Bad bad bad..

Uppdateringen har sugit, jag vet, men det har ju inte hänt något. Eller ja, i lördags så var jag, Louise och Josephine ute. Vad som hände då behöver vi inte gå in på. Kan bara säga att vi var sjukt flummiga, HAHAHA!
Jag ramlade ett x-antal gånger så det gick hål i min tröja och mina byxor blev gröna av gräset. Roligt var det iallafall, det jag kommer ihåg!

Nu ska jag sova, är så sjukt trött.. Eller njae, tar nog en dusch först.
Skolan dödar mig.
PUSS

HAHA, ta er tid och titta!


Haha, fy satan vad roligt!

Hjälp..!

Jag har sovit bort typ två timmar av min lördag! Det är inte bra, för jag har ingen aning om vad jag ska göra, eller ja.. Vad jag och Louise ska göra. Klockan är typ kvart i sex nu, så vi ska väl ut snart hoppas jag. Ska verkligen inte sitta inne som igår, det var sjukt tråkigt!

Klev iallafall upp klockan nio idag, vilket faktiskt kändes riktigt bra. Har fått saker gjort som jag kanske inte skulle hinna med annars. Vi har tillochmed varit nere på stan, spelat gitarr och sjungit, och åkt iväg och köpt mat. När vi hade ätit så blev vi så mätta och trötta att vi somnade när vi tittade på film, och nyss vaknade jag. Känns ju.. Jättebra..

Nej, jag funderar på om jag ska hoppa in i en dusch lite snabbt.
Ja, så får det bli!
PUSS


Bild från stan

Hahaha, jag bjuder!!!
Vad tycker ni om min dräkt? Sexy va?


Sho sho!

Sho bre, händer yao? Peace bre!

Sitter här med nyduschat hår. Vet inte riktigt vad som hade hänt med mitt hår imorse, såg ut som att någon hade stått och rufsat till det i minst en timme eller något. Så det blev att duscha igenom det. Nu ska jag börja fixa mig, sen blir det stan med Stephanie ett tag. Ikväll ska jag umgås med kusin, har faktiskt inte gjort det så mycket sen hon kom hit, eftersom hon träffade Marcus igår.. Hehe. Så vi får se vad vi hittar på för bus ikväll. Ut ska vi iallafall! Tror jag..?

Ciao!


Min lilla bebis




Nu är kusin här!

Hon ligger och chillar i min säng, och jag sitter här. Sitter och lyssnar på Free och jag är verkligen förälskad i den låten. Jag vet inte vad som händer ikväll faktiskt.. Louise ska till Marcus tror jag, så jag funderar på att bara chilla hemma. Är ju så trött efter Lövudden, så det skulle faktiskt sitta fint med en hemmakväll. Fast.. Det är ju fredag. Ska man verkligen sitta hemma då? Nåja, den här gången får det nog bli så!
CIAO



Kusin chillllar

Mot stan!

Ska möta kusin på centralen nu, sen blir det hem igen för att chilla!
SEE YA

Lyckat

Lövudden rockade! Haha. Höjdpunkten, eller höjdpunkterna, var lätt trampbåten som jag, Kajsa och Stephanie drog ut med. Tyckte dock inte alls om den dumma, fula och äckliga fripassageraren som hakade på. En spindel alltså, ingen människa. Människorna på land måste ha undrat vad f*n vi höll på med där ute på vattnet, för satan vad vi skrek! Den andra höjdpunkten var slutet när alla drog ner varandra i vattnet, med kläderna på. Stackars lilla Anna som hade en hel träningsoverall och skor på sig, ja, hela köret! Och eftersom det var jag som drog ner henne, så säger jag förlåt. Men det var jäkligt kul, haha! Vädret var också bra, men nu är det tråkigt som bara den. Jag hatar verkligen regn.

Nu ska jag fixa mig för att sedan åka ner och möta kusin på centralen. Sen ska jag banne mig sova, satan vad trött jag är!

PUSS


Dags för friluftsdag!

