Hallå där, kött och blåbär!

Sean Banan ♥

Ligger i min säng och bara chillar. Måste dock ta tag i lite saker, som att bl.a. ringa ett samtal till min "lagvärdskompis" Cecila så att vi kommer någon vart. Sen måste jag även gå igenom alla scheman nu innan VM. Ganska mycket att göra, så jag känner att jag måste sätta igång väldigt snart.
Har ju ingen träning idag, så då har jag tid till det.

Nej, vi hörs folket!
CIAO


Tjena mittbena!

Nej, jag vaknade inte nyss om ni trodde det.. Fast det känns som det. Är sjukt seg och uttråkad, men det ska det bli ändring på! Ska nämligen hem till Josephine snart, efter att dom har ätit. Hoppas att vi hittar på något skoj! Vill ju inte ligga hemma och ha tråkigt en till lördag! Isåfall går nog mitt liv under närsomhelst..

Ja ja, ska städa rummet lite, sen kilar jag iväg..
CIAO


Ska ta mig en tupplur..

Det är jobbigt att stiga upp tidigt, speciellt på helger! Förlorade matchen med 1-5, men det kunde man inte tro efteråt. Alla tjejer skrattade och tryckte upp tårta i nyllet på varandra (Stina och Gabbi hade gjort en tårta till Lina som precis tagit körkort) och skrattade och hade riktigt kul. Riktigt grisar är vi allihopa..

Så.. Nu ska jag ta en tupplur. Har nyss duschat och är allmänt seg.
Hörs senare!


Godmorgon där!

Här är jag, pigg som en nötkärna! Inte.. Mitt hår står åt alla håll och kanter, bokstavligen. Ska snart fixa till det, för såhär kan man ju inte gå runt..

Match snart, och jag är lika taggad som alltid, såklart! Synd att det är en sån tidig match bara, för jag är trött! Men det positiva är ju att man har ledigt resten av lördagen, så.. Ska inte klaga!

Nu ska det fixas och trixas innan matchen. Återkommer med resultat senare..
Ha det!

Godnatt!

Nu ska jag sova. Lite väl sent kanske, med tanke på att jag ska upp om drygt 7 timmar.. Var bara tvungen att vänta tills en rätt var klar på Café World, hehehe.. Har nog blivit lite besatt av det spelet.. Ja ja, det är faktiskt kul!

Sov gott folket!


Hihihihi


Ny har jag experimenterat lite med designen..

..och det blev mycket rosa! Fråga mig inte varför, för jag är inte en "rosa" person. Men jag tycker det vart fint, och mycket bekvämare på något sätt. Jag är väl nöjd iallafall, och det är det som räknas!

PUSS


HAHAHAHAHA!

Tja.. Vid det här laget vet ni hur min humor är, så.. Varsågoda!


Så klockrena röster!
Must stop little baby!


Fredag kväll

Då var träningen och middagen avklarad. Blev faktiskt imponerad av det lillasystern min hade lagat. Gott var det och lagom mätt blev man. Nej.. Nu ljög jag.. Blev sjukt mätt! Men det var riktigt gott, det kan jag lova!

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, för imorgon är det match! Bara att tagga, som alltid.

Nu ska jag chilla till musik och surfa runt lite.
Surfa lugnt people!


FREDAG

Ikväll ska min syster stå för en trerätters middag. Ska bli spännande att se hur den 14-åringen ska lyckas. Jag tror på henne iallafall. Nu ligger jag i min säng och väntar på att tiden ska gå fortare, så att klockan blir 18.00. Jag ska nämligen träna ikväll. Kanske den absolut sämsta träningstiden, men vad gör man inte?

Svenska lektionen var ju riktigt jobbig idag.. Läraren hade bara ett spel med ledtrådar så skulle man gissa vem personen var som ledtrådarna beskrev. Vi var 4 grupper, och jag säger då det.. Det var inte många som kunde det där! Massa gamla personer och personer man aldrig hört talas om, haha!

