Mjau

Hej snygging.


All that I'm asking for, is that you need nothing more



Lifehouse ♥


All I need is you



Dagen i ett ord: AJ!
Började dagen med kallkök. ÄLSKAR träskorna. Eller inte.. Fick sjukt ont i fötterna (som alltid) efter att ha gått i dom hela skoldagen. Men tillslut fick man ta av sig dom, woho! Efter skolan åkte jag hem till min kära vän Väskan. Ovanligt, va? Där tog vi en powernap, vilket satt otroligt fint. Efter det köpte vi lite gott på konsum, för att sen dra vidare hem till mig och äta en utsökt smörgås á la Väskan. Den ni! Sen bar det av på hockey. VIK - Leksand. Sjuuukt mycket folk, men det var nice ändå, förutom att jag återigen fick ont i mina fötter. Det var någonting som skavde så sjukt mycket på mina tår. INTE OKEJ! Sen skulle Väskan hem till sig, och jag till mig. Det är fan inte nice. Blir liksom tomt.. Men får ju träffa henne imorgon igen. HIHI! Det är nice.

Vill också säga att det finns riktiga idioter här i världen.
Bara så ni vet alltså.


KNAS



Mina klasskompisar är knas! I like it.

Skola 9.30 - 15.30 idag. Vart lagom mycket skratt. Sen blev det träning. Eller ja, jag tittade bara, för mitt huvud kändes blytungt och jag kände mig seg. Blev ju bra ändå. Nu sitter jag här med iskalla tår. Hoppas dom blir varma snart. Imorgon är det skola 8.30 - 12.00. Sen ska jag leka med min väska när hon kommit hem från Arlanda. Två tummar upp!


I'm halfway gone and I'm on my way



Bubbelplast ♥


If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me



Helgen har varit fullspäckad med innebandy. 4 matcher i lördags, och 1 igår. I lördags var det DJ18 SM, vilket gick som jag tror att dom flesta trodde det skulle gå, nämligen åt skogen. Men vi bryr oss inte. Igår var det seriematch mot Rönnby. Och jag säger då det, det var den absolut skönaste segern hittills. 3-0 vart det. Så sjukt skönt!! Måste bara säga att min vän var sjukt grym i målet igår också. Rena rama väggen! SÅ JÄVLA SKÖNT! 5 matcher, 5 segrar.

SKÄLBY SHARKS, SHALALALALA!
SKÄLBY SHARKS, SHALALALALALA!


RSS 2.0