Jag ger mig

Ska fixa till sängen med nya lakan och så, sen ska jag sova. Allt känns så jobbigt nu. Ge mig helg. LÖRDAG. Snälla, snabbt. Ska bli så sjukt skönt och grymt roligt.

You had me at hello..


Josephine är hemma!

I Sverige alltså. Hon är på väg hem till Västerås nu, och då ska jag träffa henne! Det har gått 2 veckor, helt sjukt! Så det är väl mina planer för ikväll. Vi kanske drar förbi Filippa en snabbis, hon fyller ju trots allt 18!

Jag har ont i hela min kropp efter fotbollen. Det är verkligen inte det jag ska syssla med. Innebandy is the shit.
CIAO!


Jag räknar dagarna!

Snart smäller det! På lördag, då jäklar säger jag bara. Hoppas det blir lyckat. Fasiken vad kul vi ska ha! Röj till tusen! GE MIG BARA LÖRDAG NU!


Tidsfördriv!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!


1. Vad heter du? Marika
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mini
3. Flicknamn: Monica
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor
8. Mat: Mexicosoppa
9. Sak i badrummet: Mousse
10. Plats/stad: Motala
11. En orsak att vara sen: Missade bussen
12. Något man skriker: MAMMA!
13. Film: Music and Lyrics
14. Något man dricker? Mjölk
15. Band: Matchbox Twenty
16. Djur: Marsvin
17. Gatunamn: Medelpadsvägen!!!!
18. Bil: Mini cooper
19. Sång: Miss fatty

Jag utmanar ingen särsklid, utan den som vill får göra den!

FÖDELSEDAG!!

Idag fyller ingen mindre än FILIPPA HELLMAN 18 feta!
Massa grattis, hoppas du får en sjukt bra dag, stugis, blondie och allt vad jag kallar dig!!


I'm a survivor

Fotbollen avklarad, och jag överlevde. Gick väl helt okej, men man märker att jag varit ifrån fotboll ett tag. Men vafan.

Nu ska jag äta något, sen blir det att titta på träning, sen hockey!
CIAO

Time to go!

Yes, nu vankas det fotboll! Yey.. Får hoppas att jag inte skämmer ut mig rejält bara.. Men jag överlever nog! HÖRS SEN!

Katastrof!

Ska spela fotbolls-DM imorgon. Haha, hur fan ska det gå? Åt helvete tror jag. Men det visar sig väl. HAHA, jag kommer skratta åt mig själv. Kommer skämma ut mig. WOHO, så positiv jag är, det är ju helt underbart!

Näe, nu ska jag sova, så jag kommer upp imorgon. Ska träffa Emma och Kajsa vid skolan 8.05.
SEE YA!

Meddelar imorgon hur det gick, hihi!

Sängen, arg!!

Japp, nu ligger jag här. Kom hem för ungefär 20 min sen. Hamnade på en riktigt lam hemmafest på Bjurhovda. Fanns lite nice folk där, men det var absolut inget drag. Kvällen slutade ju inte bättre när folk blev bestulna på saker. Mobiler, pengar och busskort. Bl.a. Mitt busskort blev stulet, och jag har bara en sak att säga till den personen som tog det: BIG FAIL! Busskortet är nämligen tomt. Idiot. ÅH vad arg jag blir på folk ibland!!!!

Nu ska jag sova, för jag ska vara i Västeråshallen till kl.12 imorgon. Först ska jag checka damerna ett tag, sen ska det jobbas i V.I.P på herrmatchen.

SEE YA!

Tjenare folket!

Kom nyss hem från IKEA, där jag, min famlij, morfar och min morbror Keijo lunchade. Det blev stekt kyckling med pommes och bearnaisesås. Det satt fint!

Tittade ju på tjejernas match imorse, seriepremiären. Började ju sjukt bra, om inte FÖR bra. 5-0 efter första perioden slutade 5-6 efter full tid. Jäkla skit säger jag bara.. Jag var ju inte LITE sugen på att spela. Men snart så, snart spelar jag också. Hoppas jag..

Ikväll ska jag dra ut och röja med Mandy! Alldeles för längesen nu, så ikväll drar vi ut på nya äventyr.

PUSS!

Godnatt folket!

