I'm on my way up, and I'm gonna give it all!

Tjenare!
Promenaden idag satt även den som handen i handsken, helt underbart! Känns verkligen bra att få någonting bra gjort någon gång! Nu blir det bara att titta på Alvin och gänget, sen sova. Imorgon är det ingen innebandy, utan teori. Det som brukar vara så himla roligt. Inte.
Nej, nu blir det att checka jordekorrarna! Theodorev

Baby you're the one who can make me recover
With you, life rhymes like the best loveletter


This crush ain't going away

Toodeloo!
Promenaden igår satt som handen i handsken. Det var verkligen sjukt skönt att bara gå helt själv tillsammans med mp3n. Blir att gå idag igen, efter att jag har skrivit klart.

Skoldagen idag kändes som den absolut längsta någonsin! När vi hade våran andra lektion så trodde jag att vi var inne på eftermiddags-lektionerna, men icke! Sjukt segt var det. Men vi fick gå hem efter lunch, efter att ha pratat med engelskaläraren. Det var skönt.

Nej, nu ska jag ta på mig ett par strumpor, och sedan gå ut.
Ciao!

Where time don't exist, make a wish and drift away

Hello!
Är lagom trött nu. Sitter här och försöker hålla ögonen öppna. Jag klev nämligen upp 04.30 imorse för att göra klart ett samhällsarbete om demokrati som skulle vara inskickat senast 08.00. Det var absolut det tråkigaste arbetet jag har gjort, än så länge. Jag stör mig på mig själv, för jag väntar nästan alltid med allt till sista stund. Jag måste bli bättre på det, så nu ska det bli skärpning!

Ikväll händer som vanligt ingenting, men jag funderar på att ladda mp3n och ta med den ut och bara gå. Skulle nog vara skönt, att bara gå och tänka på allt mellan himmel och jord. Ja, det lät frestande, så det blir nog en liten promenad lite senare. Bra Marika, äntligen gör du någonting!

Idag hade vi matteprov. Det var inte alls så svårt som jag hade förväntat mig, så jag hoppas det blir ett G åtminstone. Skulle kännas skönt, för det behöver jag. Matte är inte min grej liksom..

Ja, det var väl det.
Nu är det dags att ladda mp3n. Jag kanske uppdaterar senare, om jag orkar/vill.
SEE YA!

Breathing your love



Baby with you, life rhymes like the best loveletter

Wish I could keep you much longer

Tjenare!
Har inte skrivit på ett tag, och har fått kommentarer om det också, faktiskt. Jag som trodde att ingen läste den här bloggen, haha! Men men..
Har varit sjuk nu, tors-fre, och det har inte varit roligt. Jag har haft sjukt ont i halsen, en nästäppa som jag blev helt galen på, ont som fasen i nacken och i huvudet. Det har verkligen inte varit roligt alls, men det är det väl aldrig att vara sjuk, right? Nu är jag iallafall på bättringsvägen, tack gode gud!

Så.. Vad har hänt mer sedan jag bloggade sist? Jo, just det!
I tisdags så var det skol-dm i innebandy. Vi mötte Wenströmska i första matchen, och förlorade med 3-1. Men vi var grymma, och vi hade ju grymt kul! Mycket bra jobbat tjejer! I andra och sista matchen så mötte vi Brinell. Det var värsta köttarna jag vart med om. Haha, bara massa slag och krig typ. Man var ju mörbultad efter den matchen.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Har ju bara varit sjuk och legat hemma, tittat på hela andra säsongen av nip/tuck. Det är så otroligt bra, haha! Jag vet ingen annan som följer det, förutom min syster, men det är såååå bra! Jag älskar det.
Så där ja. Då var det uppdaterat och klart igen. Skönt!
Vi hörs gott folk!
Puss!


Up, up and away

Hello folket!
Sitter nu i skolan, as usual. Imorse hade vi bowling på idrotten, och jag måste bara få säga att jag är för grym. Inte. Kom sist, långt efter vinnaren. Kan ju självklart skylla på att bowling inte är min grej, så det gör jag! Bowling är inte min grej!