Nej, nu ska jag byta om!
HÖRS


Här är btw den mobil jag kommer få ha under VM. Får köpa loss den om jag vill ha den. Dock fungerar den bara med Halebop, så..
Men den är nice, inte sant?


The Fray


Syndicate


PointShop.se

Tjäna och spara poäng och få hem saker till dig. GRATIS!
Bli medlem på PointShop.se


Jag är bara tvungen..


Hillsong United - Came to My Rescue
Kan inte sluta tycka om den!


Skoj

Följ med i min blogg på PointBlog.se
Just do it!


Känns bra!

Jobbade helt själv på matten nyss. Håller på med något som jag egentligen inte fattar så mycket av, men jag jobbade på så bra, och rätt blev det, faktiskt! Musik i öronen hjälper verkligen hur mycket som helst. Känns faktiskt riktigt bra efteråt. Jag ska fan ge järnet nu. Heja mig!!


Time for school!

Har precis blivit klar med allt som behövs. Har till och med fixat ett headset!! Det räddade min dag.

Hörs sen!
PUSS

Torsdag

Kom precis på att jag inte har något att göra idag, förutom skola. Blev lite paff, för det brukar alltid vara något annars. Men gud vad skönt med en helt ledig dag. YEY!

Igår fick jag ett mail om VM. Jag ska inte bara ha hand om 1 lag, utan 3. Gissa vem som kommer känna sig stressad? Jo, jag! Ett lag ska jag vara ansvarig för, och ha en assistent. Ett land ska jag vara assistent för, och det tredje landet ska vi vara ansvariga för tillsammans. Vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis så slutar det inte i katastrof..

Nej, nu ska jag fixa det sista innan skolan.
SEE YA


Nu är det fixat!

Yes, fixade blogg till Filippa idag! Hon vart glad, så nu hoppas jag att vi kommer få Sveriges nästa storbloggare. Moahaha!

Godnatt!

!!

VIB vann med 8-7 efter sudden. Trodde inte jag skulle ha några naglar kvar alls efteråt. Så spännande!

NIP/TUCK nyss. Lika bra som alltid. Helt sjukt hur mycket man kan gilla ett TV program. Men nu är inte nästa avsnitt förrän om 14 dagar..... Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Ja ja, bara att gilla läget.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Börjar 12 imorgon. SKÖNT.
CIAO



Dags för innebandy!

Ska strax åka till Bomben. Ikväll hoppas vi på vinst! VIKTIGT!
Heja grapppppar!


@Filippas place!

Tjena mittbena!
Befinner mig just nu hemma hos Filippa. Jag står för pannkakor och hon för muffins. Inte illa va? Jag är så sjukt hungrig. När vi ätit så ska det fixas blogg till Filippa. Yey, äntligen! Sen bär det av till Bomben för innebandy. Sekretariatet för min och Filippas del. Det är ju våran grej, haha!

SEE YA

Innebandy!

Älskar det. Träningen idag var klockren!! Allt annat känns rent utsagt värdelöst, och jag menar det. Skulle hellre stå på en innebandyplan än att göra något annat. Så känns det nu.

Inte min dag idag..

Jag är sur. Usch, vill bara hem och sova.
Träning ikväll iallafall, det är ju ett plus. Imorgon ska jag hem till Filippa och fixa en blogg till henne, och då ska hon baka muffins till mig, mums! Det är också ett plus.

CIAO

Segt

Finns inget att skriva. Så.. CIAO!


Busy

Update later
CIAO

SEAN BANAN!




Hallå där, kött och blåbär!
Min humor!!!!


Vinst!!

Vinst idag med 3-0. Så sjukt skönt, så sjukt bra!

Kom nyss in. Har träffat Josephine en stund. Massa snack som alltid bara. Trevligt. Nu ligger jag i min sköna säng och bara njuter av en skön lördag. Imorgon blir det mer innebandy.

PUSS

Matchdags!

Samling och exakt 41 minuter. Match om 1h 56 minuter. Jag är fett taggad! Bra, va? Hoppas på att hänga några ikväll också. Skulle inte sitta helt fel. Har ju trots allt haft hela dagen på mig att tagga till.
Tack också till Johanna som i stort sett redan räddat oss idag! Hon hoppar nämligen in i mål ikväll efter att dom andra målvakterna är sjuka..