Och jag är inte ett dugg taggad! Ska iallafall åka och möta Stephanie nu. Vi hörs!
PUSS

Natti natti

Nu ska jag sova.
Godnatt

Åh, jag är så dum ibland

Lovade ju mig själv att INTE missa paradise igår. Ställde tillochmed mobilen på alarm för att inte missa det. Så när det ringde igår, alarmet alltså, så slog jag på tvn, men jag kunde inte hålla mina ögon öppna. Var verkligen tvungen att sova, så jag gjorde det. Inte kul med ångesten jag har nu alltså, haha! Det är helt sjukt, för ett tv-program liksom..?
Ja ja, det är ju mig vi snackar om.


Ikväll ska jag titta på match, men jag har inte hittat någon som vill titta med mig, så jag får väl sitta där helt själv. Jag kommer ju inte direkt dö av det.. Hoppas jag.

Har jag gjort bort mig..?

Känns lite som det. Kanske skulle ha varit bättre om jag inte sagt någonting alls, det känns så konstigt nu. Men på något sätt så kändes det skönt att få det ur mig. Ja ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag har iallafall försökt, och än är det inte över.


Klädbrist!

Känner verkligen att jag måste köpa nya kläder. Har ju ingenting att ha på mig i skolan känns det som, och det är faktiskt jobbigt.. Stackars mig..

PUSS

Dags att stänga av datorn

Yes, känner att mitt huvud inte orkar mer. Har varit sjukt trött hela dagen, så det skulle inte vara helt fel att lägga sig i sängen och bara softa.. Inte direkt för skoldagen imorgon heller. Vem f*n vill gå 12-17 liksom? Inte jag iallafall. Och självklart så ska det vara dubbel-spanska de två sista lektionerna. Det är verkligen det värsta som finns!

Men nu väntar sängen på mig, så jag ska ta och krypa ner.
PUSS

Får inte glömma!

Har missat paradise 2 gånger den här veckan, så nu mår jag inte allt för bra.. Känns helt fel på något sätt, paradise är ju trots allt mitt program!! Har iallafall ställt in mig på att titta på det ikväll, och då ska jag inte missa det.

Fy f*n för handbromsar!



Bara jag som tycker det ser ut som att jag blivit misshandlad eller något? Så är iallafall inte läget. Det som har hänt är att jag har slagit i handbromsen (vi har en minibuss där handbromsen sitter på vänster sida) när jag klivit ur bilen då jag övningskört. Så nu är jag lite extra försiktig när jag kliver ur bilen kan jag ju säga..
AJ

Sexy bitch



Jag har tråkigt.. Vad ska jag göra? Jag är för trött för att göra någonting just nu, så det är grymt jobbigt. Jag kanske går och lägger mig i sängen och tittar på tv. Ja, det var en bra idé, det kör vi på.
PUSS

Free

Min kusin tipsade mig om den här låten, och ja, jag föll direkt.


I skolan

Kajsa mutade mig med en banan idag. Vet ni varför? Jo, för att jag skulle sitta kvar med henne efter skolan. Hon har nämligen samling kvart över fyra, och vi slutade halv. Så jag fick en banan av henne för att jag var så snäll och satt kvar. Kan säga att den bananen satt fint, var väldigt hungrig.

Nu ska jag hitta på något roligt att göra här, så jag hoppas att tiden går fort.
Jag vill hem och sova, jag är trött!!
PUSS


Trötter

Det är mitt namn det. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Nattuggla is the shiet säger jag bara!
Kul att det regnar ute, och jag ska cykla till skolan. Mycket bättre kan det inte bli! Ska ha teori 9-10 nu på morgonen, och våran lunch börjar inte förrän 11. Vad ska man göra i en timme liksom? Sova kanske..? Ingen dålig idé Marika, ingen dålig idé..

Dags att röra på sig.
PUSS


I want you back


Buhu

Godnatt

Oh baby..

..give me one more chance.

Chill dag idag. Vart mycket skratt på innebandyn med F och S. Åh gud vad gott! Orkar inte skriva så mycket, tjejerna fattar iallafall.

Nu ska jag sova, är så sjukt trött. Imorgon blir det mjukis, oavsett väder. Gud så skönt!
Sov gott allihopa!
PUSS


F+M

Idag ska jag leka med Filippa. Hoppas att jag kan tänka på något annat än skolan då. Hon har säkert fått ett jättebra schema med grymma tider. Det skulle faktiskt inte förvåna mig. Det känns som att alla får bättre tider än mig. Vad vi hittar på sen är det ingen som vet.

