28/2

halli hallå.
här sitter jag, helt ensam en lördag kväll. kan väl inte säga att det är någon nyhet. det brukar jag göra nästan varje lördag faktiskt. men vad har jag gjort idag då..? jo, det började med match mot hökåsen imorse, i s:t ilian. det var ju inte alls roligt kan jag säga. halt och jävligt. men vi vann, med 7-5 tror jag. kan ju inte påstå att vi spelade så himla bra, men vi vann ju, och eftersom vi slog dem, så åker dom ner i div.3. bye bye hökåsen!
och jag får seriöst tokspel. min fot är verkligen förjävlig! jag stukar den bokstavligt talat varje match. vill bara.. ååååh, bort med den eller något!

liverpool spelade mot middlesborough idag.. och förlorade, med 2-0. bittert är väl det enda jag kan säga. dom spelade ju bra, men dom sätter ju inte sina chanser. och vilka chanser dom fick, då! men men, sätter man inte dom då, så får man nästan skylla sig själva.

har faktiskt inget mer att säga, förutom att jag har världens bästa vän. alla borde ha en som henne. finns inte en tråkig stund med henne. jag tror inte det finns någon med våran humor, seriöst. kan bara säga att jag är så otroligt glad att jag har henne.

nu ska jag sluta skriva för idag, men vi kanske hörs imorgon om jag skriver och ni känner för att läsa.
pusshej!

dagens låt;
boyce avenue - tonight

nu när stephanie lärt mig lägga ut videoklipp så tänkte jag passa på att lägga ut en grymt bra låt med ett grymt bra band som jag hoppas alla kommer veta vilka det är någon gång.



kärlek

27/2

hej igen allihopa!
som ni alla kanske ser så har jag fått upp en egen header, tack vare stephanies hjälp. den får duga till en början helt enkelt. och för er som kanske undrar vem den otroligt snygga mannen där uppe i mitten är, så är det ju min man. kim källström, the one and only. ni som inte känner mig så bra vet kanske inte att.. ja, han är min kung helt enkelt!

nu sitter jag här och skriver i bloggen, samtidigt som stephanie sitter bakom mig och lär sig spela howie day - collide på gitarren. hon har bestämt sig för att kunna spela den helt och hållet innan hon åker hem. och jag måste erkänna att det faktiskt inte låter så illa som man kan tro att det ska göra när någon som inte brukar spela gitarr provar att spela en låt för första gången. hon är faktiskt jätteduktig!

tidigare idag så var vi ju som sagt, i det tidigare inlägget, nere på stan. jag köpte ett par nya svarta tygskor, en tunika, ett par svarta leggings, eftersom det var ett väldigt stort hål i mina andra, en foundation och en mascara. men innan jag fick allt det där inhandlat så gick väl jag och stephanie runt i iallafall nästa 2 timmar för att leta efter present till fredrik som fyller år imorgon. men sen hittade vi, eller stephanie, det som skulle köpas, och vi var klara.

när vi varit på stan så tänkte vi gå på hockey, men stephanie hade inga pengar, så nu sitter vi här, hemma hos mig istället. och hon plinkar på gitarren. och det går framåt.

vi hörs hörrni!
puss

 
underbar, helt enkelt

27/2

HEJ♥

nu ska jag göra mig i ordning, sen blir det stan med bästa vännen. jag hör av mig ikväll om hur dagen har varit. så ha en trevlig fredag, så hörs vi!
pussar

dagens låt;
linkin park - leave out all the rest

26/2

okej, jag ger upp. jag orkar inte mer. med den här blogg designen alltså. jag fattar verkligen ingenting om hur man gör. ska verkligen se till så att stephanie vill hjälpa mig med den snarast, hehe. vill inte ha den se ut så här, det är ju så tråkigt på något sätt. vill ha det lite finare, så det känns.. hmm.. bekvämare (?) att läsa. ja ja, jag hoppas på att få det fixat så snart som möjligt. håll ut!

idag har jag inte gjort så mycket. har bara varit hemma egentligen. hade ju tidig träning idag (16-18) så det kändes inte som att jag skulle hinna börja med så mycket heller. vaknade ju halv 12, så det vart lite sent. men sen var det dags för träning iallafall. vi var 10 pers. kul kul.. och ändå så var det träning blandat med 95;orna. så det var väldigt dåligt. fast det är ju sportlov nu, så jag förstår ju att folk är borta. vi tjejer vann iallafall en varsin dricka av tränarna efter att ha suttit 20 bollar totalt i krysset under en 7 minuters period. mycket bra!