Nu ska jag fixa klart det sista, sen är det dags!
CIAO

Löööördag

Vad händer idag då? Jag klev upp för ungefär en halvtimme sen. Ska väl äta frukost nu eller något. Sen vet jag inte vad som händer.. Har samling 17.15, så vi får se vad som händer innan det. Blir väl bara chill antar jag..
CIAO

Natti natti!

Detta måste ha varit den tråkigaste fredagen på länge. Så besviken, verkligen.
Så.. Nu går jag och lägger mig. Imorgon är det match, då invigs det nya matchstället.
YEY!

Godnatt


Judit och Judit!!


Haha, min humor! Jag älskar't!


Fågelturken


Hihi
Haha
Hehe
Hoho


Nytt matchställ!!

YES! Fick det idag. Marika Sjöstedt #92.
Så nice.


Robert Pattinson

Jag har blivit galen. Helt galen. I Twilight filmerna..


Let me sign


Gårdagen: 5 av 5 toasters!

..kanonkul!!

Så kan man skriva om man vill fatta det kort.
Det var bra ända från början till slut. Jag och Filippa började med att avnjuta en varsin kebabtallrik på pizzeria Amore. Den satt inte alls fel. Efter det tog vi en kaffe, eftersom vi skulle vara vakna ett bra tag. Efter kaffet begav vi oss till ICA för att köpa godis, sen begav vi oss till bion. Kajsa kom runt 21.15, och filmen började runt 21.30-21.45 någon gång. Då blev det tävlingar, och sen började Twilight. Det är helt sjukt hur mycket mer detaljer man lägger märke till i filmerna när man går på bio.

Efter Twilight var det 20 minuters paus, en tävling till och sen.. Sen började New Moon. Jag säger då det! Jag satt helt fängslad från första sekund. Det var mycket mer skratt i den än i Twilight, så det var ju roligt. Jag hade också riktigt kul genom att sitta och göra lite ljudeffekter, haha! Lite jobbigt att den ska sluta som den gjorde bara.. Blev näst intill galen! Ville se nästa film direkt efter, så nu får dom fasiken skynda sig med att spela in den tredje!!

Ja ja, hur som helst.. Filmen får av mig 5 av 5 toasters, pluppar, plus, ja, vad f*n ni vill. Min kväll var sjukt bra iallafall!

Kom hem till Kajsa runt halv 3, då vi skulle sova. Men så blev det inte. Jag satt och skrattade åt några foton i säkert 5 minuter, medans Kajsa satt vid datorn. Men halv fyra, så la vi oss i sängarna. Så fort jag la huvudet på kudden så somnade jag. Sen var det dags att gå upp 07.15 igen, och tro mig.. Det kändes i hela kroppen. Det känns nu också. Känner mig allmänt ofräsch och mår illa, men det var det värt. Det var det verkligen värt!

Oj, blev ett väldigt långt inlägg.. Det bara blev så!
Tack för mig, hej!

!!!

Nu är jag klar! Bussen går 18.57, så den tar jag ner på stan för att möta upp F. Åh, jag är så taggad!!

Ni andra får ha en bra kväll, för det ska jag ha!!
CIAO!


Idag är det dags!!

Idag är det den 19/11, vilket betyder.. BIIIIOOOOOO!!!
Just nu sitter jag i skolan med Kajsa. Jag har precis gjort matteprov. Hoppas det gick bra, kändes helt okej faktiskt. Får väl se senare. Nu väntar datakunskap och sen spanska. Underbart. Inte.

Men ikväll, klockan sju, så ska jag träffa Filippa och då ska vi käka något gott. Sen ska vi köpa godis, och efter det så ska vi känna oss som hemma i biosalong 8!

Idag är jag glad!!!!!