Vi hörs!

ÅÅÅÅÅÅH!

Kul schema, tack lärare! Torsdagar går jag 12-17.. Näe, fy satan säger jag. Men tack och lov så går jag 8.30-13 på fredagar, iallafall något bra. De andra dagarna går jag typ 8-30-15.45. Nej, mitt skolår är redan förstört, och det har bara börjat. Jag mår verkligen inte bra nu, och jag vill verkligen inte det här! GAAAH, ångestattack!



Och du, du kan ju bara hålla käften!
Du går mig verkligen på nerverna..


Skola

Inte taggad, inte ett dugg! Vet ju knappt hur jag går liksom.. Bra uppdaterat där lärare, mycket bra! Nu ska jag iallafall fixa mig och förhoppningsvis vakna till lite. Såhär kan vi ju inte ha det?
PUSS

I miss you

Japp, det gör jag och det har jag insett nu. Men jag är rädd att jag aldrig kommer våda erkänna det. Så lång tid har gått och nu inser jag vilket misstag jag gjorde. Jag saknar dig verkligen.
Fan.


Brum brum..

Kört bil idag igen, två gånger. Jag är ju bara för grym! HAHAHA, årets skämt kanske.. Men om ni frågar pappa så tycker han att jag är duktig. Har ju trots allt bara kört bil tre gånger i hela mitt liv.. Och jag är redan ute på vägarna och ränner. Borde kanske börja fundera på om man borde köra lite mer "parkeringskörning" innan man fortsätter.. Nej vafan, jag är redan ute på vägarna, så nu ska jag fan fortsätta.

Nu ska jag brusha mina teethar som vi säger här hemma.
Vi är lite speciella av oss, det kan jag erkänna. Love it.

PUSS


Döda mig

Några tjejer och jag i min klass pratade lite med våran mentor om schemat idag, och jag kan på en gång säga att.. döda mig. Jag hoppas verkligen inte att det är sant. Minst 3 av 5 dagar i veckan går jag 8.30-15.45. Jag orkar verkligen inte! Jag som hade hoppats på ett iallafall lite bättre schema. Nej, usch.. Vilken ångest jag känner för skolan nu. BUHU.


Födelsedag!!!

Vet ni vem som fyller år idag? Det gör iallafall jag! Min man, älskling, idol, babe, ja, kalla det vad ni vill, Kim Källström fyller år idag! GRATTIS säger jag bara!!
 
hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta

Usel uppdatering..

FÖRLÅT. Men jag har inte suttit vid datorn nå mer på hela helgen sen jag skrev sist i lördags. Men nu uppdaterar jag iallafall..
Tänkte inte skriva så mycket, men lördagen blev lyckad. Filippa och jag fick komma hem till Christian där det var lite folk. Chill chill! Söndagen blev sjukt seg och jag var trött från att jag vaknade till det att jag gick och la mig runt nio på kvällen. Och jag är fortfarande trött! Hur ska detta sluta?

Nu ska jag fixa mig för skolan, och jag är sååå taggad för att börja läsa företagsekonomi. Yey...
PUSSEN

Varmt!

Det är väldigt varmt i en bastu om ni inte redan visste det! Men idag höll jag ut i typ 10 min, HAHA! Och jag ska vara halv-finne? PFF, knappast.

Ikväll blir det att dra ut med Filippa. Vad vi hittar på vet ingen, inte ens vi! Men ut ska vi iallafall, så får hoppas på att det blir nice. Men det brukar det ju bli, så det ska nog inte vara några problem.

Nu ska jag fixa lite, men vi hörs!
PUSS

Bastu-dags!

Ska precis hoppa in i bastun, men jag kände för att skriva ett inlägg här först. Har ju trots allt inte skrivit någonting tidigare idag.. Fy! Eller något..
Jag uppdaterar sen, jag lovar!
PUSS

Natti natti!

