Made a wrong turn once or twice

Har precis tittat klart på innebandy på TV:n. Storvreta slog ut Täby. Tjockt nice! Blev lagom spännande där på slutet, så det var lite skoj att titta. AIK vann på sudden, igen. Mycket nice det också.

Härnäst vankas Big Brother. Frågan är om jag orkar titta. Satt och gäspade ett x antal gånger i soffan tidigare.. Men men, måste ju titta. Det är ju givet!
CIAO!


Jobbigt, va?

Kom på en sak.. När jag och Johanna var på stan i lördags så såg vi Mikael Reuter, a.k.a. en jobbig djävul. Dock så var han inte så röd och fin som på bilden, utan han var bara sig själv. Ganska coolt ändå, he he he!


I wanna know your name

Och så var ännu en match klar att döma! Känns bra nu efter att ha dömt ett tag. Det är faktiskt riktigt roligt. Följde med frugan till jobbet efteråt och satt där och väntade på henne. 2 timmar gick snabbare än vad jag väntat mig, och det var ju skönt. Nu sitter jag hemma hos henne, men just nu leker hon med sin lilla kusin, haha!
Vill bara hem och ta på mig mina kläder som jag köpte igår. Så sjuuuukt snygga, och sköna såklart! Riktigt nöjd är jag. Kanske slänger upp en bild på dom senare, det visar sig väl.
CIAO!

Coola mamma

Min mamma är cool. Hon ska vara med i Vem vet mest? Den 11 april drar hon till Göteborg för att spela in, så det kommer att visas någon gång i höst. Riktigt häftigt ju! Jag håller mina tummar för dig mamma, du är grym!
PUSS!

Looking for special things inside of me

Inatt ska jag sova själv. Det suger.
Men men, man får det man förtjänar.
CIAO


I'm just down to find the better part of me



Går inte att tröttna på.

It's over

Nu är säsongen slut. Känns tråkigt, men ändå skönt. Skönt att få vara lite ledig på helgerna. Annars har det ju nästan alltid varit någonting. Träningen igår var soft och väldigt rolig. Spelade lite fotboll på slutet också. Det var riktigt nice. Vi slutade 4 i våran serie. Jag är riktigt nöjd med det, med tanke på vilka förutsättningar vi hade. Att vi dessutom var obesegrade efter 6 (?) omgångar var det väl ingen som hade trott heller. Inte ens vi. Men vi visade dom andra att vi kan om vi bara vill. Det är grymt! Ett litet plus, vilket var roligt var att jag kom etta i poängligan. Det var coolt, hehe.

CIAO!

Stones tought me to fly



Matchen igår var grym, fast än vi förlorade. Bästa Johanna var kapten, det var grymt. Vi spelade i våra fina gråa tröjor.. Grymt! Vi spelade skitbra.. GRYMT! Det var en jäkligt rolig match helt enkelt. Domarna var bäst också. GRYYYYMT. Fick kakor efter matchen också, det var nice.

Skälby IBK / IBK Hallsta

I'm falling to pieces




The End


Igår var jag och Johanna på IKEA. Där fanns det ett kladd/målarpapper man fick rita på.. Var ju bara tvungen att skriva då, hehe..

Nu sitter jag hemma hos min fru och gör ingenting. Hon har precis åkt till jobbet, så jag är all alone. Måste snart äta, för jag håller på att dö av hunger.. Måste bara hitta orken att fixa något. Men men, det löser sig nog snart.

Imorgon är det sista matchen den här säsongen. Sen är det slut, the end. Har varit lite rörigt ett tag, men jag hoppas verkligen att det löser sig. Vill verkligen att det ska bli bra.

CIAO!

RSS 2.0