A different kind of pain

Äntligen hemma. Ont i fötterna. Trött som satan. Sängen väntar, ska bara tvätta bort sminket!
Blir att steka imorgon också, så chill!
CIAO


Destination unknown


Älskar låten

Här sitter jag, mätt och belåten. Har nämligen ätit frukost nyss, jag som inte brukar äta frukost. Lite stolt är jag över mig själv faktiskt. Bra Marika!
Så.. Vad händer idag då? Blir väl att schteeka iallafall. Vädret är ju underbart. Kanske drar och checkar marknaden, kanske är lite trevligt folk där. Jag vill iallafall hitta på något kul ikväll! Inte bara sitta hemma och loda. Nej, det ska jag inte göra.

Ja ja, det var väl det jag hade att säga just nu.
See ya!


The best thing 'bout tonight's that we're not fighting

HEJ!
Idag kommer kusin hit. Igen. Kul. Taggat som fan.
Ska träffa bästa vän innan det också, äntligen. Känns som att det var år och dar sedan sist. Vi drar väl och käkar glass. Perfekt om vädret är så som det är nu, hela dagen!
Ikväll drar jag, Louise och Filippa ut, så akta er! Man vet aldrig vad som kan hända när vi är i farten, he he he!

Schteekte lite med Flippen igår. Vi bakade blåbärspaj. Såg inte ut som en paj när man la upp den på tallrik, men men.. Det var väl helt okej, fast jag gillar inte blåbär så jättemycket, he he. Sen bakade vi muffins också. Måste säga att dom var grymt goda, MUMS. Sen tog vi typ 100 tals kort. Tänkte väl lägga upp några stycken, men ni har inte tillgång till att njuta av dom alla, MOAHAHAHAHA. Bilderna kommer längre ner.

Nej, nu ska jag plugga.. Inte så kul, så jag sitter och taggar till ikväll. Eller hela helgen förresten!
;PpPpP

PUSSSSSSSSSSSSSS


Hahaha, var bara tvungen.

Leker söta, hehe.

F&M

Den får avsluta.
Kom även på att vi filmade lite, men dom glömde F skicka, kom jag på nu..
Sen finns det såklart fleeeera bilder, men dom bjuder jag inte på nu.
PUSSHEJ

I just wanna feel real love

Jag ska klara det här, det är ju inget man dör av, right? Känns bara så konstigt, som om allt runt omkring en faller ihop. Men jag ska klara det här, det ska jag. Jag har ju världens bästa vänner som står vid min sida. Kan bara säga tack, och jag hoppas ni förstår hur mycket det betyder att ha er där. Finns inte ord för det.
Ni vet vilka ni är, och jag älskar er!v


Is this real?

Helvete. Finns inte ord. Det kan inte vara sant, det finns inte! Fan då.
Livet kunde verkligen varit bättre nu. Hjälp mig.

Who's gonna make my decision?

Tjabba tjena!
Helgen var bra. Ont i magen flera gånger, haha! Matcherna gick väl sådär, vann 1 och förlorade 3, men vi var värda fler vinster. Men men, det är inte alltid rättvist. Satte mina 2 första kassar i VIB-tröjan i helgen också, inte helt fel.
Vad mer ska man säga? Tack för helgen tjejer!


»You spin my head right round

Stop and stare

Hej snyggingar!
Sitter hos F nu, har nyss kommit hem från träningen, som idag visade sig var minigolf @djäkneberget. Det var väl roligt, inte direkt vad man hade tänkt sig.
Iallafall, så sitter jag här, och F går runt och pysslar lite. Vet inte direkt vad hon håller på med om jag ska vara ärlig. Hon är ju som hon är, haha.

Imorgon är det ju cup iallfall, och jäklar vad taggade vi är. Har till och med gjort en egen Falun-spellista, wiho! Jag vet två brudar som kommer vara glada i helgen, moahaha.

Ja ja, nu ska jag väl duscha eller nåt, sen taggar vi två för Falun hela natten!
Falun, HERE WE COME!!!
Puss


Skogis och Stugisv

I'm in love with a fairytale

Hej!
Sitter här, har precis gjort mig klar, så snart är det dags att dra till skolan. Bussen går 08.33, så det är väl ganska lugnt.
Idag efter skolan så blir det bara att packa, för imorgon åker vi! Jag spenderar natten hemma hos F, så vi planerar lite tillsammans. Det blir schteek!

Näe, nu är det nog dags att röra sig mot bussen.
See ya!


I'm losing

Hej hej hej och åter hej.
Ser (åter igen) att jag har varit så grymt dålig på att uppdatera. Vet faktiskt inte varför det blir så. Har väl helt enkelt inte haft något att skriva om. Men nu är jag här igen, så får vi se hur länge det håller den här gången.

Hade iallafall sista nationella idag, i matte. Hoppas verkligen det gick bra. Åtminstone G måste jag ju fått.. Känns så iallafall..

Ja ja, det var väl det.
Och på torsdag, då jäklar!

CIAO


Crack the shutters

Sitter i skolan. Lika deppigt som vanligt. Har varit usel på att uppdatera, men jag har inte haft lust att skriva helt enkelt. Har väl inte hänt så jättemycket heller egentligen. Kusin var här hela helgen, och kommer nu i helgen igen, då med sin far, min morbror. Det blir la trevligt.

I helgen hände det inte så mycket mer. Kan dock säga att på centralen var det lite roligt, eller konstigt/läskigt. Jag stog och väntade med kusin på hennes tåg, så kommer det fram en man i kanske 40-45 års åldern fram till oss. Han verkligen rå glor på mig, och jag försöker titta bort. Så kommer han fram till mig, och knuffar på mig lite lätt först. Jag tittar och och säger typ "Okej..?" Sen kramar han mig!! Han kramar mig och säger tack. Jag fattade ingenting. Han var lite läskig den mannen, för han var blodig från näsan och ner på munnen, och han hade blod på tröjan..
Läskigt var det, men jag överlevde!