Det blev inget långt tv-tittande för min del. Klockan är inte allt för mycket, men jag är väldigt trött så jag tänkte dra mig mot min brors säng för att sova där inatt. Han är nämligen på lan så det är fritt fram för mig att sova i en SÄNG i natt. Aldrig fel. Är väldigt trött på soffan efter alla dessa år. Inte är den bra för ryggen heller, inte..

Ja ja, färdig babblat från min sida för idag. Nu ska det taggas, för jag ska se till att heja fram vib-tjejerna till en seger imorgon!
GODNATT!


Dags att mysa framför tv:n med mor och far!

Och självklart vickningschips med ranch-dip och coca cola. Godis finns det också. Oj vad jag kommer sova gott inatt. Mm mm!

Varför ska det sluta när det är som mest spännande?

Orkar inte med det! Heja Calle säger jag bara! Så slutar idol när han sitter tillsammans med Piotr och väntar på att få veta om han går vidare eller inte. Går inte Calle vidare så vet jag inte vad jag gör. INTE Piotr säger jag bara. Heja Calle!!!

Sjukt tråkig fredag i övrigt. Sitter här och tittar på tv med la familia. Eller ja, det finns inte ett skit att titta på, så jag och min mor är sjukt coola, så vi sitter mittemot varandra med en varsin laptop och lanar! Inte alla som lanar med sin mor, den ni!

CIAO FOLKET!


En fredag utan planer

Här sitter jag, utvildad och uttråkad. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har inte så mycket ork i kroppen just nu. Får se om det sprätter till i kroppen senare och om jag hittar på något. Det visar sig väl antar jag. Annars blir det bara en chillkväll här hemma med idol och snacks. MUMS.
Imorgon ska jag titta när tjejerna spelar match. Seriepremiär, spännande! Heja VIB!

8 dagar kvar, sen säger vi YEEEEEEEEEEEEEEEAH!

FÖDELSEDAG!!

Grattis till världens bästa kusin som fyller 15 feta idag!
Jag älskar dig, skitunge! Hoppas du får en superbra dag!




Dags att sova!

Nu är klockan mycket och jag är lagom trött. Träningen idag.. Tja, absolut inte en av mina bästa, men jag överlevde den. Får hoppas att morgondagens träning går bättre!

Nu ska jag sova i soffan efter som min kära morfar kom ända ifrån Haparanda idag! Och ni som kommer ihåg det vet att alla besökare som kommer hit snor min säng.. Jippie, hehe..

Näe, vi hörs!
CIAO!


Speciell rackare det där..


Vad ska man säga? Inte alla som har en katt sovandes i svanken.
Mysigt!


Angels

Nej, det är ingen omgjord röst!

BAMSE!

Bjuder på en riktig klassiker som jag och Kajsa kom och tänka på idag i skolan.
HAHAHA, MIN HUMOR!v

 


Älskar att sova

Somnade visst när jag kom hem från skolan. SKÖNT. Sov i dryg 30 minuter, vilket var sjukt härligt. Nu känner jag mig riktigt pigg. Dock inte allt för sugen på att träna, men jag drar ner iallafall. Det brukar ju bli kul när man väl är igång. Lite drygt att det är sen träning bara.. Men jag överlever, det gör jag.. Börjar ju trots allt skolan 12 imorgon, så jag hinner sova ut. Yeah.

CIAO


The Fray

Sjukt bra ju. Helt underbara.


You found me


Where the story ends


Never say never


Look after you

AJ!

Det gör ont! Mina tänder!! Gaah, tror jag ska svimma eller något. Hoppas jag överlever, det är ju träning ikväll!

Är det någon mer än jag som verkligen älskar naturkunskap? Åh, det måste vara det bästa som finns! PUSS PÅ DET! Inte..

Näe, nu är det typ slut på lektionen, så gotta go..
VI HÖRS


Tandläkardags..

Inte direkt taggad, nej.. För när jag går till tandläkaren nu för tiden så betyder det att dom ska spänna den där satans tandställningen, och jag säger då det.. Det finns inte mycket som slår den smärtan. Men men, man vänjer sig väl.

Nu ska jag checka busstiderna och börja göra mig i ordning, sen blir det tandläkaren och skola. Träning ikväll också, puss på det!
CIAO

Jag är hungrig!

Har inte ätit sen igår kväll. Har ju varit sjuk idag så jag har inte orkat göra någon mat, och till kvällsmat blev det visst fisk (BLÄÄÄ), så jag skippade maten då också. Inte nog med det, jag kommer inte hinna äta lunch imorgon eftersom jag ska till tandläkaren 10.30 och våran lunch är kl. 11. Dessutom så är jag verkligen inte den typen som äter frukost..

