Friday.. SWEEET



Fredag idag. Träning idag, som alltid. Så underbart. Vet ej vad som händer sen, vill ut iallafall.. Får hoppas att det hittas på något.. CIAO.


Wow



Ni besökare var visst på topp igår. Nytt besöksrekord.
Vad är det som händer?
Ja ja.. Fredag idag = träning!! Lördag imorgon = match!! Gud vad jag älskar helger. Seriöst. Innebandy och kompisar. Just det, herrmatch på söndag också. Mot Umeå. Seket är min och Filippas grej, så där befinner vi oss!

Time to cook some food! Magen kurrar.
Har fixat twitter också gott folk..
http://twitter.com/marikasjostedt
- Titta gärna in!
PUSS¨


Realize





Piss

Vill bara börja om på nytt. Det här suger.


Kärlek till brudarna


Lördagkväll..

..och jag sitter inne igen! Det här är inte bra alltså.. Ja ja, sånt är livet.
Blev vinst idag med 7-2. Helt underbart! Finns inget bättre än en vinst när man spelar så sjukt bra som vi gjorde idag. Blev 1 mål och 1 assist för mig. Får väl säga att jag är nöjd. Imorgon drar jag med och är hejarklack till 95;orna (syster spelar) som spelar borta i Arboga. Får hoppas att alla klarar sig hela, med tanke på vilka jäkla galningar dom tjejerna är.. Well well, det återstår att se.

Far har bjudit över tränarstaben hit för att bada. Dom hoppade nyss i tunnan, så dom lär väl sitta där ett bra tag. Spelade lite spel med gubbarna tidigare. Dom är bra roliga dom..

Näe, nu har jag inget mer att skriva.
HÖRS!

Buhu

Jag kan inte sova. Känns ju bra om man är helt slut imorgon till matchen. Nej, så ska vi inte tänka! Äntligen är det match och jag är taggad till 1000. Heja! Synd bara att det är i Köping. Diggar inte stället.. Men men.. Det är ju innebandy, så vafan!

Ska sitta här en liten stund till, tills jag känner att mina ögonlock blir lite tyngre. Det blir dom nog snart. Hoppas jag. Annars tvingar jag mig själv att sova. Om katterna också tillåter menar jag.
GODNATT


HELG!



Äntligen. Blir alltid lika glad när det är helg. Ikväll är det träning också, så det gillas. Kanske drar förbi K-borg efter träningen för att kika derby. Får se om jag orkar, men det visar sig.

Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan idag var att tvätta bort sminket. Så jäkla skönt! Känner mig så fri, haha!
Ska nog titta på ett inspelat Nip/tuck avsnitt snart som spelades in i onsdags av min söta mamma. Jag var ju i innebandyhallen, så jag missade det. Tack mor!

Nu ska jag kila.
CIAO


Jippie..


Börjar kl.12 idag. Med matteprov. Det blir inte mycket bättre..
Match i helgen iallafall. Det gillas till 100000 om inte mer. Uppehåll är det värsta som finns. Jag hatar det! Men snart är det dags igen. Äntligen. Taggar!


Smärta..



Det känns som att jag ska hosta upp alla mina inre organ när som helst. Det är inte kul!
Mina tankar går åt en och samma riktning 24/7 nu för tiden.. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna någon så mycket någon gång. Det är helt sjukt, och det gör så ont. Och självklart ska den personen bo på andra sidan Sverige. Underbart, va? Nej, det gör så jävla ont!


Bad boys



Det går inte. Du försvinner inte.
Det blir ju inte bättre när jag lyssnar på dina låtar..


HUMOR!


Hahaha, går ej att hålla sig för skratt!
Inte jag iallafall, men ni vet ju hur min humor är.
GULDKLIMP!


No life

He he..
Tja!

SYSTER 15!

Har inga bilder eftersom jag sitter på min systers dator, men hur som helst så fyller hon knullmyndig idag!
GRATTIS!


Kärlek. En jävla massa kärlek!


Träning idag. Underbart.
Fredag. Helg. Vad händer?


I love it


Ni som inte har sett den.. SE DEN!
Jag måste se den igen!! Vem hänger på?


Ge mig förslag?

Behöver lite inspiration gott folk! Någon som har något bra förslag på låtar som man kan lära sig spela på gitarr? Min fantasi är lite ringrostig, så jag behöver lite hjälp.. Vore riktigt kul om någon ville hjälpa mig.
TACK!

I'm falling even more in love with you

Mina fingrar är helt torra och dom ömmar efter allt gitarrspelande. Hur underbart är inte det? Jo, det är sjukt underbart. Gitarren är min själsfrände, utan tvekan!

Imorgon är det fredag. Innebandy och svenska. Slutar kl.13. Vad händer sen då? Jo, det är träning med min själsfrände nr.2, innebandyklubban! Hoppas det händer något efter. Sjukt trött på att sitta inne helg efter helg. Men jag antar att det visar sig.

CIAO

 


Godnatt

34 pers på träningen idag. Damn säger jag bara. Snacka om intresse!

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Börjar 12 imorgon så jag ska sova ut ordentligt. Hörs!

Helvete..

Har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Är förvirrad och vet inte alls vad jag ska göra. Förhoppningsvis blir det som det vi bestämt oss för nu. Det känns bäst. Jag orkar helt enkelt inte mer.
Och så saknar jag faktiskt dig..


Desperate for changing


Psst, en sista sak bara!