Idag blir det bara att ta det lugnt, har ingen träning på hela veckan. Tränarna tyckte vi var värda lite vila, så det är skönt. Kan ju behövas ibland. Jag hade ju världens träningsvärk sen torsdags-träningen. Det var inte roligt, men nu har det värsta gått över, så nu kan jag åtminstone gå normalt, hehe.

Nej, nu ska jag väl.. Ehm.. Typ.. Bara sitta här tills matten börjar. Yippie. Jag kanske uppdaterar med ett extra inlägg ikväll, om jag känner för det och om jag har någonting att skriva.

SEE YA!

I'm moving on, and I'm gonna get stronger now

Tjena hejsan!
Måste bara säga att träningen igår gick riktigt bra för min del. Eller ja, övningarna gick prima men inte matchen. Kände mig som någon jävla bortsprungen höna. Haha, that's life antar jag. Roligt var det också, förutom den sjuka uppvärmningen som gjorde så att jag sträckte mig i baksidan av låret. Men dum som man är så skiter man i det och spelar istället, så idag gör det så jävla ont att jag knappt kan gå. Men jag har bara mig själv att skylla, så..

Försov mig imorse, så jag kom senare till innebandyn. Jag skulle ändå inte vara med, så mig gör det ingenting. Såg då, när jag kom, att Kajsa inte heller skulle vara med, så då fick jag iallafall någon att sitta bredvid och titta med. Då berättade hon att hon, Emma och Linnea väntade SMS från länslags-ledaren för att få reda på om de kom med i länslaget eller inte. Gissa om de var nervösa! Haha, jag har aldrig sett nåt liknande förr, seriöst! Så fort någon fick SMS så ropade de upp det så alla hörde. Små flickor då! Måste iallafall säga grattis till Kajsa och Emma som fick det efterlängtade SMS:et!!! WOHO.

Ne, nu ska jag dra mig. Blir troligtvis en trip till Rocklunda tillsammans med vännen för att kika lite Big Mac.
See ya!

Looking for special things inside of me

Tjenare bloggen!
Idag finns det ingenting att säga egentligen, förutom att innebandyn i morse var grymt tråkig. Det var helt dött, och ja.. helt tråkigt bara!
Nu är jag så pass trött att jag bara ska lägga mig ner och titta på film.
Imorgon är det torsdag.. Även fast jag bara går 10-14.15 så är det veckans värsta dag. Dom två spanskalektionerna på eftermiddagen förstör alltihopa, hela jäkla veckan! Men men, sånt får man väl stå ut med antar jag..

Ni anar inte hur ont jag får i axeln av att bära den där jäkla väskan efter varje jäkla innebandy-lektion. Det är faktiskt läskigt, för det gör så ont att det går ner i ryggen och i bröstet och jag får svårt att andas. Satans jäkla väska.. GAAH!
Jag är sur idag. Idag är jag sur. Idag är det min sura dag.

Tänkte bjuda er på en gammal, men bra och underbar låt..
Så lyssna och NJUT.
CIAO!


Superduper

Tjenare!

Sitter i skolan efter den väldigt lyckade helgen!
Fredagen blev lugn med Sara. Vi gjorde inte så mycket, och jag gick och la mig redan vid 10.
På lördagen var det match på morgonen, mot Rönnby. Det var en riktigt rolig och bra match. Riktigt jävla bra faktiskt. Den slutade 5-5, och vi tajmade ju ganska bra genom att göra mål 19.59 i tredje. Så sjukt skönt, kändes nästan som en seger.
På kvällen var det dags för lag-fest tillsammans med U-herrarna. Började med att vi tjejer träffades för käk, men vi hann även med att sjunga lite singstar. När killarna kom så var det lite segt i början, men det blev bättre och bättre. Det var riktigt roligt faktiskt! Hoppas på en repris.
Tack för en superduperbrahelg!!

Nu är det skola igen, inte alls lika underbart.. Men snart så är det lov, så det är bara att kämpa på!!

TJARRÅ!