WOHO, jag är SÅÅ glad just nu..

Ta aldrig ut glädjen i förskott..

Det är helt sjukt hur allting kan ändras på bara några timmar. Allting kan gå åt helvete när du mår som allra bäst. Tro mig, jag vet.


Knas

Är det bara jag som inte kan gå in på youtube? Det laddar inte ens. Gaah, nu blir jag ledsen!!


Det suger att vara sjuk..

Sjuk idag, och det suger. Som alltid. Hatar verkligen migrän. Det finns nog inte mycket som slår det alltså. Fy satan säger jag bara.

Helgen vart iallafall klockren, som alla helger då kusin är här. Bästa kusin, helt klart! Har aldrig en tråkig stund med henne! Nästa vecka kommer hon igen, för då smäller det! Filippas och min fest på G, YEEEEAH!

Nu ska jag ligga och checka Simpsons. Bara jag som älskar det? Eller ja, jag vet att min bror gillar det också, men ändå. HAHA, love it!

Hejdå!


Bästa bästa kusin!


Hahaha, låt mig skratta högt och länge!

Jag är inte rädd för dig. Du kan säga vad du vill till vem du vill, men du kan inte trycka ner mig. Inte en chans! Jag går vidare, och det är utan dig. Jag klarar mig bra ska du se. CIAO!

Tjena mittbena!

Kom in med kusin för ett tag sen. Har varit ute och chillat, riktigt skönt. Drog ner på stan en snabbis för att checka läget på kulturnatta, men det var inget speciellt, så vi blev inte kvar där nere så länge.

Det har varit dålig uppdatering idag, jag vet. Men jag har varit i Köping hela dagen och tittat på syster som spelat cup. Hon är verkligen riktigt duktig den där lillskiten. Jag är stolt över henne. Puss på henne!

Nu ska jag sova, är så sjukt trött. Vi har ju gått lagom långt också. Känner på mig att jag kommer känna det i fötterna imorgon.. Ja ja, sånt som händer. Kan ju vara stolt över att jag gått så pass långt, eller hur?

Näe, nu ska jag sova. Ögonen strejkar.
Sov gott allihopa!
PUSS


When I close my eyes it's you I see


You're everything I know that makes me believe
I'm not alone


Dags att sova redan? JA!

Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att åka med till Köping för att heja på min lillasyster som ska spela innebandycup! Blir väl jag, kusin och far min som blir min systers egna klack. Vad sägs om det? Inte illa, va? Haha. Så det blir en tidig morgon imorgon. Är dessutom väldigt trött nu, så det skulle vara skönt att sova. Kanske sätter på en film och somnar till den. Aldrig fel.

Känns som att eftermiddagen har gått sjukt segt. Klockan är bara tio liksom, känns som att den är 1-2. Ja ja, sånt som händer.

Nej, time to hit the bed!
Ciao!


HAHAHAHAHA!

Måste bara bjuda på några riktiga klassiker!


BUHLUD!

"I love you too, but I don't like you all the time.."

"Charlie bit me, and that really hurt!"

The Evil Look..

If I could just see you, this darkness will turn to light

Åh! Har verkligen sjukt sköna fredagar! Älskar dom! 9.30 - 11.00 är det innebandy, och svenska 12.00 - 13.00. Mjo, me like a lot!

Mitt lillfinger var med om en olycka idag på innebandyn.. Herr Hult sköt ett lagom hårt skott (det kanske var bladet jag fick på fingret, ingen av oss är säker) på det, så det är uppsvullet! Det ser lite skumt ut, men det gör inte alls ont. Har värsta knölen på fingret nu, haha!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, om jag orkar. Kanske tar mig en tupplur först, sen dusch. Är verkligen jättetrött nu eftersom jag vaknade så tidigt imorse. Somnade ju aldrig om heller. Sen ska jag ju möta upp kusin, så jag måste vara pigg till det! YEAH!

Ciao ciao!


04.52..

Jag är vaken nu och kan inte somna om.. Vaknade först av mig själv 04.27, sen var det kört. Började tänka på massa skit. Fan vad jag ligger efter. Usch, jag mår inte bra av det! Vill bara sova, glömma allt. Fan.

Music!








Damdidam!