efter träningen följde jag med ninni ner på stan. hon skulle äta spicy, och sedan ta tåget till eskilstuna för att gå på 100-dagars festen, så hon frågade om jag ville göra henne sällskap. annars skulle jag bara fått sitta i bombardier i cirka 2 timmar. så jag följde med henne ner, och åt med henne. och snabbt gick det! jag tror vi kom fram till att vi åt på 8 minuter. vart ju så snabbt eftersom hon hade ett tåg att hinna med.

när jag kom till busshållsplatsen för att ta bussen tillbaka till bombardier så hade jag inte alls timingen på min sida. i 31 minuter fick jag sitta och vänta.. men jag fick sällskap av världens sötaste gumma, haha.

sen var det bara att titta på pappas och deras träning, hem och äta, duscha och sätta sig här.
så.. det var väl det jag hade att skriva..
eller nej! just det.
jag har ju suttit i tandställningen där nere nu. och jag säger bara ett ord: SMÄRTA. jag vet seriöst inte vad jag ska göra! jag får panik. men men, det går nog snart över. hoppas jag. verkligen.

så. nu var det slut!
pusshej

dagens låt;
seconhand serenade - stay close don't go

25/2

hello there.
har inte skrivit på tre dagar nu, men det har inte riktigt känts som att det behövts. har inte riktigt pirrat så mycket i fingrarna. men nu skriver jag, så..

igår var det match borta i örebro mot hovsta. det blev en förlust att ta med sig hem. men domarna var det värsta. ni som verkligen känner mig vet att jag inte är den som lägger energi på domarna. men igår vart det tyvärr så. inte mycket, men mer än vanligt. det var verkligen skit-dåligt. men men, nog om det. vi förlorade med 6-2, och jag tycker faktiskt att vi har rätt att skylla lite på hallen. det var ju inte den största och bästa direkt. aja, sista matchen i div.2 på lördag mot H/M IBK. finns ingenting annat än kross.

nu/snart så ska jag, syster och mamma till hälla. blir att äta pizza hut, eftersom syster har fyllt år, så det blir hennes födelsedagsmat. efter det så blir det att storhandla på maxi. sen ska jag till tandläkaren.. blir att sätta i hela tandställningen, alltså där nere. så, när ni ser mig nästa gång så syns ingenting annat än en tandställning i min mun. jag kan inte vänta på att få komma till skolan och få höra nisses kommentarer! jag lääängtar..

nej, nu måste jag göra mig i ordning för att åka.
så vi hörs!

dagens låt;
savage garden - crash 'n' burn

22/2

hej!
idag kom mamma och pappa hem igen från kryssningen som dom åkte på igår. mamma köpte min nya favoritparfym, kylie minouge "showtime". hon hade frågat mig innan om det fanns någon parfym jag ville ha, men jag hade ingen aning, så hon fick fria händer. och så köpte hon den, och gud så gott den luktade! jag fick även mina efterlängtade caramint-karameller. jag vet inte om ni har ätit såna förut, men det är karameller med caramell-smak i mint pulver i en plåtburk med grönt lock. sjukt goda är dom iallafall! en 250g chokladkaka bjöds man även på. mycket snällt.

igår var bästa vän här. började med att vi skulle mötas med cykel vid önsta skolan. när jag gick ut så såg jag inte min cykel där den skulle stå, så då fick jag lite panik eftersom hon redan var på väg. då kom jag på att den enda som har lånat min cykel innan var min lillasyster. så jag gick in och frågade var min cykel befann sig, och så sa hon att den var hos hennes kompis. då blev jag riktigt arg. jag bad henne att hämta den, men nej då. inte skulle hon göra det inte. så det blev till att ringa stephanie och be henne cykla en annan väg och möta mig för att sedan gå och hämta cykeln. det tog lite längre tid, men det gick bra. efter det så cyklade vi till ica. jag köpte lite saker till min bror, som hade bett mig göra det. köpte även en chokladkaka till angelique. vi betalade, och begav oss sedan hem till mig. då började vi lira lite guitar hero. stephanie började med att visa sina skills på trummorna, och det gick ju lite si sådär i början.. men sen, då jäklar gick det som på räls. spelade väl det där ett tag, sen bestämde vi oss för att ta lite kort istället. sen gjorde vi väl inte så mycket mer. hon åkte hem vid halv 1- 1, och jag följde med henne en bit. mycket trevlig kväll iallafall!