Ska ta mig tid någon dag i veckan till att fixa en ny header. Har blivit trött på den jag haft ett tag nu, så den fick försvinna. Detta får duga några dagar iallafall.. Håll ut! HE HE HE


Dags att nanna kudden..

Har varit vaken sen 06.30 imorse, så är lagom slut nu.
Träningen idag var klockren. Fy fan vad jag älskar mitt lag! Alltid skratt på träningar, och det är så det ska vara! Jag har inte mått såhär bra på länge, som jag gör på en innebandyplan just nu. Det är helt sjukt.
Jag älskar det!

Nej, nu är jag trött och ska sova. Har världens drygaste och tråkigaste dag i skolan imorgon.. Men efter skolan ska jag leka med min flipp!
CIAO


HAHAHAHAHAHA!

Satt och tittade igenom lite gamla bilder som jag laddat upp för ett bra tag sen..
Här får ni en riktig klassiker!


Tjolahopp..

..tjolahej tjolahoppsan sa!

What's up?
Själv sitter jag här och ska snart fixa mig för skolan. Måste dessutom packa idrottskläder kom jag på nyss! Så idag blir det väl att vara i <3skolan<3 och sen ska jag TRÄNA!!! Me very happy now!

Men ska fixa lite, så vi hörs!
CIAO

Kul? NEJ!

Jag får snart panik. Har så sjukt jäkla tråkigt. Man kanske ska gå och lägga sig istället? Då går ju tiden fortare.. Ska dessutom vara i s:t ilian 10.30 imorgon för att titta på match, så.. Vad gör det om man går och lägger sig nu? Ingenting. Men nej, ett tag till ska jag vara uppe. Får ta och passa på att ta det godis man vill ha innan någon godisråtta här i familjen tar allt gott.. Så..
CIAO!

Fredagsmys!

Blir bara att sitta hemma ikväll. Min vän ska ju ut på krogen med en viss herre, moahaha! Så.. Jag antar att det inte gör så mycket. Inte den här gången iallafall, hehe.

Nu sitter jag egentligen bara och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka till träningen. Jag får ju inte träna, men jag tar med mig min älskade sticka ändå. Annars kommer jag bara få panik, och det vill jag verkligen inte.. Sitter även här och söker på mig själv på google.. SKITKUL! Kommer ju upp lite gamla artiklar från tidningar och grejer. Vem tycker inte sånt är kul liksom?

Så ikväll blir det väl bara att ta det lugnt med filmer I guess. American Pie filmerna slår ju aldrig fel.. Massa bröder att titta på säger jag bara.. MJAU!

Nu ska jag fortsätta med att vänta på pappa och sitta och sjunga lite för mig själv.
CIAO


Puss på dig Steve.


Taio Cruz - Break your heart


Brrr..

Det är kallt och jag fryser! Så jäkla obehagligt. Känns inte som att jag kan hitta ett enda ställe jag inte fryser på. Inte ens i min kära säng. Då är det illa.. Ge mig bara sommar och sol och en otroligt välbehövlig värme!!

Jag får inte heller träna idag för att jag är och har varit sjuk. Jäkla skit, jag vill!!! Har ju längtat sen cupen vafan.. Ja ja, man får ju inte alltid som man vill..

Nu får jag sms och hela sängen vibrerar. Bäst att jag svarar innan kattrackarn äter upp mobilen!
Vi hörs senare folket.
CIAO


Skolstart..

Tjena!
Här sitter jag, nyvaken och fräsch. Ska snart hoppa in i en dusch så att jag förhoppningsvis piggnar till. Idag börjar skolan och jag kan inte säga annat än att det suger och jag har världens ångest. Tack skolan, du får mig att må så bra! Inte.. Usch, kan inte beskriva min känsla som jag har när jag går till det fängelset. Jag antar att jag får stå ut det sista nu..

Jullovet har annars varit så jäkla bra! Förutom den sista veckan då jag blev sjuk, vilket jag fortfarande är. Hosta och snuva, love it! Så det blir ingen träning för mig imorgon.. Jag som har längtat!! Vilket skit..

Ja ja, nu väntar duschen!
HÖRS


Tjena mittbena!

Vad händer där ute? Själv ligger jag i Filippas otroligt sköna säng och skriver, medans hon tittar på film. Love actually för att vara exakt. Hon fick känna på att ligga på golvet ett tag då jag var lite busig, haha! När jag är på bushumör i hennes säng så slutar det oftast med att hon hamnar där. På golvet alltså!
Har varit här hela dagen och bara tagit det lugnt och tittat på filmer. Imorgon börjar skolan och det suger! Vill bara gråta..
Näe, vi hörs gott folk, ciao!

Bild från nyår.

Love you bruden!


GAAAH

Jag gjorde det igen.. Jag hade kommit på något som jag skulle skriva, men det glömde jag bort.. Det här är inte kul!!!

Bättre sent än aldrig!

Min nyårsafton blev så sjukt jäkla bra! Mycket nytt folk, men så himla sköna varenda en! Kommer inte glömma den kvällen/natten i första taget, nej nej. Kan inte säga annat än att jag blev riktigt glad. Så lyckat det blev! PIZZADANSEN!!! Hahahaha!

Jag är kär i Avatar. Jag vill vara en Avatar! HAHA, love!

Nu väntar tunnan. Kanske inte så bra att bada i den egentligen, eftersom jag inte mår så jättebra, men det skiter jag i idag!

Vill bara tacka alla som gjorde min nyårsafton. TACK!!


RSS 2.0