Imorgon är det fredaag!!
Det betyder:
- HELG! Alltid lika underbart.
- Skola 8.30 - 13.00 typ.
- Kusin kommer! Lika kul som alltid!
- Det blir röj ända från den sekund hon kommer!
- Kulturnatta!
- TACOS! HAHAHAHA

Nu ska jag kika klart på kändisdjungeln, sen blir det att sova så att jag är pigg imorgon. Då ska jag prova vara med på innebandyn. Hoppas inte mitt skavsår säger ifrån. De träningar som har varit än så länge har varit klockrena! Förutom som den person som jag nämnde förut som förstör för alla..

Godnatt sweeties!

Moving on

Without you. And I'm doing just fine!

Sovdags, jag är trött..

Jag börjar kl. 12 imorgon, men känner att det absolut inte skulle sitta fel med att sova ut riktigt ordentligt, så jag tänkte sova nu faktiskt. Hockeyn var grym, dock förlust för VIK med 2-3 mot Leksand.. Men jäklar vilken stämning det var! Sjukt kul! Inte helt fel att stå mitt i klacken heller, haha! Fick skrika lite, vilket kan vara jäkligt roligt!

Nu ska jag bara slötitta på TV i några minuter så att mina ögon verkligen säger ifrån, sen blir det att sova. Länge. Me like a lot!
Godnatt folket!


Hockeykväll

Yes yes yes. Hockey ikväll. Lär ju vara lagom mycket folk. Jag är fan taggad! Det är ju sjukt kul att gå på hockey. Det är inte alls lika kul att titta på tv.. Så, ni som ska till ABB-Arena ikväll, SEE YA!

Idag var det inte alls min dag på innebandyn..
Det som hände var:
- Fick 4 sjukt hårda skott på mig, så jag har jättefina blåmärken nu.
- Fick en klubba upp på örat. Inte så farligt, men ni fattar principen..
- Mitt skavsår gick upp = ONT SOM SATAN!

Stackars lilla mig..
CIAO

Dags för träning!

Ska precis sätta på mig skorna för att dra ut och löpa, som vi tvåor ska göra innan innebandyprofilen. Efter det blir det självklart innebandy, sen skola till 15.45.
Ikväll blir det hockey med far! Kanske Wine också, tror det.
SEE YA!


Ikväll kan jag somna nöjd!

Idag har jag nämligen varit i skolan till 15.45, sedan åkte jag hem, stoppade i mig lite mellanmål och drog ut och sprang. Långt. Jag säger bara en sak.. Spring aldrig ett spår som du aldrig har sprungit förut själv! Hehe, jag lyckades göra det misstaget idag. Men det gynnar ju bara mig, mer löpande! Sjukt skönt är det efteråt iallafall! Dessutom så har jag cyklat till kristiansborg fram och tillbaka också. Skulle titta på en match, men den var tråkig så jag åkte hem efter första perioden.

Nu är jag sjukt trött och ska försöka komma i säng så snabbt som möjligt nu.
Men vi hörs!
CIAO


Trött och sjukt seg!

Så känner jag mig alltid nu för tiden.. Speciellt i skolan. Inte bra!

Min uppdatering har varit sjukt dålig. Har inte suttit vid datorn sen lördags typ. Då blir det såhär helt enkelt.
Föroppningsvis så kommer kusin i helgen, hihi! Så jäkla kul!

Ja ja, det var en uppdatering iallafall.. Ciao!

Lördagskväll

Sitter här nyduschad. Blev bara en match för mig idag, har såna jäkla skavsår. Matchen gick väl helt okej, absolut inte min bästa match. Men jag ska väl inte vara alltför besviken. Med tanke på hur länge jag varit borta så var det en helt okej match.
Vi vann 3 matcher och förlorade 1, vilket betydde att vi vann hela "minicupen". Riktigt bra! WEEI!

Ikväll ska jag hem till Lövet och mysa med film. Det var ett tag sen sist. Hoppas bara hon inte tänker äta sockerfritt godis, det gick ju inte så bra sist hon gjorde det.. HAHA!

Näe, nu ska jag se om det börjar fixas med mat, annars får jag sätta igång det så att jag kommer härifrån någon gång!
SEE YA

Uppe med tuppen!

