Flirting with forty


Me like..


FRIDAY!



Tjenare folket!
Här sitter jag, nyvaken och hungrig. Om man skulle ta och fixa lite frukost kanske? Då kanske man inte behöver sitta och gnälla över en kurrande mage på ett tag. SMART!
Idag är det träning, vilket jag, som alltid, gillar till 10000000 om inte mer. En positiv sak är att jag inte längre känner av min ljumske! Att jag har ont, alltså.. Själva ljumsken känner jag ju av.. Alltså.. ÄH! Ni fattar, right? Haha, fan vad dryg jag känner mig just nu.
Ikväll lutar det åt att dra ut med Josephine och Filippa. Nice. Match imorgon, så det blir att ta det lugnt.

Näe, nu är jag väldigt väldigt hungrig.. SEE YA!


Check

Ny header: CHECK!
DVD-film i: CHECK!
Dags för sängen: CHECK!

Godnatt folket!


Baby blue


I LOVE YOU


Memories last forever








Godkväll!



Det var ett tag sen man skrev här. Igen. Får faktiskt ta och skärpa mig nu!
Träning ikväll iallafall. Fick hoppa in och spela med 97-killarna. Det är faktiskt roligt. Och satan vad duktiga dom är. Blir inte lite avis.. Sen var det juniorträning som jag bara tittade på, sen damträning. Var chill, inte så jobbigt. Och vilka vann elitserien IGEN då? Dum fråga, va? Haha, nej, men kul var det! Dock så har jag sträckt min ljumske, vilket inte alls är lika kul. Jag hoppas att det går över snart, för det gör ont bara jag går.. BUHU!
Nej, nu ska jag ta det chill. Blir nog att sova snart, för jag är sjukt trött. Men först ska det tittas på Robert Gustafsson's  De ä kanon. Kärlek till den människan säger jag bara, haha!

THE END
CIAO!


Tjärlek


Music

Har väl fått lite låtar på hjärnan under tiden jag tagit paus från bloggen.. Hihi.








I'm alive!!

Haha, shoo folket!
Ett bra tag sen man skrev här. Har faktiskt haft ett liv för en gångs skull. Har umgåtts med brudarna, tagit en trip ner till Kalmar med min vän Johanna, och självklart så har jag spelat och tränat innebandy. Vad annars?
Men se på fan, nu är jag här igen.
Idag ska jag träffa Flippen på stan, så ska vi käka och gå runt och leta lite. Hoppas på att vi får napp! Vad som händer ikväll har jag ingen aning om alls..

Men men..
HÖRS DÅ!


Punkt

Helgen var klockren. Match och vinst med 3-0. Blev två mål för mig, så jag är nöjd.
Umgicks med brudarna fredag och lördag. Sleepade hos Johanna lördag till söndag, och på söndagen blev det seket som vanligt med Flippen. Drog och tittade på Malmaberg efter det också.
Orkar inte skriva så noggrant, men tack Chipsspottarn, Däckish, Stugis och Väskan för en klockren helg.
PUSS


RSS 2.0