I wonder what my life is gonna mean if it's gone

Mina övertexter har i de flesta fall ingenting alls med själva blogginlägget att göra. Det har det inte den här gången heller, utan jag skriver dom bara för att.. Ja, för att jag gillar dom helt enkelt.

Idag blev det nog att säga R.I.P till mina jeans. Aldrig i hela mitt liv har jag haft så många hål i ett par jeans. Men ändå använde jag dom, och ner på stan skulle jag ju också.. Smart Marika, mycket smart. Som tur var så var jag ju inte där så länge, men ändå.. Kul att jag hade största revan precis under stjärten också.. Men men, vi lever ju bara en gång, så! Efter att jag och min lillasyster tagit en trip ner till staden så hoppade vi av vid Västeråshallen för att kika på pappas och deras träning. Det var ju jäkligt kul när jag skulle gå upp för trapporna (så att man går med ryggen mot planen och spelarna).. Min kära syster fick gå precis bakom mig så jag inte visade upp min underbart fina reva i baken. Alla kan ju inte få det bästa hela tiden..

Nu ligger jag här i min säng, tillsammans med katten, och lyssnar på när världens bästa Alejandro sjunger om och om igen. Han är verkligen sjukt bra. Jag vet inte vad jag ska säga. Han får mig verkligen att bara njuta. Underbart.

Imorgon blir det att först gå i skolan, möta kusin på stationen, sen blir det att sitta i sekretariatet på VIB - Balrog. Mycket roligt. Värsta bästa platsen ju, så inte tackar man nej när man blir förfrågad!

Nej, nu ska jag återgå till lyssnandet av Alejandro, sen blir det att sussa.
Godnatt!

Kommentarer

Något att säga?:

Vad heter du?:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (Ingen annan ser den förutom jag)

Har du en blogg kanske?:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0