Nu ska jag sova, har faktiskt varit uppe väldigt länge idag. Men vi hörs imorgon, det lovar jag!
PUSS

Men var lyckliga då!

JA, jag är avundsjuk. Dom är så söta, lyckliga och så ska dom självklart kunna sjunga så bra båda två.. BUHU



..men det är faktiskt riktigt bra!

Tråkig fredagkväll..

Jag sitter bara hemma och gör ingenting. Sitter i vardagsrummet med min laptop där mamma och pappa tittar på friidrott, samtidigt sitter jag och tittar igenom datorn och hittar lite gammal musik, roligt va? Det är verkligen inte sånt här man ska göra på en fredagkväll! Jag vill ju hitta på något.. Det har jag bestämt att jag ska göra imorgon iallafall.. Nu ska jag försöka leta efter gamla godingar!

Bjuder på en som jag föll för förut!


The Attic - A Life to Live

FRÅGA!

Jag vill färga håret svart, så jag ställer frågan igen..
HISS ELLER DISS?


Dock så är det mörkbrunt på bilden, men det ser nästan svart ut.


Lips of an angel

Underbart bra.

Älskling

Är bara tvungen! Hehe..





 

 

Jag säger precis som jag brukar;
EN GÅNG FAVORIT, ALLTID FAVORIT!


Jag har tråkigt!

Sitter här, helt ensam. Bror är ute och min syster har precis åkt till sin kompis stuga. Mamma kommer nog hem snart tror jag. Det borde hon göra. Sen kommer min far hem också.. Nu ska jag iallafall fortsätta med det jag gjorde, nämligen sjunga! Ska nog dra fram guran också.. ME LIKE!


Röda brillor + Marika = Schteek

Ny header!

Den kanske inte är så fin, men det är iallafall en ny header. Kände bara att jag var tvungen att byta. Jag kan verkligen inte ha det se likadant ut för länge, då får jag panik. Nu är det iallafall fixat, bra va?


Mästare!

Ohja, arosfortet blev fakitskt lyckat! Mitt lag vann faktiskt! Men hur överraskad blev man, det var väl självklart? Haha! Kul var det iallafall, och jag hade tur med indelningen. Jag kom i ett bra lag med bra personer, så klart att jag är nöjd. Att vi vann är ett stort plus.

Vet ej vad som händer ikväll, så får helt enkelt se. Vill inte bara sitta hemma iallafall, så jag ska ut. Men nu tänkte jag offra lite tid på en ny header, så vi får se om den kommer upp snart!
PUSS


Livet är schtek.

2 veckor kvar!

Idag är det på pricken 2 veckor kvar tills jag blir 17 feta år! Hehe, var bara tvungen att meddela det. Så.. Nu vet ni! HEHEHE

Inte taggad alls..

..för Arosfortet imorgon. Nej, verkligen inte. Känner på mig att jag kommer komma i en grupp med människor som jag inte alls vill vara med. Jag har alltid otur när det gäller att bli indelad. Ja ja, får väl hoppas på det bästa. Går ju trots allt bara 9-11 imorgon, så jag ska väl inte gnälla för mycket.

Nu ska jag sova tills paradiset börjar!
Bäst att sätta mobilen på alarm.

VI HÖRS!


So confused..

Första skoldagen avklarad!

Och det kändes helt ovärt att gå dit. Först satt vi ju bara och snackade och fyllde i någon lapp om mål som man har det här året. Sen skulle vi (2orna) ha aktiviteter med 3orna, men jag, Kajsa och Emma bara satt där. Kändes inte som att man ens behövde vara med. Så vi satt bara där och väntade på det enskilda samtalet man skulle ha, men inte hann vi ha det idag inte.. Så det kändes som en ovärd väntan bara..
Imorgon ska vi till arosfortet med alla 2or, haha!!

DET ÄR VARMT IDAG!



Moget att du vågar gnälla på folk bara genom din blogg.
Som du tydligen inte vet så blir det lite bättre om du
bara säger det till personen istället.

Dagen innan..

Yes, imorgon börjar äntligen skolan! Som jag har längtat! Eller inte.. Som jag sa förut, ge mig sommarlov hela livet! Blir deprimerad bara av att tänka på skolan. Jag orkar inte!