denna snö! ta bort den! jag hatar snö, jag vill bara ha sommar, sol och vääärme! det behövs verkligen, och det är såååå efterlängtat! orkar inte med denna kyla längre. hjälp mig någon, snälla!

nej, det var väl det jag hade att berätta.
CIAO

dagens låt;
midnight hour - running away


20/2

idag är det fredag, och fredagar tycker vi om!
började med att jag bara tittade på innebandyn i skolan, eftersom jag är så himla seg efter matcher/träningar i veckan. sedan begav vi oss till matsalen för att äta mat. och gott var det! det vart stekt potatis med kyckling och rotpepparsås. MUMS!

när vi gick tillbaka till skolan från matsalen så blev det lite skratt. (endast jag, kajsa och emma förstår)
vi gick förbi friskis&svettis, och det var så himla mycket bilar där, så jag frågade emma och kajsa om det är något speciellt där på fredagar eftersom det var så mycket bilar.
kajsa; jag tror det är någonting speciellt där, för.. Å HERREGUD
marika&emma; va?
kajsa; Å HERREGUD!
marika; VADÅ?!
kajsa; KOMMER NU!

ni som inte var med fattar säkert ingenting, så bli inte förvirrade eller något, men roligt var det! det som hände var då att en viss person kom gående där, emot oss, hehehe.. 

imorgon blir det bio med bästa vän, vilket är väldigt efterlängtat. efter det drar vi hem till mig för mat och mys. 
du är bäst vännen

nej,
nu drar jag mig härifrån, innan inlägget blir för långt för att läsa.
vi hörs!

dagens låt;
david archuleta - crush

19/2

hahaha, vad ska man säga?
igår var det ju match, och det måste ha varit den absoult sämsta matchen jag gjort NÅGONSIN. jag skämdes nästan över mig själv, usch! men hallen/planen är ju inte den bästa heller. så sjukt hårt golv så bollen studsar som bara den.
men men, iallafall.. det hände en rolig sak på matchen igår. eller a, rolig och rolig..
jag gick in med kropp mot en tjej, som tidigare visat att hon är grymt aggressiv, och tog bollen av henne. sedan när jag har passat iväg bollen, så kommer hon 2 sekunder efter och crosscheckar mig så in i helvete!
jag faller pladask ner i golvet, lite chockad över det som just hände, och börjar garva.
fy fasen så kul det var!

idag ska jag till tandläkaren, gud så kul! ska väl spänna tandställningen.. gud, jag ryser bara av tanken. nej nej nej..

blir att skippa lunchen idag med kajsa, så går vi till västeråshallen för att titta på innebandy-dm, som karin ska spela!! har packat ner smörgåsar och varm choklad, hehe.

det var allt jag hade att skriva av mig just nu, kanske uppdaterar senare.
CIAO

dagens låt;
manian - welcome to the club

18/2

okej, idag är det verkligen inte min dag! jag är verkligen bara sur och jobbig att ha att göra med, så akta er.
innebandyn idag gick verkligen sämst, har inte varit så jävla dålig på hur länge som helst! kände verkligen bara hur luften gick ur mig, och tankarna från alla andra om att jag verkligen var värdelös idag.
men men, alla har väl sina dåliga dagar, och min var idag.

sitter i skolan nu, jag sket i lunchen. tjejerna skulle hem till kajsa, och jag orkade inte gå dit, så jag tog mig tillbaka till skolan, så här sitter jag nu.
kajsa skulle ta med en smörgås till mig. mycket snällt. hoppas på att det blir någon god.

ikväll är det match.. får se hur det går, eftersom jag inte direkt har haft en så lysande dag hittills. får väl helt enkelt hoppas på det bästa.

har inte så mycket mer att skriva, så jag sätter punkt här och nu!

see ya!

dagens låt;
nickelback - gotta be somebody

17/2

hejsan hoppsan!
sitter och har engelska nu. sjukt tråkigt måste jag säga, vi ska svara på svåraste frågorna..
sjukt tråkigt, men snart är det slut!