Typ.. Och jag är verkligen sjukt trött! Att jag verkligen gör det här? Åh, vill sova i min sköna säng! Äsch, det får jag göra efteråt.. Nu ska jag packa lite och byta om.
SEE YA

Time to sleep

Har samling kl 08.00 imorgon, så det är bäst att jag går och lägger mig nu så att jag är någorlunda pigg imorgon. Det ska ju spelas innebandy, så då måste man ju vara pigg! Får se hur det går. MOSA ska jag iallafall göra!

Godnatt!

Me like


Vet inte riktigt varför det inte funkar att få rutan liten. Hmm.. Får väl vara såhär då!

!

Ibland kan man ju undra vad fan ni tänker med. Klankar ner på mig precis hela tiden, över saker som inte ens är sant. Jag pallar verkligen inte ta er skit mer, låt mig vara!

Nyduschad

Ska alldeles strax dammsuga rummet på pappas order. Man får väl göra det då..

Senare ikväll blir det att hänga med Mandy. Det var alldeles för längesen nu, så ikväll blir det mys. Det blir det ju alltid.

Innebandyn idag var rolig, igen! Det har dom varit alla gånger hittils. Synd bara att en sjukt dryg person ska förstöra det hela med sjukt onödiga kommentarer.. BAJS PÅ DIG!


Jag saknar mitt hår!!!!!!


Fredagsmys!

Och så var det fredag igen. Känns som en lättnad på något sätt. Haha, jag är knas!
Slutade iallafall efter provet idag, runt tjugo över tolv. När jag kom hem så somnade jag, vilket var riktigt skönt. Skulle hoppa in i duschen nyss, men jag orkade verkligen inte! Får göra det snart iallafall.

I've been missing you lately..

Han kan spela gitarr..


Ångest..

Här ligger jag och pluggar. Känns dock som att jag fortfarande inte fattar någonting. Så känner jag alltid inför Marias prov. Maria är alltså en lärare på våran skola. Åh, det kommer gå käpprätt åt helvete.. BAAAH, hjälp mig någon. Vad är det för prov liksom?! Urnordiska och runskrifter? CUT THE CRAP!

Ny favorit!

Jon är ju sjukt bra, men Mariette som sjöng idag.. Ja, vad säger man? Shit vilken gåshud jag fick.. Hittar inget klipp på youtube just nu, men när jag hittar det, då ska det f*nimej upp här på bloggen. SHIT ALLTSÅ!


Idol!

Idol-dags nu, igen! Blir så glad av det av någon anledning. Gårdagens avsnitt måste varit det bästa än så länge, som där två "osäkra" killarna, haha! Älskar dom. Måste ju också erkänna att det är sjukt kul att se folk göra bort sig. Haha, jag älskar auditions!


Snart är det fredag!

Och fredag betyder helg! Vad händer i helgen då..? Jag har ingen aning! Kanske blir att dra ut som alltid? Det är riktigt nice om man är med rätt människor.

Idag fick vi sluta 30 minuter tidigare än vad vi egentligen skulle. Antingen så går lärarens klocka helt fel eller så är hon bara väldigt snäll. Skönt för oss iallafall. Jag hatar torsdagarna. Känns bara så himla segt! Jag har 4 lektioner, men det känns som att jag har typ 10?! Ja ja, jag vänjer mig väl i slutändan..

Fiskbilen var här idag! Inte för att jag bryr mig så mycket om själva bilen, men den otroligt snygga killen som plingar på dörrar var med.. Och han plingade ju självklart på hos oss! Åh, gud.. Så snygg han är! Dreglar..

Nu ska jag plugga lite till. Eller.. Snart! Snart ska jag plugga till provet som vi har imorgon. Jag känner mig såååå taggad!


Bjuss

Tänkte bara bjuda på en sjukt bra låt innan jag går och lägger mig. Förhoppningsvis så frisknar jag till.

Yeah

And I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
And that's just the way it is!

Det suger att må såhär som jag gör. Finns inte direkt någon som gör det bättre heller. Idioter nästan hela bunten. Dra åt pipsvängen.


Säg vad f*n ni vill!

Kim Källström är min kung, och kommer alltid att vara. My no.1 star, ingen annan.

Du vill något, men jag hör dig inte säga någonting


Riktigt hängig..

Känner att jag inte alls mår bra. Har inte kännt mig såhär hängig på länge. Mitt huvud hänger inte alls med och det värker som tusan. Usch, vill verkligen inte bli sjuk, jag hatar det!