Don't say the words if you don't mean it

Tjenare bloggen och alla som läser den!

Sitter här i skolan, som de flesta dagarna i veckan. Har nyss haft lunch. Mums med stekt potatis säger jag bara. Imorse hade vi BUL-1 (Barn och Ungdoms Ledarutbildning) istället för innebandyprofilen, men det var bara vi i 1an, så 2orna hade innebandy själva, tror jag. Det gick ganska snabbt kändes det som, vilket var tur, för det var inte det roligaste jag har varit med om.
Ikväll blir det att vara med Sara. Det var ett tag sen, så vi kände väl att det var på tiden nu. Jag vet inte alls vad vi kommer hitta på, men det visar sig väl, hoppas jag.
Imorgon är det derby! VIB - Rönnby. Alltså, mot mitt gamla lag. Jag känner redan nu att jag är nervösare än vanligt. Det blir nog bra ändå, för vad skulle kunna hända?
Nu ska jag fortsätta med det såå roliga samhällsarbetet om politiken och allt sånt snack..

Tjarrå!

Hehe, me like

Kajsa, om du läser det här,
HAN ÄR SNYGG! DEAN GEYER ÄR SNYGG!



Second chances, they don't ever matter

Tjena hejsan!

Sitter nu här på den första spanska lektionen, och det är lika underbart som alltid. Eller inte. Jag hatar det verkligen, men det är bara att stå ut, för ikväll ska jag träna! Känns som att det var jättelängesen jag tränade, fast det var senast i måndags. Kul är det iallafall, och ikväll är det dags igen!

Igår var jag ju också hemma, och jag gjorde ingenting. Eller jo, det gjorde jag visste. Jag var ute med hunden, tömde diskmaskinen och.. Inget mer. Det blev väl att göra samma saker som man alltid gör när man är sjuk.
Man sover, tittar på film, äter, borstar tänderna, tittar på film, sover, äter, borstar tänderna, tittar på film och sover igen. Lite enformigt, men vad ska man göra?

Våran skola, Walthers, har blockat MSN! Så därför är jag inte inne så ofta längre, he he he.. Dom tycker visst att vi inte sköter det nå bra? Hehehehehehehehehehe.

Nej, nu ska jag njuta av de 82 minuter som är kvar av dagens/veckans spanska lektioner! HÄRLIGT!

Hejdå!

"Where time don't exist
Make a wish and drift away
"


So sick

Hello.
Idag är jag sjuk. Har så sjukt ont i högra örat, men jag var hos läkaren och hon sa att det inte var öroninflammation. Tur det. Nu ligger jag iallafall här och tittar på bortspolad. Vad ska man säga, jag älskar animerat, haha. Imorgon blir jag nog också hemma från skolan.

Igår var det ju VIB - Dalen. Och jäklar vad glad man blev när dom vann! Allting gick deras väg. VIB vann, Mullsjö slog Jönköping och Järfälla förlorade. Så, hejdå Jönköping! Matchen igår var jäkligt rolig att se. 972 personer var det, och vilket liv det var! Sala hade kommit till Bombardier med 3 fulla bussar. Och dom hördes, tro mig.
Men, GRATTIS VIB! Superligan nästa år igen.

Nu ska jag bara titta på filmen igen, och ta det lugnt. Mår verkligen inte bra för tillfället..
Ciao!

I've been running around, always looking down






I'm gonna wait for you even if it's a day, a month, a year

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan med lite batteri i datorn, så jag ska skynda mig lite. Sitter iallafall här och väntar på att min far ska hämta mig så jag slipper åka buss hem. Mycket gulligt av honom. Sen blir det väl bara att äta någonting och dra på träning, och efter det blir det ju VIB match igen, VIB-Dalen. Får verkligen hoppas att VIB vinner nu så att dom får spela kvar i Superligan.