idag blir det enbart att ta det lugnt. måste ta och spela the sims 2 också, haha! är så sjukt sugen på att spela det, det var ju så himla längesen! jag och bagge började prata om massa gamla spel igår, så det var därför, hehe.

nu ska marre kila!
så vi höres!
CIAO!

dagens låt;
matchbook romance - monsters

13/2

hej!
idag är det en bra dag. idag är det studiedag. så himla skönt!
vaknade 10.10 idag. sen blir det väl bara att ta't lugnt. vet inte vad som händer, så det visar sig väl.

igår var det träning. riktigt rolig sådan också! började med att vi spelade match mot 95-tjejerna, som de flesta torsdagarna, som vi vann med 4-1. och en viss tjej spelade forward, haha!
kände mig som en förvirrad och bortsprungen höna, men men. gjorde nästan mål ju!

efter träningen blev det att stanna kvar för att sedan titta på pappas och deras träningsmatch mot HJ18. jag, som vanligt, fick sitta och sköta klockan. och det var ju kul.. 22 mål fick jag knappa in på klockan. 18-4 vann pappas lag med. mycket roligt, verkligen.

nee, nu äre chill som gäller! uppdaterar säkert senare!
pussen


hej igen!
idag inhandlades guitarhero worldtour, med hela kitet alltså. har haft själva spelet tidigare, men inte trummorna och mikrofonen. kom hem, spelade lite, sen drog pappa iväg för att hämta mamma, så jag fixade tacon.
sen brakade helvetet loss. orkar inte berätta, men jag har det fan inte roligt här hemma! men men, ska väl krypa ner och titta på någon film. blir ju tidig säng idag eftersom det är tidig samling imorgon.

så vi höres!
hejsvejs

dagens låt;
howie day - collide

12/2

och så var det dags igen. detta helvete, kan det inte bara få ett slut? spanska borde inte ens finnas som ett ämne i skolan. det får mig verkligen såå deprimerad. jag vet inte vad jag ska ta mig till! men men, om 2 timmar så är det helg, vilket behövs.

har 2 matcher i helgen, men sen vet jag ju inte om jag ska spela båda. jag hoppas inte, för jag vet inte om jag orkar. men ska jag vara med, så blir det bara att kriga på.

jag har jätteont i mitt knä, eller i baksidan av det. jag vet inte vad jag har gjort, men jag är nästan säker på att mina inomhusskor har någonting med det att göra. pappa har faktiskt sagt att vi ska titta på nya. innebandy skor denna gång. hehe.

ikväll är det träning. bara att ge allt, som alltid. sen är det helg. jag älskar helger.

nu är det spanska som gäller, så..
vi hörs!

dagens låt;
Akon feat. Sweet Rush - Troublemaker


11/2

HEJ!
idag är marika glad.
dagen började med innebandy, vilket var riktigt roligt! jonatan (förlåt alla för att jag skrev fel först) kronstrand och järfällas tränare joakim ? tränade oss. riktigt kul, även fast det bara var en massa teknik. men dom var snälla och dom gjorde roliga och nya övningar.
när vi skulle göra den sista övningen, med fotarbete, så slocknade hela hallen. det var kul, hehehehe.
tog väl sisådär 5 minuter tills det var tänt igen, så då körde vi igång. måste få säga att man kände sig bra dum när man gjorde övningarna, HAHAHA!

innebandyn slutade lite sent, så vi insåg att vi inte skulle hinna till maten om vi skulle duscha och så, så jag, kajsa, mikaela och emma tog oss hem till kajsa för att äta något litet. jag fick tag i den kanske suraste apelsinen jag har ätit i hela mitt liv! jag bara kände hur otroligt fina miner jag gjorde när jag åt den. herregud säger jag bara.

vi gick väl tillbaka till skolan 10 i 12 för att hinna till lektionen som började prick. måste säga att det är grymt jobbigt med mina ben. dom är seriöst så jävla korta, så jag hänger inte alls med. jobbigt jobbigt. emma, kajsa och mikaela;
HUR ORKAR NI? jäkla turbofart på alla, hehe..

