From the moment I wake up I just love being with my friends

Väskan är på väg hit. Ska äta något, sen blir det träning. Segt, men men.. Känner att jag inte kommer orka med helgen. Suck.


Don't fall, just be who you are

Min vän har sovit hos mig från i fredags tills idag. Mycket trevligt. Hon åkte hem runt 18-18.30 idag, och nu känns det väldigt tomt. Vi gick och la oss runt 3-3.30 inatt, haha! Satt och spelade kort med bror och Anton ett bra tag. Tur att man var ledig idag, annars hade det blivit lagom jobbigt. Nu ligger jag bara här och tittar lite på Simpsons. Ganska chill faktiskt.


We know it's never simple, never easy



Jag har världens bästa vän.


Don't you know you better run



Sitter i skolan och har näringslära. Bra som man är så är man ju klar med allt som ska göras, så nu fick jag göra vad jag vill en stund. Inte illa! Jag är trött och vill hem och sova. Lägga mig under täcket och bara.. Ååh, så mysigt..

Praying that you and me might end up together



Ända sen jag kom hem kl.1 idag så har jag legat och tittat på disneyfilmer. Finns fan inget bättre, haha. Dom är bäst. Men jag ligger också och fryser. Fullt påklädd under täcket.. Jag börjar väl inte bli sjuk? Är hungrig också, men det finns inte så mycket ork i min kropp till att fixa någonting nu, så jag väntar tills kvällsmaten. Heja latheten!


Stand on the edge with me, hold back your fear and see, nothing is real 'til it's gone



ÄNTLIGEN.
ÄNTLIGEN ÄR DU HEMMA!


We are the winners



1-4 efter första perioden. 7-5 efter sista. VI GER ALDRIG UPP! Skälby Sharks!!
Fyra raka segrar. Känns förjävla bra!
(Ni som inte går i laget, men är med på bilden.. Ta inte åt er äran ;))))


Tik tok, don't stop



Ledig idag, så jag följde med bror på stan. Inhandlade en klocka. Eller bror köpte den rättare sagt, men han får pengar sen. Promise! Gick runt ett tag och han köpte lite nice kläder. Åt på Saffet's också, hehe. Nu sitter min vän på planet på väg hem. Hem till mig. Hihi. ÄNTLIGEN!! Känns som att hon har varit borta hur länge som helst. Det är inte okej!! Match ikväll. Taggar. Ska nog ta en powernap..


I wanna wake up where you are

Klassfesten igår var helt okej nice. Man mår som man förtjänar idag iallafall, och det är inte lika nice. Hur som helst så var det ganska kul att se klassen från en annan sida. HAHA! Det borde göras om någon gång.

PEACE!


I don't know what to do. 'Cause I'd rather be with you

Klassfesten vart helt okej! Fick skjuts hem, slapp ta bussen! Tack M! Saknar min väska nå sjukt mycket. Men snart är det måndag, snart får jag träffa henne.. Nu ska jag sova. Natti natti!

OLLE



Goosebumps


You are the only one living in my fantasy, in my dreams

Jag har beslutsångest. Vet inte om jag ska gå på klassfesten ikväll eller inte.. Höhö, jobbigt läge. Men som det ser ut nu så kanske jag drar dit iallafall. Kan ju inte sitta inne hela helgen och göra ingenting. Sen har man ju några klasskompisar som tjatar på en, så får väl ställa upp för dom. Kan ju bli skoj.

Even the best fall down sometimes



Kan inte fatta att jag faktiskt är vaken redan nu. Gick och la mig runt halv 2 igår, efter att ha fått sms från vännen min. Vaknade ungefär 5 gånger under natten, och en gång så åkte min dator i golvet.. Fick lite panik, men ingenting verkar ha gått sönder, tack och lov!
Olle klarade sig kvar i idol, så jag kan fortsätta att titta. Han är bäst om ni frågar mig. LOVE.

Rise and rise again
until lambs become lions

Jag fumlade runt i mörkret, men i dig såg jag ljuset


Det är så tomt utan dig här



Du får gärna komma hem på en gång.
Gunnar saknar sin väska. Redan.


För dig ska jag göra det tusen gånger om





Kärlek.
Kolla armarna liksom, höhöhö..
Och rösten. ÅH!