Igår så följde jag med kusinen till stationen eftersom hon skulle ta tåget hem till Stockholm igen. Vi satt på stationen i ungefär en timma, men det kändes inte som det. Men sen åkte hon hem med 18.59 tåget, och jag tog bussen som gick 19.10. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Satte mig ner och tittade på Wipeout med syster. Det var ju skitkul! Sen kom mamma och pappa hem efter att de varit på bio. Samma som jag, syster och kusin såg i lördags, Män som hatar kvinnor. Satan vilken bra film. Absolut en av de bästa som jag sett, och trots det att den var 2h 32min lång, så kändes det inte som det. Mamma och pappa hade iallafall köpt med sig Subway hem, så det blev att sitta och äta den samtidigt som vi tittade på Nip/Tuck, och gud vad arg jag blev! När det var kanske 10-15 minuter kvar av avsnittet så började bilden dumma sig. Satans skitväder säger jag bara! Jag är verkligen så himla trött på det! Sommar, KOM NU!

Helgen har varit helt okej faktiskt. Tittade på fotboll med vännen i lördags. Kallt var det, men tacka den som uppfann bastun! Och tack den som satte på den. Inte helt fel att värma sig i bastun en kall lördagkväll, med ytterkläderna på. Umgicks ju lite med kusinen också. Trevligt trevligt.
 
Men nu ska jag gå, pappa är på ingång!
See ya!


Stay strong, 'cause you know I'm here for you

Idag blev det skola, sen hem för att sedan ta bussen ner på stan en snabbis med bästa vän. Där träffade vi Filip. Mycket trevligt att träffa min stekarkompis igen! Det blev väldigt mycket prat och skratt med honom. Men sen så var det dags att möta kusinen på stationen, så det gjorde vi. Efter att vi mött henne så tog jag och Stephanie bussen hem. Jag hoppade av vid västeråshallen för att sitta i sekretariatet. Det gick ju bra, och VIB vann med 5-3!! Super!

Nu sitter jag här, helt ensam och jätte trött. Blir nog att sova nu tror jag.

Så vi hörs!
Hejdå



You make me feel so good.
I Love Youv

Inte direkt blyg, men mycket rädd för att inte duga

Hello there.
Jag känner mig lite nere för tillfället faktiskt. Vet inte varför, men det är inte min dag idag känner jag. Mår inte så bra som jag skulle vilja. Men nu är det bara en lektion kvar, sen blir det att åka hem och ta det lugnt tills det blir dags att möta kusinen på stationen.

Imorse hade vi innebandy, och det var faktiskt väldigt roligt. Vi körde smålags turnering på liten plan, 3 mot 3. Jag, Kevin och Nisse vann nästan. Vi kom 2;a, och det var faktiskt jättebra! Hehe..

Jag fick verkligen grymt ont i nacken/axeln efter att jag burit min väska från hallen till matsalen och sen tillbaka till skolan. Jag fick seriöst svårt att andas. Lite creepy faktiskt..

Nu är det bara att lida igenom den sista lektionen för att sedan njuta av en välbehövlig helg. Mycket skönt. Imorgon blir det bio med kusin och syster. Det blir att titta på Män som hatar kvinnor. Har hört att den ska vara bra, så vi hoppas på det bästa.

Just det! Jag har lärt mig nya låtar på gitarren!! Mycket roligt. Var bara tvungen att berätta det, hehe.

Vi hörs!



I wonder what my life is gonna mean if it's gone

Mina övertexter har i de flesta fall ingenting alls med själva blogginlägget att göra. Det har det inte den här gången heller, utan jag skriver dom bara för att.. Ja, för att jag gillar dom helt enkelt.

Idag blev det nog att säga R.I.P till mina jeans. Aldrig i hela mitt liv har jag haft så många hål i ett par jeans. Men ändå använde jag dom, och ner på stan skulle jag ju också.. Smart Marika, mycket smart. Som tur var så var jag ju inte där så länge, men ändå.. Kul att jag hade största revan precis under stjärten också.. Men men, vi lever ju bara en gång, så! Efter att jag och min lillasyster tagit en trip ner till staden så hoppade vi av vid Västeråshallen för att kika på pappas och deras träning. Det var ju jäkligt kul när jag skulle gå upp för trapporna (så att man går med ryggen mot planen och spelarna).. Min kära syster fick gå precis bakom mig så jag inte visade upp min underbart fina reva i baken. Alla kan ju inte få det bästa hela tiden..

