Sing hallelujah

Nu är han tillbaka! Känns braaaa.
Blev ju lite orolig där. Bebisen då.


So far away for far too long


Vart är du?!
Kom hem nu. Blir ju ledsen och orolig.
BUHU!!


Wanna be your victim ready for obduction

Vaknade precis upp hemma hos Johanna. Hon är och jobbar och hennes pappa är inte hemma så jag är helt själv. Känner mig så ensam och övergiven, haha!
Sitter här och väntar på att min familj ska höra av sig. Vi ska nämligen åka till IKEA för att äta med morfar som är här. En liten tradition som vi har. Det är nice, om dom nu hör av sig..
Måste gå förbi marknaden också.. Vill ju ha remmar!
CIAO!

I'm forever keeping my angel close


Den är som en drog. Helt underbar.

It's a brand new day



Dagen har än så länge varit klockren. Förhoppningsvis så fortsätter den så också. Fick reda på att jag fick VG i svenska. Sååå skönt! Har även fixat ny header. Tyckte att den förra hade blivit uttjatad. Gjorde den dock bara lite snabbt, så den är väl inte sådär jättefin, men eftersom jag inte har Picasa på skoldatorn så får man väl ta sig hjälp av paint. Gamla goa paint, hihi.

Nu ska jag fortsätta med att avnjuta denna underbara fredag.
Hade bara vädret varit bättre än detta skitregn så hade jag varit nöjd.
CIAO!

I don't wanna leave, but I must keep moving ahead



Jag tog ett bad i dag. Prutt ville vara med. Mysigt, va?

Träningen idag gick väl helt okej. Var riktigt pissed off på klubban i början, eftersom jag fått börja använda min förra då min kära bror hade av den jag använde. Snällt va? Nej, absolut inte. Som räddare i nöden kom Haag och lånade ut en extra som hon hade. Den var så mycket bättre, och man satte ju några kassar med den, så ska inte klaga.

Inatt sover jag och min fru på varsitt håll. Känns ensamt, men man kanske behöver det ibland också. Imorgon är det matte-nationella som gäller. Jag som inte ens behöver göra det (har ju redan betyg i matte) blev övertalad av min mattelärare och mentor Rainer. Bläääää. Men är iallafall ledig på onsdag då småbarnen ska ha orientering. Och där har jag ju också redan betyg (i idrott alltså) så jag får vara hemma! SKÖN-T!

Har äntligen bokat riskutbildning 1 och 2 också. Känns faktiskt som att någonting händer nu. Nu ska jag fanimej ta mig i kragen och fixa det här!
Tack till Johanna och min mor som har peppat och hjälpt mig mest. Okej, far min har väl också sagt saker, men han har ju bara tjatat.

Godnatt mina vänner!
CIAO!


Fuck.

Min bror är dum. Han har precis haft av min innebandyklubba och jag är så arg att jag skulle kunna gråta. Seriöst alltså. Den betydde så mycket för mig. BUHU!!


I'm gonna stand 'til I get there

Hej. Min vän Johanna är riktigt nöjd nu, då hon ska få köra denna bil hela helgen. Känns som att våran helg är planerad, om hon får bestämma. Det är ju riktigt nice. Så i helgen ser ni oss schteeka i denna skönhet. Det är chill!

Nu sitter jag här med ett stort glas ramlösa-mango. Det satt fint, för jäklar vad jag var sugen på vatten. MUMS! Har nog äntligen blivit frisk! Har hittills fått behålla all mat jag har ätit idag. Det känns riktigt bra. Tur att man är ledig imorgon också så att man får en rehab-dag så att man är pigg och kry tills på fredag, och sen är det ju helg! Nice.

 


You're an angel, not asking who I am. You understand.

Hej! Jag tror jag vet varför jag mått så dåligt. Måste ha  varit magsjuka eller något. Mådde verkligen hemskt illa natten till tisdag, och igår kväll. Vill bara säga tack till min bästa vän, för att du alltid finns där.

Nu känns det iallfall bättre. Vågar dock inte äta något, utifall att det skulle komma upp igen. Har iallafall ätit en halv macka idag, och den har fått stanna kvar i magen än så länge, så det känns ju som en förbättring. Måste ju äta sen iallafall. Det blir ju grillat!!


Simply the best

Could you be an angel, could you be the devil?



Blev ingen träning för mig idag. Magen strejkar rejält känner jag. Hugger till hela tiden, och värst är det när jag reser mig upp efter att ha suttit ner. Inte okej alltså.

Så nu är systeryster och tränar, och här sitter jag. KUL! Näe, inte direkt.
Ledig imorgon iallafall. Och på torsdag! NICE! Så imorgon kommer Johanna hit och steker ute med mig. Får hoppas på riktigt nice väder då också. Håller tummarna!

Inte långt till sommarlovet heller. WOHO!

You see that it's not easy, but I'm doing alright

Satan i gatan vad jag har ont i magen och mår illa. Ska ta och vila ett tag tror jag. Får se om det går att träna sen.
Natti natti. Eller något.

I take a part of you with me and you won't get it back




R.I.P

Nu är du borta, och jag saknar dig redan.
Du skulle ha blivit 16 på måndag. Du har det bättre nu.
Jag älskar dig voffsingen!!


Today I don't feel like doing anything

 

Hej folket.
Nu sitter jag i skolan och chillar. Hade nyss svenska, där man skulle ha en muntlig redovisning. Jag redovisade om Tyler Ward. De' brå grejer!

Idag är det fredag. Vad händer då? Inte mycket, ska nog bara vara hemma och chilla. Jag och Johanna kanske kommer åka lite grills, som vi gjorde igår. Det var nice, förutom att jag fick ont i benhinnorna, vaderna, och självklart så ramlade jag och slog i stjärten! Ja-adå! Byggde även pärlplattor igår. Inte borde man väl bli kallad knäpp för det? Det sa iallafall min familj. Dom trodde jag hade blivit knäpp. Hmm..

Nu ska jag lyssnar på Tyler lite grann.
Vi hörs!
CIAO!


Nu måste vi skynda och glida förbi

Hej folket!
Idag har jag varit duktig känner jag. Har faktiskt pluggat den där dumma körkorts-teorin! Synd att det är så mycket, för det är inte roligt... Men jag ska klara av det! Har suttit upp en deadline för mig själv, och det ska jag klara av!

 

Vädret idag har varit kaos. Trodde det skulle vara helt okej väder iallafall, men nej nej, icke sa nicke! Det var svinkallt och så haglade. Alla andra sa något om snö, men det såg inte jag. Tur det. Då hade jag väl börjat gråta.

 

På tal om det. Fick ingen rolig nyhet när jag kom hem idag. Våran voffsing ska avlivas imorgon!! BUHU! Jag var den enda i familjen som blev ledsen för det. Kalla människor? Kanske.
Kommer sakna dig voffsingen!!

CIAO!


RSS 2.0