Min och Filippas övernattning på altanen blev iallafall lyckad! Vi var jättefina kan jag lova. Vi låg i tjocktröja, mjukisbyxor och mössa! Plus täcke också såklart. Fy satan vad jag skrattade, för vi såg verkligen ut som två killar! Roligt var det iallafall, men det blev väldigt varmt på morgonen när solen låg på. Men kul var det!

Har nyss kommit ur badet, vilket var väldigt skönt. Så nu ska jag snart sova ett tag, sen ska jag titta på paradise även fast det är skola imorgon! Får inte missa det, så deså!

PUSS


Sovdags!

Nu har jag och Filippa bäddat åt oss ute på altanen. Det blir alldeles för kallt att sova på studsmattan, så vi sover på altanen istället.
Ha det bra och sov sött!
PUSS

Paradise!

Nu ska jag titta PH med Filippa. Nu är hon nämligen vaken när det visas! Typiskt henne och Josephine att alltid somna innan det börjar.. Hur lyckas man?

CIAO

Väntar..

..på Filippa! Idag ska vi leka, och ikväll/inatt ska vi sova på min studsmatta, om det inte blir för kallt såklart, isåfall springer vi bara in på altanen och sover där! Kan bli riktigt nice faktisk. Kul att iallafall en av mina planer för i sommar blir av.. Och på torsdag börjar helvetet.. Jag vill inte! Ge mig sommarlov hela livet!


BRUM BRUM BIL!

Japp, nu har jag varit ute och kört lite på vägarna! Det gick faktiskt helt okej, med tanke på att det var första gången som jag körde på riktig bilväg, plus att jag bara kört bil en gång tidigare! Och vi kom ju hem helskinnade så det finns ju inte sådär jättemycket att klaga på.. Så jag säger bara en sak.. Satan vilken frihet att ha körkort! Ska försöka skaffa det så snabbt som möjligt sen, för fatta vilka möjligheter man har!

Imorgon ska jag umgås med Filippa, sen ska hon sova här! Men jag kan säga att vi inte ska sova i sängarna! Jag nämnde nämligen ett ställe i ett tidigare inlägg där vi ska sova.. Vart det är får ni klura ut själva, moahahaha!

Nej, nu ska jag lata mig här framför dumburken ett tag.
HAREHEJ!

Benjamin!



HAHAHAHAHA, ÄLSKAR DEN!
Min humorv

Har jag blivit galen?

Jag klev upp klockan tio över sju idag. På sommarlovet!! Är jag galen? Eller är det kanske skolstarten som är anledningen? Herregud säger jag bara. Grejen är ju också den att jag inte kan somna om! Jag är inte ens trött!! Jag är utvilad och pigg.. Jisses säger jag bara..



Jag vill färga håret svart! Hiss eller diss..?

Ensam hemma!

Mamma och pappa jobbar och både min bror och syster är hos en kompis, så då återstår det bara jag och djuren. Ganska kul att se katten få utbrott på hunden hela tiden, haha!
Så vad ska jag hitta på nu då, när det bara är jag..? Hmm, jag vet inte! Hoppas iallafall att jag hittar på någonting.

Det är skönt att vara ensam hemma!



Haha, jag visar upp min bästa sida på Hönö!

Hmm..

Jag har inte lagt upp någon bild på kattungarna här, va? Jag gör det nu istället. Men bilderna är tagna med mobilen, så.. Ja, dom suger..









Haha, puss på dom!

Klockan är halv två..

..och jag är inte ens trött! Vad ska jag göra? Det är drygt faktiskt.. Sitter här och lyssnar på musik och har på en film i bakgrunden.. Jag antar att jag kommer bli trött av tråkigheten senare bara.. Jag vill göra något!
Fatta om jag hade haft körkort.. Då skulle jag kunna fördriva tiden genom att bara köra, men icke, jag är för liten ännu!
Äh, whatever..

Trött!

