Hemma!

Yes, så var man hemma igen!
Eller ja, har varit hemma sen i söndags faktiskt, men har bara inte haft ork eller lust att sitta vid datan. Men nu kände jag för att bara skriva ett snabbt inlägg..

Veckan på Hönö var väldigt lyckad. Träffade nytt folk, badade i havet och tog det allmänt chill. Hann faktiskt med att gå på Liseberg två gånger, hehe.

Nu ska jag gå och sova.
Men nu vet ni att jag är hemma!

CIAO!


@Filippas place, dagen innan..

Sitter hos Filippa nu och skriver på hennes älskade Macbook! Jag och Josephine är här på obestämd tid, får väl se när vi drar härifrån. Jag har iallfall packat klart och är redo för att åka till Hönö! Så jag spenderar natten hemma hos Josephine, och imorgon bitti bär det av, så detta är nog det sista inlägget på en vecka. 

Jag har insett att jag kommer missa 4 jävla avsnitt av PH! Jag vet inte hur jag ska klara mig.. Min bror får väl helt enkelt uppdatera mig, om han nu går med på det.. Annars är jag väl halvt död när jag kommer hem. 

Nej, ville bara uppdatera en gång innan jag drar. Vem vet, det kanske slinker in ett inlägg ikväll, beroende på om jag och Josephine sitter någonting vid dumburken. 

Om inte det blir så.. Ha det jävligt bra nu gott folk!
Pusshej!!!

Nu väntar sängen på altanen!

Yes, är såååå taggad för att sova på altanen! Ni som vet vart jag bor, kom och hälsa på vettja?
Höhö, nog med skämten, nu ska jag sova! Ska faktiskt åka till Rocklunda kl.11 imorgon med Stephanie! Längesen man var vaken så tidigt, men man ska väl vara det någon gång under lovet också, hehe..

Nej, nu ska jag sova!
Vi hörs, gott folk.
Pusshej

Sovdags snart!

Måste komma i säng liiiite tidigare än vanligt inatt. Ska nämligen försöka vara färdig att åka till Rocklunda ca kl.11 imorgon. Så.. Ja, det blir lite mer musik och chillande, men sen är det bums i säng!

Godnatt!

Marika ska sova på altanen!

Min morbror från stockholm kom idag, så han snor min säng, som alla som kommer hit och hälsar på gör. Men den här gången ska jag inte sova på någon jäkla luftmadrass som jag får ont i ryggen av, utan nu ska jag sova på en tältsäng (någonting i den stilen) på våran inglasade altan! Kan ju bli nice, men även kallt.. Det visar väl sig hur det hela slutar. Förhoppningsvis så överlever jag iallafall! Det märker vi!

Nu ska jag sitta här och lyssna på musik tills PH börjar. Förhoppningsvis så får jag sitta här efteråt också för min syster, annars försöker jag sno åt mig mina pärons dator.

Ha det nice!!
Puss

P!NK - Please Don't Leave Me

Systerns dator

Japp, här sitter jag, vid min systers dator. Min dator har tydligen bestämt sig för att strejka mot mig.. Den vill inte starta helt enkelt. Är ju inte lite sur nu. Har ju allt där.. Mina bilder och musiken. Nå ja, detta är väl bättre än ingenting.

Är det bara jag som tycker att det känns som fredag idag? Har varit helt inställd på det hela dagen, men ändå inte.. Konstigt.

Det enda jag vill säga nu är;
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STEPHANIE!

Hon fyller nämligen 16!!

Nu ska jag chilla.
CIAO


Paradiset

Sitter och tittar på PH som vanligt. Så jäkla braaaaa! Blir bara bättre och bättre.

Var bara tvungen att säga det, hehehehe..


HEHEHEHEHEH
PUSS PÅ DIG

Hej tråkmånsar!

Kände bara för att kalla er som läser för det. Bara för att liksom. Hehe, lite busigt.

Här sitter en nyduschad och trött Marika. Ikväll har jag bestämt att jag ska sova direkt efter PH! Skulle verkligen behövas..

Igår och idag har jag varit i Rocklunda och checkat hockey med Stephanie! Blir även att dra dit imorgon, om inte torsdag och fredag också? Det visar sig väl.