men men, nu är det dags för engelska, så vi höres!
goodbye

dagens låt;
chester see - god damn you're beautiful

10/2


hejsan allihop!
sitter i skolan på håltimme. har fått lånat kevins data eftersom min ligger i skåpet, och jag orkar inte gå och hämta den. bussigt av honom, faktiskt. de flesta killarna i klassen som har hål-timme spelar biljard, och det är ju inte direkt så att jag vill joina dom, hehe.. kajsa och mikaela var hurtiga idag igen, så de tog med sig kläder för att gymma. jag däremot kände inte för att gymma idag, så här sitter jag och bara tar det chill.

idag händer det väl inte så mycket. kanske tar och tvättar mina kläder, skulle behövas.. blir väl egentligen mest chill helt enkelt. måste fixa mitt rum också.. ser ju förjävligt ut som alltid. det är sjukt faktiskt, att varenda gång jag städar och fixar rummet så tar det två röda och sen ser det ut likadant igen. inte kul, bara jobbigt.

igår var det lite tjafs. fattar egentligen inte vad som händer. det är så mycket nu. jag undrar om det beror på att vi är i den åldern nu.. jobbigt är det i varje fall. att sitta där och bara höra allt gnäll, tjafs och alla kommentarer om hur dum, ful och vilken idiot man är. det svider, och gör ont. men jag ska inte haka upp mig på det, jag ska orka gå vidare och kämpa.

jag saknar min bästa vän. fick ett jätte sött sms av henne igår. blev jätteglad när jag läste det, verkligen. det är alltid lika skönt att veta att man har någon som henne. helt underbart. så jäkla bäst.

ne, nu ska jag sitta här och vänta på att kajsa och mikaela ska gymma klart och komma hit och göra mig sällskap.

ciao!

dagens låt; lostprophets - rooftops

9/2

hej allihopa!
idag är jag sjuk. vaknade med migrän. usch säger jag bara, alltid lika obehagligt.
så jag har bara varit hemma. la mig ner och tittade på melodifestivalen som mamma spelade in i lördags, eftersom jag inte hann titta då. var väl typ 2-3 bra låtar, resten var skit. och alltid ska det vara så. de flesta av låtarna som är med är ju skit. sen går alltid någon av skit-låtarna vidare ändå. aja, skit samma.

i helgen var det 2 matcher..
förlust i fredags med 1-9 mot per-ols.. det var verkligen inte roligt kan jag säga.
i söndags förlorade vi med 1-3 mot lockerud. dom var ju riktigt bra, så det var ett okej resultat. jag tycker vi gjorde en jäkligt bra match faktiskt.
jag fick dock en armbåge på ögonbrynet. det gjorde mig snurrig och illamående, men jag tror inte att det var någon hjärnskakning. så jag stog över den 3;e perioden. kanske var det armbågen som orsakade min migrän idag?
vem vet, vem vet..

ne, jag hade faktiskt tänkt ta mig ett bad nu. skulle sitta riktigt fint. sen får vi se vad som händer. ska iallafall ta det lugnt.

vi hörs, människor!
pussen

dagens låt;
aerosmith - i don't want to miss a thing

6/2

step up och match

nemen tjenare!
känns som att jag vill prova på blogg.se nu istället, blogspot blev.. tråkigt av någon anledning.
så.. här är jag!

idag var det skola som vanligt. vi hade ingen specialidrott, utan teori. det var väl inte så roligt, men vafan. vi fick ju sluta 30 min tidigare så vi fick längre tid på oss att äta och så. sjukt skönt att inte behöva stressa.
och jag har tänkt på en sak.. alla går så mycket snabbare än mig! jag och mina ben hänger verkligen inte med. hehe, benen är ju inte direkt dom längsta.. men jag hinner iallafall, och det är ju bra.

idag blev det faktiskt jättegod mat i skolan. inte pasta idag inte. nej, idag var det fläskkotlett med stekt potatis! YUMMIE!

ikväll är det match mot per-ols i div.2. jag är jätte nervös inför matcherna nu för tiden.. måste vara för att jag spelar i ett nytt lag. hmm.. ja ja, det går ju alltid över någon gång.
men jag måste säga att det är väldigt roligt nu! tjejerna är roliga, träningarna är roliga, och sen går det ju hyfsat bra för mig, vilket inte är ett minus.

imorgon blir det att jobba på finnkampen. sälja matchprogram, jarå!

ne, nu ska jag städa rummet och sedan byta om för att fara på match! uppdaterar senare med resultat.
see ya!

dagens låt;
seconhand serenade - why

RSS 2.0