Klev upp klockan 9 imorse, tog en dusch sen somnade jag om. Sov väl till halv 11 då, men då gick jag faktiskt upp och fixade mig för att sedan titta på innebandy med Filippa. Vi hann inte se hela, eftersom hon skulle hinna med tåget till huvudstaden 13.52. Så jag följde med henne till centralen, och när hon hade klivit på tåget och åkt iväg så träffade jag Stephanie på stan och gick runt med henne. Hon köpte lite kläder, och jag säger bara det.. Det är helt sjukt att man alltid hittar massor av kläder när man inte har pengar. Det går mig verkligen på nerverna..

Nej, nu ska jag sitta inne och bara lata mig.
Jäkla skitväder också! Usch!

CIAO


Sovdags!

Nu ska jag sova, ska faktiskt upp tidigt imorgon. Önska mig lycka till för det kan behövas, hehe!
PUSS

@Filippas place!

Just nu sitter jag uppe i Filippas rum medan hon sitter där nere och äter tacos. Fick nyss sms av min mor att det blir tacopaj hemma. Inte illa säger jag bara. Någon mer än jag (och tydligen Filippas familj) som tycker att det är ett måste att äta tacos på fredagar? Finns ju ingenting annat liksom, haha!

Idag har jag faktiskt varit duktig, likaså igår! Igår rensade jag ogräs och klippte häcken (okej, buskarna då!) hemma, och idag så satt jag och spikade ur spikar ur listerna som jag själv tagit ner från mitt rum. Fast jag tror några var ifrån hallen också, för det kändes verkligen som att det var alldeles för många lister för ett enda rum.. Ja, det kändes som att det aldrig tog slut, vilket min rygg fick betala dyrt för. Den gör sjukt ont och det är banne mig inte kul!

Nej, nu ska jag bara vänta tills Filippa ätit klart så jag kan säga adjö till henne för att sedan åka hem och njuta av mors tacopaj. Vem vet, jag kanske hamnar här igen sen? Hos Filippa alltså, inte framför datorn. Hehehehe.. 

Puss på er

!

Deppig, sjukt nere

Det har jag varit hela dagen. Vaknade med sjukt svullna ögon. Fy fan säger jag, aldrig mer! Aldrig mer ska jag somna gråtandes. När man vaknar dagen efter så ser man ut som ett spöke och ett monster. Eller ja, mest som ett monster, som en mycket nära vän sa till mig, haha!

Ja ja. Min helg är iallafall förstörd. Som ni kanske märkte på det förra inlägget så är jag inte så glad på en viss person. En person som står riktigt sjukt nära mig. Jag vill att hon ska veta om det, men det är inte så lätt att bara gå fram till henne att säga "hej, du har förstört min helg, tack för det!" Nej, jag får nog hålla det inom mig ett tag till. Men jag säger det igen. Tack för att du förstörde min helg.

Nu ska jag lyssna på musik och deppa ännu mer. Någon som kanske vill ge sig på att göra mig glad? Give it a try!


Kärlek till låten, så sjukt bra

Helvete

Ni tycker tydligen om att förstöra mitt liv, att göra det till ett helvete för mig.
Jag vill inte ha någonting mer med er att göra, men jag har inget val.

Satans tandläkare!

Vet ni vad som hände hos tandläkaren idag? Den saten klämde min läpp! Ja, för er som inte vet så har jag tandställning, och idag skulle tandläkaren (det var en kvinna) byta trådarna, och när hon skulle stoppa i den i överkäken, så klämde hon min läpp emellan tråden och tänderna! Satan vad ont det gjorde säger jag bara! Men jag får väl se det från den ljusa sidan.. Jag lever ju iallafall!

Tandläkaren!

Tjena! Dags att röra sig mot bussen till tandläkaren. Känner mig ganska stressad, och det är fan inte bra!
HÖRS!

Rubrik

I have to move on and be who I am
I just don't belong here, I hope you understand
I gotta go my own way

TAGGAR FÖR THE VOICE I HELGEN!
Iallafall någonting roligt och positivt!


Nattpromenader är aldrig fel!

Kom nyss in från en nattpromenad med kusin faktiskt. Hon satt och klagade på att hon inte orkade vara inne, så när man är så snäll som jag faktiskt är (tro det eller ej) så ställer man ju upp och gör henne sällskap. Det var sjukt skönt ute faktiskt! Jag trodde att det skulle vara kallare, men inte alls! Skulle kunna vara ute hela natten. Just det! Det påminner mig om en sak.. Innan skolan börjar så ska jag banne mig sova ute på studsmattan en natt! Vem joinar?