Har även umgåtts massor med Josephine, och nu är det bestämt! På söndag drar jag, hon och hennes päron till Hönö, en ö som ligger ca 40 min utanför Göteborg. Blir troligtvis en trip intill stan också, det hoppas vi på! Liseberg skulle ju inte vara helt fel att besöka! Jag, eller vi, blir borta i en vecka! Känner på mig att det kommer bli grymt nice! Hoppas bara att vädret blir bra!

Nu ska jag sitta här och vänta på att PH ska börja.
Vi hörs!


Dålig update igen..

Har varit dålig uppdatering nu ett tag, men har inte suttit vid datorn, och då blir det svårt..

Har iallafall fått min dagliga PH-dos. Åh, så underbart. Inte nog med det, Nick var sjukt snyggt klädd ikväll. ÅÅÅÅH, STILIGA KAAARL!!!

I helgen var jag faktiskt på teori på körskolan. Så skönt att ha det avklarat. Så akta er, för om ca 2 veckor så är jag ute på vägarna och kör! TUT TUT!!

Nu ska jag chilla med musik.
CIAAAO

Sent igen..

Här sitter jag, lite sur. Nu måste jag vänta tills måndag för att se PH igen! Och tänk, att alltid så ska det ta slut när det börjar bli som mest spännande, eller roligast? Så är det ju hela tiden, vad man än tittar på. Så jobbbbigt! Men dom vill ju att tittarna ska fortsätta titta, så det förstår jag ju..

Tittade nyss på klockan, och den är lika sent som alltid när jag sitter här. Känner en liten ångest över att jag sitter uppe så sent på nätterna. Jag vaknar ju så sent dagen där på.. Men men, får väl ta och ändra det någon gång.. Lite längre fram på lovet, hehe.

Nej, nu blir det lite mer musik, sen måste jag sova.
Pussshej!


I'm looking for someone who won't pretend

@Filippas place!

Sitter här hemma hos Filippa och skriver på hennes schteek-dator. Den skitungen har nämligen en Macbook, ni vet apple? Inte lite skön dator heller, så liten, men så skön!
Vi har precis tittat på film. Det blev pakten. En helt okej film med mycket ögongodis, och det menar jag! Gosch.. Till filmen blev det pizza, och kladdkaka till efterrätt. Kan lugnt säga att jag är mätt nu, och lär nog vara det för ett tag framöver, hehe.

Ikväll är det sista PH för den här veckan. Sen måste jag vänta till måndag igen.. Jag orkar inte! Kan dom inte bara sända det sju dagar i veckan? Det är ju tortyr.. Jag är så fast, verkligen sååå fast!

Nej, nu ska jag nog vara lite social med Filippa. Vi hörs, jag kanske uppdaterar senare.. Om jag vill/orkar.. 
PUSSSS

En riktig liten mumsbit!

Godnatt snyggingar!

Och tiden har runnit iväg igen, som vanligt.. Måste verkligen komma i säng tidigare!

Puss på nosen, godnatt!

Marika + gitarr = sant!

Ja, för er som inte visste det, eller för er som helt enkelt inte snappat upp det ännu, så älskar jag att spela gitarr! Det håller jag på med under största delen av min fritid. Finns inte mycket som är bättre än att bara sitta med sin gitarr och spela det man känner för.
Jag fick dessutom en ny gitarr för.. Ja, 1-2 veckor sen. En stålsträngad Cort. Jag hade en nylonsträngad gitarr innan, och jag måste bara säga att den jag har nu låter 1000 gånger bättre. Jag tror dock inte att ni kommer få höra mig spela, men vem vet? Någon dag kanske jag får fnatt och lägger upp ett klipp här på bloggen. Men chansen är nog inte allt för stor, hehe.

CIAO

Bjuder väl på en bild på min käraste

Jag? Dansk-fanatiker? Njae..

Jag sitter här och tittar på klockan hela tiden. Vill ju att PH ska börja!! Har jag kanske blivit en PH-fanatiker..? Njae, det vet jag inte.. Men jag har, som sagt, verkligen fastnat för de charmiga muskelknuttarna på paradis hotellet..
MJAU



Så jäkla läcker!!!!!
Råkar faktiskt veta en hemlis.. Hihi


Paradise Hotel DK

Jag har följt Paradise Hotel Danmark ett tag nu, och nu är jag fast! Det är faktiskt bra, haha! Det enda negativa är väl att de pratar danska.. Låter ju inte allt för fint. Men pojkarna är fresh fresh fresh! Speciellt Nick, moahaha.