Nu mår jag bra



Äntligen, nu är det igång igen. Säsong 6 avsnitt 1, check! Har fått dagens dos av mitt älskade TV program. Nu väntar sängen. Imorgon får jag sova ut, börjar 12. Älskar torsdagar, förutom spanskan, men jag överlever. Imorgon är det bio med brudarna. Åh, så härligt! Det är inte långt kvar nu...

Godnatt folket!


Nu är det dags!

Ska precis sätta mig framför TVn. Nu börjar det, programmet som jag har längtat efter så länge! Ny säsong. Nya avsnitt. Kärlek.

Itchy Daze

Nu är det såhär att jag har under de senaste dagarna haft problem med mitt minne, seriöst. Varje gång jag gått till skåpet i skolan t.ex, så har jag glömt bort vart jag la låset? Kul, va? Inte om ni frågar mig, haha. Men dom runt omkring får ju skratta åt mig, hehe. Mitt minne svek mig nu ännu en gång.
Det var något jag skulle skriva, men jag kommer inte alls ihåg vad, så.. Jag bjussar på en grymt bra låt istället!
PUSS


Monster

Imorgon brudar, imorgon! Om knappt 24 timmar sitter vi i biosalongen och njuter av två filmer!
TAGGGGGGGGGAAAAa

S2B äst!

Klassen, ni är underbara, haha! Längesen man skrattade så mycket som jag gjorde på engelskan idag. Störtsköna hela bunten!

Har nyss fikat. Pepparkaksballerina och vaniljlängd. Mums, det satt fint. Snart ska jag byta om till träning. Ikväll ska jag vara spelande hjälptränare. Vad säger ni om det? Själv har jag ingen aning om hur det kommer gå. Skulle inte alls förvåna mig om jag skämde ut mig rejält! Ja ja, det gäller ju att bjuda på sig själv. Folk runt omkring får sig ju ett gott skratt iallafall! Hihi!


Ska jag skratta eller gråta?

Jag skrattar!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Det går bra nu!



Känns så bra. Livet leker. Inte ens 2 dagar kvar till New Moon nu, och jag tror knappast det kommer bli en dålig kväll. Jag och två störtsköna brudar på en förhandsvisning av en film som garanterat kommer att bjuda på fin fina bilder. Dåligt? Knappast. Jag längtar som satan!!


Mitchel Musso



Blir riktigt glad av både låten och videon. HEY!

2 dagar kvar!!

Sen smäller det! Då sitter jag, Filippa och Kajsa i biosalongen och ser Twilight + New Moon. Inte illa, vi får nämligen se New Moon dagen innan den har premiär! Avundsjuka? Sånt är livet vet ni.. Jag är så sjukt taggad! Dock så är bion slut typ 01.30 på natten, så jag känner att jag inte direkt kommer vara lika taggad för skola på fredagen. Men men, får klara mig. Det är ju inte direkt så att man gör detta varje vecka, right?


Ändring!

Ska inte vara lagvärd för Kanada. Dom skulle bara vara med i B VM, så jag bytte till Tjeckien. Fick schema och istruktioner igår om vad jag skulle göra, och jag säger då det! Mycket tid som behövs och mycket saker som ska göras. Fick lite panik, men det löser sig nog. Hoppas jag. Det kan nog bli riktigt häftigt ändå, för jag menar.. Hur ofta gör man något sånt här liksom?


Give me strength, you give me week knees

The Scientist


Godmorgon!

Här sitter jag nyvaken. Tänkte hoppa in i duschen, för jag känner att mitt hår är rent åt h*lvete! Efter det blir det bara att fixa sig en snabbis, för sen bär det av till innebandyhallen för att kika på fars match. Dom vann ju sist jag tittade, så jag känner att dom behöver mig där igen, he he he.

Ja ja, dags för duschen! Vi hörs!


Åh

Det är fan inte lätt när det är svårt


Ouch..

Har ont i min käke! Fick en smäll idag. Hade så ont så jag fick lock i örat, den ni! Har haft tråkigt nu i stort sett hela kvällen. Så typiskt mig nu för tiden. Hittar inte på ett skit på helgerna längre. Så jäkla tråkigt, buhu!

Jag älskar't!