Nej, nu ska jag sitta här en stund till, sen blir det dags för sängen!
CIAO

Duktig flicka

Idag har jag faktiskt följt med min mamma och hjälpt henne att handla. Det får mig faktiskt att längta lite tills man flyttar hemifrån. Jag menar, tycker inte ni att det skulle vara kul att gå och handla själv? Köpa de saker du själv vill ha, och bara känna sig riktigt vuxen.
Haha, jag längtar tills jag flyttar hemifrån!

Uppdatering

Jag har varit lite off när det handlat om datorn nu på.. Ja, vad är det? 2 dagar ungefär, vilket förklarar den otroligt kassa uppdateringen. Så vad har jag gjort då jag inte suttit vid datorn?
Jo, jag har varit ute med folk, och varit och badat. Det är väl det man gör när det är så jäkla varmt som det har varit de senaste dagarna. Lite jobbigt, men man blir ju brun! Eller ja, brunare.. Eller bara röd kanske? Jag har fått lite mer färg, och det är jag glad för! Men mer ska det banne mig bli, det kan ni skriva upp!

Dags att käka frukost kanske?
Ja, min mage kurrar!
CIAO

R.I.P

Måste bara säga R.I.P till ett av mina två marsvin som dog i förrgår..
10/7-03 - 8/8-09 hjärta

Rekord!

Ohja, nu har det slagits rekord ska ni veta! Idag har jag klivit upp klockan 10! Helt självmant, ingen har väckt mig eller någonting! Okej.. Ska jag vara ärlig så var lite faktiskt kattens fel.. Inatt har hon nämligen tagit sina ungar (en i taget) och sprungit med dom till min säng. Varje gång så var jag ju såklart tvungen att gå tillbaka med ungen(ungarna) till korgen där de andra 3 låg kvar. Detta upprepades ca 8 gånger i natt, ungefär 1 gång i timmen.. Jättekul, verkligen!
TACK KATTEN!

See ya!
Puss


CAMP ROCK!

Glömde säga till er att jag och Filippa tittade på Camp Rock idag. Jag måste erkänna att jag älskade den filmen. Kan det kanske vara att den manliga huvudpersonen är så sjukt snygg och sjunger väldigt bra? Kanske för att filmen slutar lyckligt och alla blir vänner? För att tjejen och killen får varandra? Må så vara, men satan vad den var bra! Kände mig som en liten unge (Camp Rock är ju en film från Disney Channel), men det var det värt!
Joe Jonas är SNYGG!!

En sak till kära ni! Vet ni vad jag fick idag?
Filippa hade köpt ett armband till mig i Thailand!! Jättesött, och jag blev glad när jag fick det. Lite överraskad blev jag, men väldigt glad!

HAREHEJ!


Bilder

Jag har verkligen jättetråkigt nu, så jag tänkte bara slänga upp lite randombilder.
Titta och njut!! Eller något i den stilen..
(Klickar ni på bilderna så blir dom större!)

   
   
   
OSERIÖS IS THE SHIT!
Puss

Tröttter

Sitter här och lyssnar på musik. Vill göra något, men jag orkar inte.. Haha, jobbigt va? Men det känns som att det inte händer någonting här! Kan inte någon liva upp stället?







Äntligen med Filippa!!

Tjena hejsan svejsan!
Sitter hemma hos Filippa, som äntligen är hemma! Vi sitter och tar det allmänt chill, som jag brukar säga. Vad som händer senare vet jag inte än, men det lär ju visa sig, right? 

Ja ja, ville bara att ni skulle veta att jag äntligen träffat henne igen!
Juste!
Nästa helg är det the Voice! Någon mer som ska dit? Hör av er isåfall vettja!

PUSS PÅ ER


Dagens hatobjekt = MYGGJÄVLARNA!

Ja, jag säger då det! Myggor måste vara bland det värsta som finns. Nu när det är så jäkla skönt på kvällarna så vill man ju kunna sitta ute och bara chilla utan att bli myggbiten 24/7! Men nej nej, så ska det inte få vara.. Så jag har bara en sak att säga.. MYGGJÄVLARNA KAN JU DRA ÅT PIPSVÄNGEN!