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt med kattungarna som ligger där och busar just nu. Hoppas verkligen att det blir bättre snabbt.
CIAO

Depp!

Mitt hår är katastrof och jag tror jag börjar bli sjuk.. Inte alls roligt. Jag är sjukt täppt i näsan känner jag, och det är verkligen jättejobbigt! Idag började iallafall Idol, och jag älskar att sitta och titta på auditionerna! Så kul med alla som skämmer ut sig, men självklart så är det också kul att se alla duktiga. Som Västeråsaren, snacka om att sätta Västerås på kartan! Duktig pojke.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, kan inte ha det såhär..
See ya!

Hemma från träningen

Gick väl helt okej, kanske inte min bästa träning någonsin direkt. Känner att jag varit ifrån klubba och boll ett tag, men det är väl sånt man får leva med.
Kändes iallafall bra att vara igång igen, det behövs. Riktigt skönt efteråt.

Mitt hår är dock katastrof. Frisören klippte inte ens bort det slitna, utan klippte bara av typ 5 cm, kanske mer. Och hon sa två?! Sen när f*n blev 2cm så långt? ÅH, jag är så besviken!!!!!!

Hemma efter shopping med mor!

Och det känns så bra med nya saker. Det blev:
- Ett par svarta jeans, ÄNTLIGEN!
- Ett par leggings, alla mina andra är trasiga.
- Ett par strumpbyxor.
- En skjort-tunika.
- En mascara.
- En kalender.

Känns som sagt väldigt bra med nya saker. Nu ska jag bara byta om för att sedan åka på träning.

Mitt hår då.. Jo, det blev ganska kort.. Fasiken.. Men jag får se det från den ljusa sidan, det växer ju ut..?

Jahapp..

Allldeles nyss beställade min mor tid hos en frisör så att jag ska klippa mig. Känns ju jättebra! Inte.. Jag som tycker att jag har kort hår redan nu, så ska dom ta bort det slitna, vilket är ganska mycket.. Kommer säkert börja gråta, j*vla skit.. Jag vill inte, buhu!

Studiedag är alltid nice!

Håller ni inte med? Skönt att sova ut idag också. Nu ska jag bara fixa klart mig, sen bär det av ner på stan med mamma. Hoppas på ett par nya jeans, känner att jag inte har alltför många par. Men vi hörs sen!
PUSS

Vi är knas!

Och jag älskar det!

 

Hemma igen!

Åkte hem ganska tidigt från Filippa idag. Vart att titta på matchen med stort M. Kim var grym. Bäst helt enkelt. Efter det hände det verkligen ingenting! Det var helt dött och vi hittade inte på någonting att göra. Dessutom hade Filippa ont i huvudet, så jag drog mig hemåt runt 23.00 - 23.30 där någongång.

Så nu sitter jag här och ska göra vadå? Jag har faktiskt ingen aning! Vill inte gå och sova, det är jag för pigg för. Vill hitta på någonting, men vad ska man hitta på själv? Äh, någonting kommer jag nog på. Hoppas jag.

Ha det bra!
PUSS


Lördag!

Och vädret suger, som nästan alltid nu för tiden..
Ska iallafall titta på fotboll ikväll hos Filippa. Sverige-Ungern. Min Kim.
Efter fotbollen så drar vi ut. Vart vi drar har vi ingen aning om ännu. Hör av er vettja, det skadar ju inte direkt. Imorgon ska jag försöka få med mig pappa ner på stan eller till Hälla eller något, så att vi kan titta på nya skor+klubba till mig. Det är ju ganska bra att man har all utrustning som behövs, eller hur?

Min morbror och hans fru ska komma hem till oss imorgon också. Dom ska titta på våra älskade kattungar. Men dom får inte ta någon! Nej nej nej, aldrig! Det har jag förbjudit.

Vi hörs!

Farmor på besök!


Fick lite efterskotts-presenter av henne! En ask med snurrisar (godis), 250 kr, en top som jag inte har bild på, och en kaktus! Gullig va?


Haha, måste bara lägga in den här först!


Vad säger ni? Snitsigt sätt att somna på, va? Haha, dom där kattungarna, dom kan det mesta..


Jag är trött!

Har varit vaken sen klockan sju imorse, så jag är lagom trött nu. Höll tillochmed på att somna idag när vi höll på med att färga mitt hår. Därför tänkte jag gå lägga mig tidigt idag, vilket kan vara skönt att göra någon gång ibland.