Ja, nu har jag skrivit någonting iallafall..
See ya

I'll be fighting for my lovestory

Sitter här med kusin och syster. Vi gör väl inte så mycket, chillar. Har tidigare varit ute och glidit lite. Bokstavligt talat. Finns inte mycket mer att säga än att videor kommer här nere från när vi gled. Vi bjuder på oss, ingen är seriös och alla ser ut som skit.
Puss på nosen.


Louise och jag glider. Fasen vad kul man kan ha på
fredagkvällar! Jag failade riktigt ordentligt! Syster filmar

Syster och jag sjunger och bara glider helt enkelt. Kusin filmar.

I want to get free

Tack för det här vädret! Hur underbart är det inte? Man blir ju så glad när man kliver upp på morgonen, så här ska det vara! Något som inte alls är lika kul är ju att mitt historia arbete inte alls är bra. Det ska vara inne idag, och jag känner att jag är sjukt stressad, och då kan jag inte alls jobba. Jag vet inte ens vad jag ska skriva.. HJÄLP
Idag kommer min kusin. Ska möta henne på stationen sen när hon kommer. Det blir nog nice, det brukar det bli!

Nu ska jag tagggga. See ya!


I called, you answered

Jag vill bara säga att Hillsong United - Came to My Rescue måste vara den underbaraste låten som finns, och då skojar jag inte. Så fort jag lyssnar på den så känner jag att det kniper till i min mage. Aldrig har någon låt fått mig att känna så förut. Om du lyssnar på den, tänk på någon du gillar eller saknar. Det är svårt att hålla tillbaka tårarna, iallafall för mig.
Så jävla underbar.


Tonight I'm falling and I can't get up

Okej, nu får bloggen se ut så här ett tag. Jag orkar inte fixa med den nå mer, för det blir verkligen inte alls som jag vill. Har hållt på ett bra tag nu, men vad gör det? Det blir bara skit ändå. Får väl försöka fixa den mer någon annan gång, när jag har mer tålamod, för snart spricker jag.. Mitt tålamod är slut.
Tack och hej.

Breathe me in, I'm yours to keep

Okej, jag har inte direkt fått någon bättre koll på bloggen, som ni kanske ser. Shit.. Måste fortsätta. Jag blir arg på mig själv nu, f*n vad ful den är.

Puss hej, nu ska det bloggfixas!

That makes me crazy

Jag vet inte vad det är som har hänt med min blogg! Den är ju helt förstörd, kaputt! Ska väl försöka fixa det på en gång, så här kan det ju inte se ut! Så..
Nu vet ni läget!
Time to fix this..
CIAO

Tonight will be the night that I will fall for you

Hej hej hej och återigen hej!
Jag är fortfarande super glad, men jag mår inte bra. Jag mår jättekonstigt faktiskt. Känns som att mitt huvud är litet som en ärta, och jag känner mig yr. Vet inte vart höger eller vänster är känns det som. Men ändå så är det bättre nu än tidigare. Kan vara Iprenen som jag fick av Emma som hjälpte. Tack, Emma! På samhälls lektionen idag kändes det verkligen som att jag skulle svimma eller något, det var riktigt obehagligt..

Nu sitter jag här, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Det är nog det jag behöver. Så nu ska jag fortsätta med det!

Vi höres allihopa, pussssss!


"Everytime I'm with you, I catch my breath"

Hold your breath

Tja!
Sitter i skolan nu. Våran lärare är sjuk, så vi ska bara jobba med det vi håller på med, helt enkelt.
Har fått reda på att kusinen från storstan kommer i helgen, det blir la trevligt. Får väl se vad som hittas på, man vet ju aldrig med oss liksom..

Jag var väldigt glad när jag skrev igår, men det är ingenting mot idag! Det går bra nu helt enkelt, haha! Det skulle verkligen vara perfekt om mina ögon inte hade varit så jävla trötta som dom är nu. Jag känner att dom knappt är öppna. Väldigt mysigt.. Inte.

Näe, nu är det väl dags att göra någon nytta.
CIAO!!

15/16

Don't worry, be happy!

En glad och hyperaktiv Marika ska nu gå och försöka sova! Önska mig lycka till!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

SECONHAND SERENADE

Hej hej hej hej!
Dagen har än så länge varit totalt cp. På ett bra sätt dock! Behöver inte gå in på detaljer, men tjejerna vet, och det är det som räknas!
Sitter iallafall på svenskan nu, men ingen lärare är här. Kände att det var ett tag sen jag skrev, så jag passade på nu. Helgen blev väldigt lyckad faktiskt. I torsdags så befann vi oss på Råby ett tag iallafall. Sen begav vi oss till löga, där det inte var så mycket folk. Sen hände inte så mycket mer, vi tog taxi hem till mig för att sova. Eller ja, sova och sova.. Snackade lite i telen först, sen sov jag väl några timmar iallafall.

I lördags hann jag även sparka lite boll med bästa vän. Det var faktiskt roligt, och det var ju ett tag sen. Tack för den stunden kompis!v

Resten av helgen blev också lyckad. Orkar inte skriva här, men dom som var med ska ha ett stort tack, för det blev en riktigt bra helg!

Och nu ska vi skriva om en annan sak, nämligen Seconhand Serenade. Finns inte ord för deras musik alltså. Så jävla bra. Kan lyssna på låtarna om och om igen utan att tröttna! Alltså.. Nej, det finns inte ord. Jag älskar musiken helt enkelt.. MASSA PUSSAR PÅ SECONHAND SERENADE

RSS 2.0