Idag har jag iallafall fått färg i ansiktet, det ni! Det syns verkligen, hehe.
Blev att ta ett dopp i gropen med Josephine idag. Vi träffade även Stephanie och Malin. Senare så drog jag med min bror till ormkärr för att umgås med folk. Det var helt okej, men efter ett tag blev det dött.. Så det blev att säga ciao ciao och dra hemåt, så nu sitter jag här!

JUSTE! Filippa har kommit hem nu!! Jag ska leka med henne imorgon! Happyface!

Ha det bra folket.
PUSS


Kan inte sluta skratta!!!


Videon är gammal, men det spelar ingen roll! För varje gång jag ser den så skrattar jag!
Jag må ha en speciell humor, men ni måste ju hålla med om att det är ganska kul, right?
HAHAHAHA

Jippie, regnet har vi ju saknat!

Tjo! Kom nyss hem. Har varit ute med Louise, Johanna och Josephine. Vi följde med Josephine till donken för att hon skulle äta. Sen bestämde vi oss för att dra till ormkärr för att chilla med folk, men dom var så osociala så det var bara tråkigt. Då åkte jag och Louise med Josephine hem till henne en stund, men sen åkte vi hem till mig igen. Så nu sitter jag bara här och har ganska tråkigt..

Måste bara få påpeka att jag ÄLSKAR Dead by April. Fy satan vilken härlig musik dom gör. Man blir typ.. Glad av den. Eller ja, man får en positiv känsla av att lyssna på den musiken! Hårdrock is the new shiet!

Vi hörs folket!
Puss


Bjussar väl på en gammal bild nu när jag kommer åt mina äldre bilder igen!
Ciao!


Dagens status: Nyvaken 13.00!!!

Tjoosan!
Ligger i sängen hemma hos kusin. Vi vaknade väl runt.. Ja, halv ett-ett där någon gång. Aldrig fel att sova länge, right? Det kan ju lätt bli så om man går och lägger sig runt 3-tiden.. Men vi fixade och donade massor med hennes nya blogg (http://johannaanette.blogg.se) så det fick ta den tid det tog! Känner dock att jag borde röra på mig lite. Klockan tre ska jag vara nere på centralen för att möta kusin som kommer hit idag! Men det löser sig nog, ska iallafall inte stressa, för det är f*n inte bra! Hehehe.

Det var väl det, vi hörs gott folk!
PUSSSS

@Johannas place!

Tjena tjena folket!
Sitter nu hemma hos min kusin Johanna, där jag även kommer spendera natten. Imorgon ska vi nämligen åka till gropen för bad om vädret tillåter.
Nu sitter vi och tittar på älskade paradise! Kan inte få nog av det, hehe.

Idag har det varit chill. Bara varit hemma för det mesta, men senare på kvällen cyklade jag och Josephine runt lite runt gryta, och tillslut så fastnade vi på ormkärr med folk. Efter ett tag så skulle Josephine hem, och då bestämde jag och Johanna oss för att jag skulle sova hos henne. Inte helt fel, det var ju trots allt ett tag sen.

Nu ska jag fortsätta titta på tv!
SEEE YAA



PUSSHEJ FOLKET!
Puss på Johanna

En vinter utan innebandy..

Japp, så känns det just nu. Kommer lägga innebandyklubban på hyllan. Om det är för ett tag, eller föralltid, det vet jag inte. Får känna efter om jag saknar den eller inte. Just nu så vill jag inte ens tänka tanken.

Då kommer ju följderna, nämligen skolan. Hur gör jag nu? När jag inte spelar innebandy i ett klubblag längre? Jag får väl ta och prata med rektorn.
Min mage!''




Kattungar!!

Våran lillskit till katt har blivit mamma! Fyra små kattungar blev det!

Idag har jag chillat hemma, och på kvällen träffade jag Stephanie en stund. Hann även med att träffa Josephine. Det har varit chill!

Nu ska jag sova, så ni får ha det bra!
Pusss


RSS 2.0