Nu ligger jag här i min säng, tillsammans med katten, och lyssnar på när världens bästa Alejandro sjunger om och om igen. Han är verkligen sjukt bra. Jag vet inte vad jag ska säga. Han får mig verkligen att bara njuta. Underbart.

Imorgon blir det att först gå i skolan, möta kusin på stationen, sen blir det att sitta i sekretariatet på VIB - Balrog. Mycket roligt. Värsta bästa platsen ju, så inte tackar man nej när man blir förfrågad!

Nej, nu ska jag återgå till lyssnandet av Alejandro, sen blir det att sussa.
Godnatt!

The Scientist

Behöver jag ens säga något?


Kill me softly

Snälla, kan inte någon bara göra så att man inte behöver ha spanska i skolan? Jag säger som Kajsa:
Jag skulle lätt kunna gå i skolan några timmar extra istället för att ha spanska. Det finns seriöst ingenting värre. Så, kill me. Precis så känns det nu.

Idag har vi ingen träning. Vi kom överens om att vi vilar istället, så det blir en trip ner på stan med syster. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vilken nyhet va? Marika vet inte vad hon ska göra. Ska iallafall se till att jag hittar på någonting. Kanske kan hitta på något med syster, vem vet.

Nu ska jag bara lyssna på musik och jobba med älskade spanska..
Hoppas ni har det bättre än mig för tillfället!
KLOCKAN ÄR 12.36!!!! Hjälp


 

" Leave the past in the past
gonna find the future"

Världens bästa mami

Tjolahopp!
Jaha, vad har jag gjort idag då?
Jo, jag har varit i skolan, tränat och nu är jag här. Så med andra ord; det vanliga.

Jag blev ju tvungen att ta bussen till träningen eftersom pappa jobbar eftermiddag och har bilen. När min träning var slut så ringde mami mig och frågade om jag tog bussen hem eller om jag fick skjuts av någon. Jag svarade då att jag tog bussen. Så satt jag på bussen, som bara tog 5 minuter att åka tillbaka med(!), och klev av. Då kommer hon, världens sötaste mamma, och buffalo. Klockan var nästan 23.00, och ändå kom hon och mötte mig. Blev bara så glad. Jag insåg hur underbar och söt mamma jag har!

Var bara tvungen att skriva av mig det. Nu ska jag sova!
Godnatt!


Farligt

Jag bara satt här och tänkte lite. Det är lite farligt med lov. Då menar jag inte att vi borde ställa in dom eller någonting, utan det är farligt för att man ställer ju om dygnet totalt! Eller.. Med er vet jag inte, men jag är sjuk på det. För tillfället så kämpar jag för att hålla mig vaken i denna stund (klockan är 18.08), tack vare det att jag vände på dygnet totalt under lovet. Jag antar att jag bara har mig själv att skylla, så.. Rätt åt mig själv! Har dock bestämt mig för att vända tillbaka på det. Det behövs, för nu är jag så sjukt trött i skolan. Det måste det bli ändring på!

Tjarrå!

Well, I guess we'll find out

Hello there!
Sitter i skolan på håltimme nu, och det är så himla segt! Har nyss hjälpt Kajsa med hennes blogg. Designade den lite grann. Inte det vackraste, men jag är faktiskt fortfarande bara nybörjare, hehe. Efter håltimmen så är det bara engelska kvar. Då ska vi träffa den nya engelskaläraren för första gången. Jag har ingen aning om vem det är, men det visar sig väl, antar jag.

Inatt somnade jag runt halv 2-2, så det var verkligen inte roligt att kliva upp imorse. Jag kände verkligen vilken ångest jag fick när klockan ringde. Jag ville verkligen inte gå upp, jag ville bara ligga kvar där, i min älskade säng.