Nu har jag iallafall fått ner alla tapeter, äntligen! Mina fingrar är så ömma nu, så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag hoppas det är värt allt slit. Jag har nämligen fått ner allting helt själv! Nästan så att jag vill ge mig själv en applåd!

Nu blir det musik och allmänt chillande!
Vi ses!


Bjuder på en oseriös bild!
Puss


Rummet är en enda röra!

Yepp. Har fått ner nästan alla tapeter nu, det är bara en vägg kvar. Jag är ganska nöjd, för jag har gjort det helt själv. Annars hade det aldrig blivit gjort. Imorgon ska resten ner, så är det bara!

Nu sitter jag bara här, lyssnar på musik. Massor av Michael J. Får se när det blir att sova, känner mig faktiskt ganska trött redan. Har blivit så sent de senaste dagarna, så det skulle nog sitta fint med att komma i säng en aning tidigare.

Näe, det var allt från mig idag.
SEE YA


Uttråkad Marika - Tidsfördriv

1. vad heter du? Marika
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag vet inte, kan inte tänka mig i något annat namn..
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag vet inte..
4. vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. vilken årgång är du? 1992
6. vart bor du? Västerås
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? En gång när jag var 1 tror jag.
9. vart skulle du vilja bo? Ja du.. Bra fråga, jag vet inte
10. yrkesval? Ingen aning ännu..

UTSEENDE
1. hur lång är du? 1.59
2. hur mycket väger du? - 
3. hårfärg och frisyr? Brunt/solblekt. Just nu är det ganska slitet, och har det i bulle.
4. ögonfärg? Blå
5. mest nöjd med? Får väl säga ögonen
6. minst nöjd med? Magen, benen
7. skostorlek? 37-39
8. glasögon? Nope
9. har du några piercingar/tatueringar? Örat, men vill pierca/tatuera mig också!

FAVORITER
1. filmer? Det är så svårt!! Finns ju så många sjukt bra
2. låtar? Helt olika!
3. årstider? Sommar, sommar, sommar!
4. mat/dryck? Hmm.. Det mesta är gott, men mammas mat är godast. COLA FOR LIFE
5. djur? Katt/hund
6. färg? Svart, blå
7. parfym? Lily Prune - Sublime Vanilla (OCH DEN GÖRS INTE LÄNGRE :'()
8. tv-program? NIP/TUCK
9. Sysselsättning? Data, gitarren, tv.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Använder ingen jacka, men på kvällen då det är lite kyligare så blir det väl en kofta.
2. vad använder du just nu för skor? Mina sandaler, eller svarta tyg
3. favoritfärg på kläder? Svart, tror jag.. Kanske blå
4. favoritmaterial på kläder? Ja du..
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Mer tröjor/tunikor. Kanske ett par shorts 
6. favoritaffärer? Gina, H&M..
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte mycket..
8. favoritmärke(n)? Vet ej..
9. vad har du för byxstorlek?
10. vad har du för tröjstorlek? 38/40

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Rauno
2. var har du i din jackficka just nu? Jag vet inte
3. vad är du beroende av? Gitarren, musik och vänner
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Olika
6. vad tror du på? Ja du..
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
8. vad köpte du senast? Ehm.. Kommer inte ihåg.
9. vad bor du i? Villa, just nu..

PRYLAR:
plånbok: Svart skinn
tandborste: Vad heter färgen.. Ehm.. Kommer inte på! Blandning mellan grön/blå
smycken: Armband, örhängen
solglasögon: Schteek, kärlek!
underkläder: Sköna!
nagellack: Svart eller röd 

Dags att sova!

Jag är trött och har ont i fötterna. Känner att det är dags att sova. Ska försöka vakna hyfsat tidigt imorgon för att bara ligga och steeeeeeka. Måste bli mycket brunare, det här duger inte!

Så, hejdå datorn, hej sängen!

Onsdag kväll

Sitter här och taggar inför helgen! Powermeet, kusin kommer, roligt folk och vara ute massor! Jag hoppas verkligen vädret håller i sig också, det skulle vara perfekt.

Idag har jag bara varit hemma. Stekt lite på studsmattan, varit allmänt seg och på kvällen så åkte jag, Ellinor, pappa och mamma till gropen för ett kvällsdopp. Det var skönt. Behövdes verkligen också efter all denna hetta.

Näe, nu ska jag umgås med mitt spotify ett tag till.
Vi hörs gott folk!
Puss


RSS 2.0