Måste bara få säga att jag är sjukt nöjd med mitt hår!
Luktar gott gör det också, haha!

Nu ska jag sova.
Vi hörs!
PUSS


Svarthårig, and I love it!



Svarthårig!

Äntligen har jag fått som jag vill! Nu är mitt hår svart, tack vare Kajsa som köpte färgen och Filippa som hjälpte mig färga! HIHI, TACK!!

Jag skippar innebandyn idag..

Känner att min fot inte alls vill ge sig. Det gör verkligen sjukt ont! Måste komma ihåg att jag ska be Jocke titta på den. Såhär kan jag ju inte ha det, det vill jag inte!

Förhoppningsvis så drar jag och Filippa till Falun och checkar innebandy idag! Och förhoppningsvis så färgar vi mitt hår först.

Nu ska jag klä på mig, för jag fryser!
CIAO

FOTEN.SMÄRTA

Det blev en riktigt trevlig kväll med tjejerna på spicy. Satt väl där i ungefär två timmar. Kändes att vi hade suttit där ett bra tag mot slutet, alla tre blev sjukt flummiga och skrattade väldigt mycket. Tack för en trevlig kväll tjejer!

Min fot vill jag bara kapa av just nu. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men satan vilken smärta! Jag kan knappt gå på den för tillfället. Jag hoppas det blir bättre till imorgon, för då är det dags för innebandy igen. Ska be Jocke titta på den för säkerhets skull.

Nu ska jag iallafall sova, känner att klockan är väldigt mycket.
Tack alla sötnosar som har skickat grattis sms och liknande! Min födelsedag blev väldigt lyckad!
PUSS


Jag rör mig mot stan..

..för att äta middag med Filippa och Josephine. Blir nog skitmysigt!
Hörs sen, pusshej!

Hårfärg


Tack Kajsa, tack så himla mycket!!


Puss


Puss på mamma, pappa och hela min familj.


17 ÅR!!


17 feta år nu då. Känns inte helt fel. Men trött är jag, så nu ska jag gå och sova.
Godnatt.


Hallå där i stugan!

Snart fyller jag år. Hehe, coolt va?

Här sitter jag efter en skön bastu. Är fortfarande lite besviken på att jag inte lyckats sitta mer än tjugo minuter ännu bara.. Jag är ju trots allt halvt finsk liksom, då borde jag ju klara mycket längre än så? Ja ja.. Känner mig iallafall fräsch. Passade på att raka benen också, tyckte att det var dags. En upplysning till er tjejer som rakar benen med gel/raklödder.. Köp bannemig inte ICA's! Den suger.

Nu ska jag sitta här och njuta av min sista timme och 45 minutrar (105 minutrar) som 16-åring.
Vi hörs, pusshej!

Videos från helgen!

Vi bjuder, he he he!


Dokumentärserien Skalade Räkor där jag och Louise för en debatt om
legitimation, eller något.. HAHA

Ett klipp där min käraste bror visar en helt annan sida av sig själv.
Lyssna bara på skrattet liksom?

1 timme och 53 minuter!!


Here I go again


Så lät det för ungefär en månad sen, men jag hann visst ändra mig väldigt snabbt. Nu har jag pratat med min tränare, och på måndag kör jag igång igen. Vet inte riktigt vad jag tänkte med i första läget. Jag utan innebandy? Nej, inte direkt.


3 timmar och 1 minut!!


Lite panik..

Varför? Jo, för att..
- Jag knappt har börjat med engelskaläxan som ska vara inne ikväll för att inte få frånvaro.
- Jag ska cykla till Bombardier om 40 minuter och jag känner mig så ofräsch så att jag skulle vilja ta en dusch, men hinner inte!
- Måste göra klart läxan när jag kommer hem, vet inte om jag kommer hinna!
- Känns som att jag har 1000 saker att göra som jag glömt. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra!!

TJARRÅ!

4 timmar och 31 minuter!


MUMS


Är han läcker eller är han läcker?
MUMS


Hick hick..

Här sitter jag, med en otroligt irriterande hicka. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, orkar inte hålla andan, eller stå på huvudet och dricka vatten. Njae, jag väntar bara tills den gått över helt enkelt.

Skoldagen blev inte så lång som det var beräknat, vilket var väldigt skönt. Hela klassen jobbade så bra på naturkunskapen så vi fick gå därifrån en kvart tidigare, och på engelskan fick vi hemuppgift istället, så vi slutade ungefär 14.15 istället för 15.45. Nice va?