Ikväll har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Ska man ta och baka någonting kanske? Nej, det vet jag inte om jag orkar. Blir väl samma sak som nästan varje dag annars. Komma hem, somna och sedan bara göra ingenting. Nej.. Jag ska faktiskt hitta på någonting. Idag ska jag inte bara sitta hemma och ruttna.

Jag vill ha en ny gitarr! En med stålsträngar. Strängarna på min gitarr som jag har nu håller på att gå sönder. De har börjat repa upp sig, så de går väl av när som helst. Måste göra mig redo med en ny. Jag klarar mig inte utan en gitarr. Det är precis som en drog för mig. En bra drog, om inte underbar.

Nej, nu blir det väl att ta det lugnt till engelskan börjar. Kanske tar mig en tupplur, vem vet?
Hejdå!

Mums

Lyssna och njut. Det gör jag.


Here I am, once again

Äntligen hemma, efter första skoldagen efter lovet. Känns bra. Att vara hemma igen alltså. Skolan orkar jag verkligen inte med. Jag blir så jäkla trött bara jag sätter foten där inne. Men om 5 veckor så är det lov igen. Jag längtar.

Det blir ingen träning för mig ikväll. Jag känner att jag måste vila min fot, som jag stukar hela tiden. Det är verkligen inte roligt. Så jag får väl se vad som hittas på. Jag ska iallafall inte bara sitta hemma och ruttna.

I helgen så kommer kusin från Stockholm hit, yey! Vi har bestämt att det blir bio då, men vi har inte bestämt vilken film det blir. Jag vill se I taket lyser stjärnorna, men den ser jag hellre med Stephanie, eftersom vi sa det. Så jag ska försöka få med henne på bio så snart som möjligt också. Eftersom kusinen blir här hela helgen så blir det väl att umgås med henne. Vi får la se vad vi hittar på för bus.

Nu ska jag ta och vila ett tag, är verkligen så sjukt trött och sliten. Jag måste tvätta håret också känner jag. Orkar jag duscha nu? Nej, jag tar det senare. Nu ska jag bara lägga mig ner och vila ögonen ett tag.

Om det händer någonting spännande, eller om jag bara känner för att skriva lite till här, så skriver jag sen.
Vi hörs!


Örongodis

 
örongodis, om ni frågar mig.

29/2

jag kan inte sova!  jag höll på att somna runt 8 nu ikväll, men sen tog jag ett bad och blev hur pigg somhelst! sen gick jag och la mig ner för att titta på film, och hoppades på att jag skulle bli trött igen. men icke sa nicke, det blev jag inte! så här ligger jag nu, och kan inte sova. jobbigt.

jaha, vad har jag gjort idag då?
jo, jag har suttit i sekretariatet på VIB-damernas match. det gick väl helt okej för mig, men det gick ju sämre för tjejerna.. dom förlorade med 3-8 mot falun, och samtidigt slog Engelholm Ö-vik med 6-5, så nu är damerna ute ur elitserien.. tråkigt. men vem vet, kanske kommer dom tillbaka senare? vi får hoppas på det bästa, även fast det är långt dit.

efter dam-matchen så fick jag skjuts till bäckby skolan där pappa och hans lag hade match mot pettersberg. jag säger bara HAHA vilken jäkla hall det är alltså. man borde inte ens få spela där. måste vara bland de sämsta hallarna i sverige. iallafall, så vann pappas lag (VIB) med 8-7 efter sudden. grattis, eller nåt.

efter det har jag inte gjort så mycket mer. filmen jag tittade på nu ikväll var Robin Hood. kan inte säga annat än att jag älskar den filmen. och soundtracket till den filmen är ju Bryan Adams - Everything I Do, I Do It For You. Då kom jag på, efter att den spelats, hur jäkla bra den faktiskt är.

nej, nu ska jag göra ett nytt försök att sova. hoppas på att det funkar. det är ju skola imorgon, så det gäller att vara pigg och glad..
GODNATT!

jag bjussar er på ett videoklipp nu när vi ändå är igång.
haha, jag kommer aldrig sluta skratta, han är så söt.



RSS 2.0