Chill hos Filippa!

Jag är så grym på att uppdatera, inte sant? Hur som helst så sitter jag hemma hos min vän Filippa just nu. Vi tar det bara chill. Det är ju det vi är bäst på. Vi får se vad som händer sen, men vi sätter väl på en film antar jag. Vi är ju ensamma hemma hos henne, så vi drar väl igång ett party också, bara vi två. Aldrig fel! Haha. Näe, det får räcka för den här gången.

The truth is a terrible thing

Chill träning idag. Kändes inte allt för värt att komma dit egentligen. MEN! Jag fick mina efterlängtade chips!!!!! Tack Johanna! Så nu tänkte jag lägga mig och titta på film och bara njuta, hehe.
Imorgon ska jag till skolan och lämna tillbaka alla grejer. Fyllde i enkäten till gymnasiet idag också. Hoppas det blir bra den här gången!

CIAO, chips+film väntar!


Innebandy



Vinst med 7-1 idag. Säkrat div.2 kontrakt. Känns hur bra somhelst. Efter matchen blev det middag med la familia på Jensens Böfhus. Lagom mätt nu alltså. Snart ska jag lägga mig i sängen, för jag är så sjukt trött. Bara att tagga om till match kl. 10.30 i Örebro imorgon. Vad som händer sen är en gåta.
CIAo


I'm falling apart, I'm barely breathing


A broken clock is a comfort



Tjena hejsan folket!
Här sitter jag och går snart loss på min hals. Det gör så sjukt ont när jag sväljer, och det är inte kul! Det är absolut värst på morgonen, och när det väl blivit bättre på kvällen så ska man sova och vakna upp till smärtan igen. Åh, jag älskar det!
Min drömprins ligger och sover i min säng. Man kanske skulle göra honom sällskap?
Finns inte så mycket mer att säga än att jag saknar VM 2009 mer än något annat just nu.
CIAO


R.I.P



7 månader. Det är på tok för tidigt.
Saknar dig redan knasboll!


It's not easy

Mår så dåligt. Så jäkla dåligt. Om ni nu brytt er så jävla mycket, varför har ni inte visat det då?


Don't stop me now



Vinst med 7-5 i helgen. Underbart. Gjorde 5 poäng, så jag är nöjd. Måste också få säga att min syster var grym igår. Så jäkla duktig liten flicka. Sjukt kul att se! Min kropp känns inte alls 100% bra. Ont precis överallt. Inte roligt inte.. Snart ska jag till tandläkaren.. JIPPIE! Det är ju så himla kul. Inte. Så nu måste jag göra mig klar.
CIAO!


Come back down



Ska snart sova. Tidig samling imorgon. Match mot Kungsör. Finns ingenting annat än kross! Måste packa mina saker nu så att det är klart imorgon bitti så att jag slipper packa det då. Är faktiskt taggad, men jag känner mig helt jäkla mörbultad. Har ont på precis varje ställe i kroppen. Men det skiter jag i nu.

Nu är jag trött och ska sova.
HÖRS


Helt slut!

Varit vaken sen 06.15 imorse, och spelat cup på det. Sjukt kul, men jag är verlkigen helt slut nu. Kom 2:a efter en sjukt spännande final som avgjordes på sudden mot Arboga. Med tanke på hur slut vi var så kan man ju inte säga annat än att vi var grymma. Jag är iallafall nöjd med min dag. Lyckades göra 11 poäng, vilket inte alls är likt mig. Men än är det inte dags att vila! Ikväll ska brudarna nämligen hem till Kalén som fyller 17 bast! Blir att parta lite och ha det trevligt där.

Så.. Nu måste jag ta och göra mig i ordning. Här blir ju ingenting gjort!!


CFC



Hej folket. Klockan är mycket, för imorgon ska jag upp 06.30 för att sedan åka till innebandyhallen för en heldagscup. Har nyss tittat lite på Comedy Fightclub. Faktiskt ganska kul. Om man tänker på min humor såklart..
Men nu tänkte jag sova. Eller snart iallafall. Ska ju upp tidigt imorgon..

CIAO


Can't you see, you belong with me

Tjabba tjena.
Igår hittade jag en tunika när jag var på stan med Filippa. Känns alltid bra med lite kläder. Idag ska jag ner på stan en snabbis igen för att få ett par leggings som jag ska låna av Flippen. Vad som händer sen vet man aldrig.. Men imorgon är det en liten minicup som ska spelas iallafall. Taggar väl till 1000!

Men men.. HÖRS DÅ!


I'm not sure where I belong



GODMORGON GODMORGON GODMORGON!
Här sitter jag helt nyduschad. Härligt! Ska snart fixa mig för att åka ner på stan och vara sällskap till Filippa som ska göra lite ärenden. Jag kom hem vid 3 inatt och somnade runt 4, så jag är inte allt för pigg.. Men det löser sig nog! Ikväll är det match också, så jag taggar till 1000!

Näe, nu ska jag sätta lite fart.
HÖRS!


Yeah, we're going down

Tjo!
Har nyss ätit pizza och är lagom mätt. Nu sitter jag bara och väntar på att de 3 knasbollarna ska komma och hämta mig. Vart det bär av sen, det vet man aldrig.. Men det blir bra!

Kort och gott inlägg.
CIAO


OR


RSS 2.0