Gamla goda tider


Paramore


We Are Broken



Misguided Ghosts


Use Somebody (Kings of Leon cover)

Long time no see!

Det var ett tag sen bloggen uppdaterades, ja. Men allting är min dators fel. Den är så sjukt seg, så jag får liksom ingen ork att ens försöka anstränga mig. Får snart tillbaka min skoldator iallafall. Den är snabbare, så då ska jag uppdatera bättre, i promise.

Nu ska jag bara ta det lugnt med den ny-gamla musiken jag laddat in på mobilen. LOVE IT!
Godnatt folket!

Torsdag kväll

Sitter här samtidigt som en av de 4 kattungarna ligger vid mitt tangentbord. Dom är bra mysiga dom där små krabaterna.

Har inte så mycket mer att berätta, än att jag just nu nästan älskar våran spanskalärare. Istället för att ha prov v.45 som vi egentligen skulle ha haft, så får vi göra ett projekt i grupp. Dessutom så får vi fria händer när det gäller att arbeta, så på 2 veckor har inte vi spanskalektioner (om man inte själv vill gå dit förstås)! Så hejdå 12-17 på torsdagar!

Nu ska jag sova, för imorgon är det fredag vilket betyder: gymmet 08.30 med Kajsa. Vi träffas alltid tidigare så vi kan gymma innan alla andra kommer. Mindre pinsamt då you know! När vi gymmat klart och resten av folket börjar trilla in så blir vi tour de France gänget som Jokke (läraren/tränaren) kallar oss. Vi sätter oss nämligen och cyklar när vi har gymmat färdigt. Nice nice. 
VI HÖRS!

New Moon biljetter bokade!!

Filippa ringde mig idag och sa att man kunde boka biljetter nu, så nu taggar vi till den 19e november!! Först ska dom visa Twilight, och efter den så visas New Moon. Ska sitta där i 4h 30min, men vad skadar det? Gör inte mig något iallafall! Dock så är den 19e en torsdag, och inte på något lov. Föreställningen, eller vad man ska kalla det, börjar 21.30, så det är väl slut runt 1, halv 2 på natten. Det blir kul att gå till skolan dagen efter, haha! Men men, det är ju inte alltid man gör något sånt, så man måste väl passa på! Kul ska det bli!


Dagen har varit bra!

Började dagen med innebandy. Riktigt roligt trots att vi bara var 8 utespelare och 3 målvakter. Körde först cirkelträning, sen lite teknik och till sist match på liten plan. Mitt lag vann med 18-10! Aldrig fel! Tacklades också grymt mycket idag, haha! Morgonen var sjukt rolig, men det var en sak som fattades..

Resten av skoldagen gick snabbt, fick den nya skolkatalogen också. Bara jag som älskar att titta in andras klasser? Sjukt kul! Börjar dock fundera på om det team som tog skolfotona har gjort upp en deal om att ta det fotot som ser konstigast ut? Var ovanligt mycket konstiga miner i katalogen.. Hmm.. Kan ju börja fundera.

Snart bär det av till innebandyhallen. Ska titta på systers match, eftersom jag själv inte har någon träning. Riktigt skönt att vila ut ibland.

SEE YAA!


Panik? Lite grann!

Fick en uppgift av min geografi lärare idag. Ska läsa igenom två artiklar, och när jag nästan kan dom utantill så ska jag skriva en kort sammanfattning om varje i ett word dokument. Roligt? Nej. Har jag börjat? NEJ! Känns som att jag måste hinna det innan jag åker på innebandyn. Ska nämligen spela match mot VIB's F16 som ska spela SM. Dessutom måste jag titta busstider, och eftersom jag först ska ner på stan för att sedan gå 10-15 min till hallen så måste jag åka extra tidigt. Nu känns det som att jag måste börja.. Uppgiften ska skickas in senast 23.59, så om jag inte hinner klart nu så kanske jag hinner när jag kommer hem.. Hmm.. Kanske ska läsa lite på bussen? Det visar sig.

CIAO!


HAHA, LÄSKIGT!!!

Direkt efter det att jag publicerade inlägget där jag skrev att Josephines mobil inte kunde ta emot SMS, så fick jag leveransrapport.. Lite läskigt, va? Det tycker jag!


Du gör mig knäsvag

Åh, herregud. Vet inte vad jag ska ta mig till helt enkelt. Give me..

Lördag!

Och jag tänker banne mig inte sitta inne ikväll. Nej nej, jag ska ut! Det är en sak som är säker. Lite smått irriterad på Josephines mobil bara. Den vill nämligen inte ta emot SMS, så jag får inte tag på henne. Hoppas det löser sig snart. Annars hoppas jag att det finns någon annan godhjärtad människa som vill rädda min kväll. Intresserad?

Designen

Älskar att experimentera med designen. Därför är det ju faktiskt ganska kul att man blir trött på den ibland, right? Jag har ingenting annat för mig just nu (förutom att partaja med mig själv, men jag är ju tjej så jag kan göra två saker samtidigt) så jag tänkte experimentera lite nu. YIPPIE!

Rubrik var det ja..


Don't say the words if you don't mean it


ÄNTLIGEN! JAAAAA!!

Nu är hon ute ur idol, äntligen! Fy satan vilken lättnad. Så trött på henne!
Bara jag som känner så?


Skit samma, jag klarar mig!

Sitter här med ett glas pepsi och ett V.I.P sugrör från festen för 2 veckor sen. Det är så sjukt snyggt, verkligen! Eftersom jag inte ska spela imorgon (någon förvånad?) så blir det att checka innebandy med far. Så är det sagt iallafall. Hörde att en viss snygging ska vara med. Aldrig fel, hihi.

