittar på AIK - Storvreta. Tjockt nice! Pippi fick också följa med, bara för att jag och Väskan är så jäkla snälla. HIHI!

I swear, this time I mean it

Jag vet inte hur jag mår, eller varför jag mår som jag gör.
Det enda jag vet, och det absolut viktigaste är att jag har världens bästa familj, och världens bästa vän. Utan er skulle jag falla ihop. Det kanske är därför jag mår såhär? För att jag har det alldeles för bra, och för att jag är rädd att någonting ska hända. Måste sluta tänka så, och ta vara på den underbara tid jag får spendera med er, mitt liv.

Mamma, Pappa, Bror, Syster och min bästa vän Johanna.
Tack för att ni finns.


Secret love, my escape, take me far, far away

Skola är segt. Men ändå kul på något sätt. HAHA, LOL?!

Idag är det fredag. Nice price fan. Sitter i skolan nu och längtar efter mat. Har inte ätit sen ca kl.16 igår. Smart, va? Känns verkligen inte helt okej..
Ska antagligen vara med Väskan idag också. Skräll, va? Men vet ni vad hon ska göra? Jo, hon ska gå och få massage!! Utan mig!! Jag är inte avundsjuk, nej.. Inte alls!!!

I hear you call my name, and it feels like home

HEJ! Det var inte igår.. Har varit riktigt grym på att INTE uppdatera.. Har väl inte känt för att göra det bara.. Hur som helst.
Sitter hemma hos Väskan nu och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Själv har man studiedag idag, vilket känns väldigt nice.
Igår hade vi träningsmatch mot VIB's div.2 lag. Blev vinst med 4-3, woho! Riktigt skön seger måste jag säga. Efter matchen var man lagom slut, så det var bara att åka hem och sova. Tog inte lång tid för oss att somna, hehe!

Näe, det här får räcka, känns totalt värdelöst ändå. HAHA!
HÖRS!


RSS 2.0