Nu ska jag städa lite grann, eftersom det aldrig blev av igår.
Fast.. Jag väntar nog tills hickan har gått över.
PUSS

6 timmar och 10 minuter!!


Känns bra att vara igång igen!

Innebandyn idag var riktigt rolig faktiskt. Det enda tråkiga var att bollen inte ville in i mål! Annars gick det helt okej, jag orkade faktiskt mer än vad jag trodde jag skulle göra efter mitt uppehåll. Så jag ska väl inte klaga, det kunde ju absolut ha varit sämre.

Nu är det dags för geografi, jippie..
Det är inte långt kvar nu, bara 11 timmar och 29 minuter!
PUSS

Godmorgon!

Här sitter jag och är sjukt pigg som jag alltid är på morgnarna.
INTE! Helt fel, tvärtom! Jag ville inte gå upp ur sängen när alarmet ringde idag. Men jag antar att jag inte är den enda som känner så, right?

Så, vad händer idag?
♦ Skola 9-15.45, har första innebandyträningen idag!
♦ Hem och städa, en viss person somnade ju ifrån det igår.
♦ Prata med pappa. Ska jag fortsätta så vill jag gärna ha ny utrustning!
♦ Runt 20.30 ska jag vara på Bombardier Arena och ha ett snack.

Inte så farligt, det borde jag ju klara, eller hur?

Nu ska jag gå och byta om inför innebandyn. Packa måste jag också göra, kan vara ganska bra..
Så vi hörs senare!
PUSS


Dags att sova!

Det är sjukt varmt, jag är jättetrött och min bror har gjort så att jag inte kommer våga sova i mitt rum inatt. När han och mamma var ute och städade på tomten så öppnade han mitt fönster och slängde in något kryp. Hann inte se vad det var, men fy tusan vad äckligt! Jag känner mig så obekväm när jag vet att det är någonting, men vet inte vad.. Ska iallafall försöka sova, det måste jag. Är som sagt jättetrött. Imorgon är det dessutom första innebandyträningen i skolan! Inte illa, inte illa..

See ya!
PUSS


Vad jag önskar mig..?

Jag fyller år på torsdag och får hela tiden frågan vad önskar du dig? Jag vet faktiskt inte. Eller jo, en ny mobil, men annars så har jag inte en blekaste aning! Vad ska man önska sig liksom? Kan inte komma på något som jag behöver egentligen. Presentkort iförsig, det går ju alltid åt.

Jag får nog sätta mig ner och fortsätta fundera på det.. Någonting mer måste man ju nästan komma på?
PUSS

Bloggdesignare, hell yeah!

Jag har nog blivit min kusins personliga bloggdesignare. Hon har precis skapat sin fjärde blogg (http://ihavemine.blogg.se) och den fick jag fixa designen på, precis som 2(?) av de andra tre, haha! Men men, hon tycker ju att jag är duktig, så självklart ställer man upp! Hon är ju trotsallt min kusin!

Puss

Fy Marika..

Haha, jag har inte ens börjat städa! Bra va? Josephine frågade nämligen om jag hade tid att ses en stund, så jag träffade henne ett tag, så det har inte blivit av att städa. Får nog göra det imorgon, det måste jag..
Imorgon kväll ska jag ner och ta ett allvarligt snack med Peter. Såhär kan jag inte ha det, det funkar inte!

Nu blir det bara chill med musik.
Lifehouse - Storm

Ha det bra folket!
PUSS


Juste..
Slagit besöksrekord idag, haha! Grattis mig, tack er!

Städdags!

Sitter här nu, somnade visst ett tag med en av kattungarna. Känns ju bra, kommer inte kunna sova ikväll. Bra Marika! Nu ska jag städa rummet, det var det jag somnade ifrån, hehe.

Så.. Dags för lite action! 1, 2, 3, GO!
CIAO! ♥


Tjolahopp!

Sho bre, händer yao? Peace bre!

Och jag är lika rolig som alltid, hehe! Nu ska jag faktiskt vara duktig och ta och städa mitt rum. Det behövs, och om jag inte gör det så blir nog min far ganska sur, och det kan jag faktiskt förstå..

Nu är det inte långt kvar! På torsdag är det min dag!!

PUSS


Love is my drug


RSS 2.0