Nu ska jag parta lite för mig själv hela natten. Det gick inte så bra att sova, hehe.. Det var nog tuppluren som jag tog tidigare idag som förstörde det hela, men men..
PARTEY!


I know you want it! HAHAHA!


Åt helvete med allt!

Jag hatar DIG. Du vill bara trycka ner mig. Jävla skitsnack du ska komma med. Du kommer fan inte se mig mer, är så jävla trött på dig! Dra åt helvete du och dina kollegor!!!!!!

Nu ska jag sova med min lilla bebis. Hoppas att jag slipper se er mer..

Tar mig en tupplur

Känner att jag inte orkar sitta här just nu. Är sjukt trött, så tänkte joina katterna (5 av 5 katter har ockuperat min säng) nu. Vi hörs senare, nu ska jag slöa lite!
CIAO

Ny overall!

Köpte min skol-overall idag, och satan vad skön den är! Tänk om den kunde vara så hela tiden.. Älskar den redan, haha! Snygg är den också, och det är ju ett plus!

 

Helg, och det börjar bra!

Ja, det är fredag och jag slutade 11. Blir det mycket bättre? Nej, skulle inte tro det. Dagen har faktiskt börjat bra idag.
Anledningar:
- Innebandyn var sjukt rolig, och jag säger bara en sak.. Vilket jäkla gäng det är! Så sjukt roliga människor! Love it.
- Mitt lag vann med 1-0, och jag gjorde mål. Hur ofta händer det liksom?
- Vann straffturneringen (!!!). Inte ofta det händer heller. Penna till mig, woho! (Tack till Zäta som missade, hihi!)
- Slutade kl.11, efter innebandyn.

Sjukt underbar start på dagen/helgen. Nu sitter jag här och har precis tryckt i mig nudlar. Mums. Längesen man åt det, så det satt fint.

Såg för övrigt att jag inte uppdaterat sen i lördags.. Riktigt dåligt av mig, men har helt enkelt inte orkat eller haft lust. Men nu kör jag igång igen, jag lovar!
Jag är glad idag, haha!


Saturday night

Och här sitter jag. Är ganska trött, så tänkte gå och lägga mig om ett tag.

Idag har jag tittat på två innebandymatcher. Först VIB-tjejerna mot Kungsör. Vinst med 3-2. Skönt! Sedan bar det av till borgen för att se Kajsa göra sin seriepremiär efter det att hon skadade sin fot. Det blev förlust med 3-2 för dom, tråkigt..
Sedan blev det att GÅ hem för min del. Min kära far orkade nämligen inte offra några minuter av en innebandymatch för att hämta mig. Så istället så gick jag mina 50 min hemåt. Frös ju lagom, så det blev en bastu för mig. Satt inte helt fel nej.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på disney låtar ♥
CIAO

I really want you

I really want you to really want me


DEPP!

Yes, nu kommer det ett depp-inlägg, men jag känner att jag måste få skriva av mig. Så om du inte tycker om när folk deppar på bloggen, LÄS INTE DÅ!

Ni har fått mig att tröttna på det jag egentligen tycker är roligast av allt. Ni snackar så jävla mycket skit och beter er som riktiga arslen. Ni är inte alls rättvisa mot alla, utan vissa behandlar ni bättre. Snart spricker jag och då kommer jag verkligen inte hålla inne mina känslor längre. Nej, då jävlar ska Ni få höra vad jag egentligen tycker. Blir det ingen ändring så behöver Ni inte oroa er för att jag kommer nå mer. ALDRIG. Blir så trött bara. Jag har fått känslan att Ni hatar mig. Skulle inte förvåna mig om det är så. Ni beter er verkligen som skit. Nästa år är jag inte kvar, inte en chans!
TACK!


Vågar jag ens drömma?

Woho, jag lever!

Har inte uppdaterat på några dagar nu ser jag. Har helt enkelt inte orkat. Orkar inte göra det nu heller egentligen, men vafan.. Inte så att jag dör av det direkt..

Idag så rev Kajsa mig på näsan i skolan! Så nu har jag ett jättefint märke på näsan.. INTE. Buhu, stackars mig och min näsa..


Fint va?

Nu ska jag plugga lite. Eller ja, försöka..
CIAO


You make my head go crazy

 


Nu jäklar!

Kom nyss hem med kusin. Nu bär det av till lokalen för att fixa allting inför ikväll. FY SATAN VAD HÄRLIGT!

Vill ni mig något så nås jag på mobilen! CIAO!

FY SATAN VAD KUL!!

Idag är det Dagen med stort D. Fy satan vad taggad jag är! Runt kl 2 så kommer stockholmarna hit, så det blir till att åka ner på stan och möta dom, sen hem. Måste fixa nyckeln till lokalen också, men det fixar vi. Åh, det är inte långt kvar nu!!!!!

HAPPYFACE

B-E-A-UTIFUL


Marika + Headers = Njae..

Det är ju sjukt kul att sitta och hålla på med att göra nya headers. Antar att det inte bara är jag som tycker det.. Sen om det blir en snygg header, det är en helt annan sak. Det är ju tanken som räknas, right?

Snart är det dags för innebandy. Får se om min hals vill ge med sig och köra för fullt, eller om den säger stopp.. Vi får se helt enkelt. Ikväll vankas det lagmiddag hemma hos Filippa. Tacos, mums!

Nu ska jag packa klart det sista, sen bär det av!
CIAO

My hope is gone..

Blir ganska lack. Lova inte något som du inte kan hålla. Åh, panik x10000 nu. Stress + Marika = Ingen bra kombination. Hoppas det löser sig på bästa sätt nu. Vi löser det här, du och jag F.
Du har näst intill förlorat mitt förtroende. Du får lösa det själv nu..

GORGEUS, BEAUTIFUL J

RSS 2.0