Bajs bajs bajs

Träffade Väskan idag, och det blir inget mer förrän på måndag(!!!!). Jag vet inte riktigt hur jag ska klara det. Hon har inte ens åkt ännu, men jag har redan fått panik. Skulle kunna börja gråta till och med! ÅH, NEJ!!!!!!!


Don't leave me now



Gunnar kan ju inte vara utan Väskan!!
Hur ska Gunnar överleva nu..?


I'm not afraid to take a step



Grymt skönt med en powernap. Satt som en smäck! Nu ska jag byta om, sen ska jag hålla Väskan sällskap när hon ska fixa lite saker hos sin mor. Senare ikväll ska jag sitta i seket på VIBs match. Imorgon åker min vän ifrån mig!! Hon kommer hem på måndag, men ändå.. Det känns inte riktigt bra det här..

Show me love

Jag orkar inte med mig själv för tillfället. Så fort några pratar med varandra och tittar på mig, så tror jag att dom snackar skit. Men har det alltid varit så, så har man väl kvar det i huvudet? Det försvinner liksom aldrig, utan den tanken slår en automatiskt.
Jag skulle bara vilja kasta något i väggen hårt som fan.
Men det blir väl bättre snart. Det visar sig, antar jag..


I'm the one who wants to be with you. Deep inside I hope you feel it too

Träning idag. Vart en "oj oj oj" dag för mig. Gick inte riktigt som jag ville, men det resulterade bara i skratt!



Btw.. Vet ni vad jag gjorde tidigare idag?
JAG LEKTE MED VÄSKAN!
Har ni hört den förut..?


She's like a bomb that is about to explode

Jag diggar min nya bakgrundsbild.
SKARPT!


Lost and insecure



Jag har ont i magen efter alla kakor som vi fick på träningen. Så nu ska jag nog lägga mig i min säng och titta på film. Känns som att jag kommer somna väldigt snabbt, för mina ögonlock känns väldigt tunga just nu..

Och vet ni vem jag träffade idag?
- VÄSKAN!!
Skräll, va?


Life is a highway



Idag har jag lekt med Väskan!


I'm falling apart, I'm barely breathing

Jag vill så mycket, och jag försöker verkligen. Men det resulterar inte i något annat än att jag själv bryter ihop. Jag antar att det är så jag kommer få lära mig att leva, för jag väljer det själv. Klarar mig inte utan dig. Hade jag gjort det så hade jag inte haft den klumpen som jag har i magen, och jag skulle inte gråtit dom tårar jag faktiskt har gjort. Jag skulle inte ha hört av mig till dig alla dom gångerna jag har gjort det, om jag inte ville det. Allt för att jag vill att du ska må bra. Jag skulle inte lagt ner all den tid och energi på dig om jag inte ville att du skulle må bra. Jag vill dig bara det bästa, och jag menar det. Men jag vet inte hur jag ska lyckas, om du inte låter mig hjälpa dig. Det jag säger till dig kommer från hjärtat, och jag menar varenda ord. Det enda jag vill är att du ska förstå vad du betyder. Jag hoppas att den dagen kommer. Den dagen då du faktiskt tar åt dig det jag säger, och framförallt tror på mig. Jag väntar, om det så ska ta en livstid.


Come take my hand and we'll walk this road together



Så var fotbollen färdigspelad. Vart match med damerna igår mot VIK. Vinst med 4-2, vilket resulterade i en 2a plats för damerna i div.4. Inte illa faktiskt. Resten av dagen blev det bara att ta det lugnt, och det behövdes.

Nu väntar en otroligt jobbig skoldag (12-14, som alla andra måndagar). Sen bär det av hem för chill och sen är det träning ikväll. Har bara ett problem som säkert kommer utvecklas till panik. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit.. Men det löser sig nog. Hoppas jag. Får väl i värsta fall ta bussen. Det är det värsta man kan göra när man har massa innebandysaker med sig. Usch..

Men nu ska jag fixa det sista, sen kilar jag iväg.
CIAO!


Förlåt för allt jag sagt, och kommer att säga

Ibland hatar jag mig själv för att jag är som jag är.


Come back down


'Cause tonight I'm gonna take you higher

Gårdagen blev riktigt lyckad, så man är lite seg idag. Men vad gör det? Ingenting!
Imorgon är det match, seket och hem. Blir ingen bio för mig. Orkar inte och jag känner helt enkelt inte för't..
Nu ska jag torka mig och fixa lite. Hörs!


RSS 2.0