Innebandy. Min passion. Älskar det.
Nytändning eller vad?

Haha

Kul att en av kattungarna hoppar upp i min säng, lägger sig och myser och.. Pruttar! Det kallar jag kärlek!

HJÄRTA


Tillsammans klarar vi mycket, om inte allt!


JA JA JA JA! HALLELUJAH!


Onsdag 22.00. Äntligen. Gissa om jag kommer sitta fastklistrad? Hallelujah moment!


Lagvärd!

Fick en förfrågan från far min om att vara lagvärd under VM. Jag hade ingen aning om vad det var, men då berättade han att jag skulle "ta hand om" ett lag under VM, se till att dom kommer till rätt ställen i tid och så. Jag funderade ett tag, och sen tackade jag ja. Hur häftigt är inte det liksom? Hur ofta gör man det? Jag fick välja mellan Norge, Danmark och Kanada. Jag valde Kanada. Tycker det är skitkul att snacka engelska, så jag hoppas det blir kul. Får också hoppas att alla i laget inte är från den fransk-talande delen i Kanada..


Men va så då!

Min header vill inte hamna i mitten.. Blir väldigt sur nu. Ingenting är som jag vill. Snart går jag och lägger mig. Haha. Nej, jag är hungrig. Magen kurrar. Mat.
Hejdå.

Nej men asså.. Ja..

Jag älskar skolan. Verkligen. INTE! Seriöst, vill bara.. ÅÅÅH!

Goo Goo Dolls

Kärlek på hög nivå


Iris


Black Balloon


Kul, verkligen!

Jag och min bror snackar inte så mycket känns det som, vilket ledde till att jag genom hans blogg fick reda på att min cykel var trasig. Han hade nämligen inte sagt någonting tidigare till mig. Så här låg jag i min säng och läste de bloggar jag brukar, och vips så får jag läsa detta:
"gym och efter gymmet drar man världens vurpa med cykeln, bara sådär så lossnar stänkskärmen och låser framhjulet sen hade man en 5 sek flygresa framför sig ... (ledsen syster, men R.I.P din främre stänkskärm)"

Jag bara tänkte "Jaha, okej?".. MIN CYKEL!!!

FOTEN.SMÄRTA

Gjorde ont som tusan när jag vaknade. Det känns lite bättre nu, men gör fortfarande ont. Det är inte lätt att vara ouppmärksam inte.. Jag tycker dom ska fixa gropen på bombens parkering! Hehehe..

Förlust.Igen

Yes, VIB förlorade. Igen, tyvärr. Men det var en bra match faktiskt. Många snyggingar såg man också, inte helt fel, moahaha. Känner att jag lyckades bra efteråt.. Vet ni varför? Jo, när vi gick till bilen så såg jag inte att det kom en grop, så jag gick rakt ner i den och hela högerfoten vek sig. Smärta är allt jag kan säga. Bra Marika, riktigt bra!

Haha, just det!
Jag och Filippa drog till Maistro för att dela på en kebabtallrik innan innebandyn. När vi sitter där och väntar så kommer han som jobbar där fram till oss och slår mig först på ryggen. Vet ni vad han gjorde?
Detta är vad han gjorde:



Haha, jag säger då det. Fint med en mjöl-hand på ryggen!
CIAO

Hahaha, jag säger då det, Filippa!

En SMS-konversation mellan mig och kära Filippa:

Filippa: Jag måste låna toan sen när jag kommer hem till dig (a)
Marika: Den är trasig :-O Vi måste gå upp i skogen :/
Filippa: Men va? Skojar du med mig :O?
Marika: Nej? :-O :/
Filippa: Omg, då får jag spring upp till pappas jobb :O, kan inte gå i skogen (a)
Marika: Haha, jag skoja!!!! xD
Filippa: Jaha, fy fan :P du får inte göra så (a) blev fett rädd :P
Marika: Haha, att du ens gick på det :-D:-D
Filippa: Haha, det skulle ju kunna hända (a)

HAHAHA, lilla gumman, du ger mig ett gott skratt du!

Lite läskigt sådär..



