We can't tell the future, no

Go' morgon!
Har nyss ätit frukost. Snart kommer Filippa hit och då blir det schteek.
Min hals är knas. Känns inte alls bra faktiskt.
Imorgon är det Rix FM festivalen.
Apollo Drive.


Dare to believe

Vet inte riktigt vad jag ska tro. Trött på att hoppas och bli besviken gång på gång. Måste sluta, måste lära mig att ta sakerna som dom kommer. Men jag ger inte upp. Mitt idiotiska sinne ska inte få trycka ner mig. Jag måste lära mig att ta vara på det bästa jag har. Vännerna och familjen.

Jag ska försöka glömma dig.
Men jag ger inte upp.
Inte än.


A life you don't live is still lost



Har varit en heldag med Väskan idag. Schteekte ett bra tag på löga, där vi för övrigt kom in gratis. Tur att man har en vän med kontakter! Det var riktigt nice faktiskt. Grymt väder och grymt sällskap. Blir inte mycket bättre. Åkte sedan vidare hem till henne, där det var lite främmande eftersom hennes mor fyllde år. Blev lite pizza och kladdkaka som satt riktigt fint!

Nu sitter jag här, nyduschad och ganska sliten efter massa bus. Imorgon ska jag träffa Filippa som är hemma från huvudstaden tills imorgon kväll(?). Får se vad vi hittar på. Hade ju tänkt steka på studsmattan, men folk säger att det ska regna. INTE schteek..

Ja ja, det var allt för mig!
CIAO


Veni Vidi Vici



Jag kom
Jag såg
Jag segrade


This is how the story ends



Det är dags att sluta hoppas och komma ner med fötterna på jorden igen.
PEACE


All that I'm after is a life full of laughter, as long as I'm laughing with you


If you dare to believe in life, you might realise that there's no time for talking



It's feeling like the time's run out,
But the hour glass, just flipped itself over again,
The sun is slowly sinking down,
But on the other side a new day awaits to begin


Tell me that I got it wrong



Det är väldigt varmt ute. Har legat ute i ungefär en timme, vilket var ganska jobbigt. Lökade ju lagom mycket, men jag är ändå stolt över att ha legat där så länge, höhö!

Nu har vi inga mer träningar på ett tag, vilket känns riktigt skönt. Ska se till att dra mig ut och springa snart. Får ju inte sacka efter liksom..

Näe, nu ska jag.. Inte skriva nå mer.
CIAO!


I know I'm really not afraid



It's been so perfect all around
Like a rainbow
Could never let go
Cause it's never felt this strong

Just let it be, come on and bring your body next to me

Detta inlägg dedikerar (?) jag till Ulrica "Puffen" Ädel eftersom hon bad om det!

Sitter här ganska nyvaken. Vaknade först av ett sms runt 9-tiden men jag orkade inte vakna då, så jag somnade om igen. Nice price!
Idag väntar schteek med eliten. Vi drar till Lövudden så fort Väskan är klar med sitt. Kan bli riktigt nice, och det tror jag nog att det kommer bli! Vi hade tänkt bada, grilla, kubba och mooosa i oss godis.
Äej, kan nog inte bli annat än bra med dom där tokstollarna!

Nu är jag så jäkla hungrig så det känns som att min mage ska explodera vilken sekund somhelst. Så därför tänker jag äta någonting nu!

Peace out!
CIAO

Take my hand and kiss me


Den är så bra.
Jag älskar den.

I hope someday you'll say my name out loud

Tog ungefär 5 minuter hos tandläkaren. Kändes väldigt ovärt att ens åka dit, men nu har jag det gjort iallafall. Ska dit den 2 september nästa gång, dagen innan jag blir 18.. Spännande om man skulle gå med smärta i hela käften på sin 18-års dag, haha!

Hursomhelst, så åkte jag, mamma och syster till hälla och åt på pizza hut. Det satt fint, och jag är fortfarande mätt. Efteråt gick vi in på Maxi och handlade, och det var ju bara en pina att behöva se all mat där inne när man var så mätt. USCH!

Juste, jag tog mig äntligen tid och tittade på the Green Mile igår. Och jäklar, jag satt som fastklistrad. Kunde inte somna, eller jag ville inte somna. Den var så sjukt bra!

Nu ska jag göra något annat.. Hörs!
CIAO

Try to listen before you scream

Har varit vaken sen kl.8. Nu ska jag göra i ordning mig för att åka till tandläkaren. Så roligt!

Hörs sen.
CIAO

If I had you, that would be the only thing I ever need



Hej hej hej hej hej hej hej.
Sitter här i stort sett nyvaken och groggy. Blir alltid det när jag vaknar nu förtiden, men jag vet fan inte varför.. La mig nog lite försent igår tror jag, höhö.

Måste se till att få någonting gjort idag iallafall, så att jag kan känna mig lite stot över mig själv.
Så då kan jag ju inte sitta här och lata mig, hehe.

HÖRS!
PUSS


WTF..

Spanien förlorade. Mot SCHWEIZ? Vet inte riktigt vad jag ska säga. Ledsen i ögat blev jag iallafall.
Aja, drog en omgång kubb med Väskan och Pippi. Hihi. Det var så mycket mygg att vi gav upp efter det. Gick in och spelade lite spel. Mysigt!

Nu funderar jag på om jag ska krypa ner i sängen.. Min lilla prins ligger och sover så sött redan. Kanske ska joina den lille killen. Tur att någon tycker om en iallafall!

Hörs imorgon!
Eller ja, senare!
PUSS


There are no boundaries



Morsning korsning!
Har nyss ätit, så här sitter jag mätt och belåten. Taggar som tusan till Spanien-matchen som börjar om 20. Heja Spanien säger jag bara! Höhö.

Ikväll är det träning, och det ska bli mycket spännande att se hur det går med min träningsvärk.. Kommer väl se ut som att jag är stelopererad eller något, men då kanske dom andra får sig ett gott skratt. Kul för dom!

Näe, finns inte så mycket mer att säga än..
ABRA-KEBAB-RA!


Jag är tillbaka!

Tjena hejsan alla glada!
Jag har äntligen fått igång min gamla skräpdator igen. Den är inte allt för mycket att hurra för, men det är ju bättre än ingenting. Känns bra att kunna sitta här igen, hihi.
Så.. Vad har jag gjort medans jag varit borta från burken? Jag kommer inte ihåg allt, men min kära vän tog ju studenten i fredags, så jag var och tittade när dom åkte på flaken och åt god mat hemma hos henne.
Jag orkar verkligen inte skriva allt annat jag gjort, för då får jag väl sitta här i några timmar..
Det känner jag inte för, så jag säger tack och hej här och nu!


RSS 2.0