En helikopter flög väldigt nära husen idag. Den flög ännu närmare husen, men det hann jag inte ta kort på. Blev lite chockad först ska ni veta!

Årets mittfältare


Kim Källström
Så jävla rättvist!


SSSSSSSIMON KLEEEEEIN

Yes! Imorgon är det VIB - Helsingborg, och jag ska sitta i seket som vanligt. Tråkigt? Verkligen inte! Simon Klein kommer ju spela! Har alltid gillat honom (som innebandyspelare då, inget annat! Eller jo, han är ju snygg också, hehe) och imorgon spelar han i våran kära bomb! Henrik Larsson kanske också spelar, vem vet? Det snackas ju om comeback i innebandyn för hans del, men vem vet när? Imorgon? Hoppas, fan vad kul!
 


I survived!

Klart som fan att jag gjorde! Haha, nej då. Det gick bra och snabbt. Han tillochmed gå på övergång med busskortet, den ni! Intressant, va? Nej.. Har dock inget speciellt intressant att skriva om, så..
HEJDÅ!

-


Tandläkaren..

Känner mig som en stammis där. Kanske är det? Inte jag som bestämt det dock. Dumma tandställning!! Vill bara ta bort den nu. Längtar tills den dagen kommer!
Jag tycker inte om tandläkare längre.. Sist klämde dom sönder min läpp också! USCH!


-

Everything changes. Everyone changes.

Joshua Radin


Only you

Night!

Sovdags, ska upp tidigt imorgon för ännu mer innebandy! Den här gången är det dock min fars tur att göra en insats. Han har nämligen premiär med sitt korpenlag! Roligt, faktiskt!
SEE YAA

Punkt..

Börjar tappa hoppet. Det känns inte som att det går framåt.. Hmm.. Kan ju börja undra om jag bara lever i en dröm?


Avklarat!

Två matcher spelades idag. Förlust båda, men satan vad kul det är med innebandy! För mig gick det bäst i första matchen, i andra kände jag mig riktigt sliten. 9 pass på 6 dagar, det kan inte vara allt för bra? Ja ja, skit samma.

Det roligaste för mig var det som jag fick höra efter första matchen. Jag vill inte alls skryta, utan bara berätta liksom. Min far stog och diskuterade ett domslut med motståndarlagets tränare efter matchen, så jag stog bredvid och lyssnade lite. När dom hade pratat klart så tittade tränaren på mig en stund och sen sa han "Du.. Du är duktig! Jag varnade mina tjejer för dig, för är det någon som kan skjuta och styra spelet så är det du." Blev lite paff, det kom liksom från ingenstans. Kändes riktigt bra att få höra det efter min första match på väldigt länge. Nu ska jag fortsätta kämpa. YEAH!

Sovdags snart

Blir väckning 07.30 imorgon. KUL! Har samling 09.30, men har man en pappa som tränare så kan det ju vara lite tuffare ibland.. Bara att acceptera antar jag. Överlever nog.

Nu ska jag lyssna på massor av musik, sen ska jag sova! Vi hörs!


Hinder


Lips of an angel


Better than me


Without you

Innebandy!

Helg, det älskar vi. Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska spela match! Tro det eller ej, men så är det. Två stycken till och med. Känns bra faktiskt. Har inte spelat match sen säsongen började. Men nu när jag har bytt lag så.. Nu blir det andra bullar!

My king


Godnatt folket!

Dags att sova, för jag är sjukt trött. Träningen idag var chill, lite drygt att springa ute när det snöar bara. Känns bra nu med en ny start. Får hoppas att det håller i sig. Nu är det riktigt jäkla kul att träna. Låt det få vara så nu. Så glad!

Godnatt folket, sov så gott!


Så jäkla bra, går runt med den på hjärnan hela tiden!

Äntligen!

Fick tillbaka min dator idag! Verkligen sjukt skönt, för den är iallafall snabb. Min andra dator är helt värdelös, så nu känns det mycket bättre. YEY!

Someone like you

Chill chill. Livet leker. Inte. Så sur, vill slå er allihopa!

RSS 2.0